DI JE TRED MAMU VAM JEBEM MRALEEEEEE
/ex-yu/
jebem ti majku
PA DE SI SVABA KAJ IMA
svrsi mi umene hansssssssss aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kako me dobro jebes ljubavi cmok
>nijemci
>nacija
AAAAAA GASTERBAJTERRRRRRRRRRRR
ljotic did nothing wrong
supickumaterinu
bitango komunistička!
zelim samo jednu sisatu devicu, zar je mnogo to sto trazim
Zašto je reddit ovakav? Ne može mi nitko reć da ovo nisu ozbiljne mentalne boleštine.
Btw braćo Srbi šta se dešava kod vas? Svako dobro, čuvajte se.
karamo Vucica svakodenveno, i nastavicemo dok ne bude visio
Pravio bi logore za ljude koji koriste ili su nekad koristili taj sajt. Nema tu pomoći bez 20 godina reedukacije uz krampu i bičevanje. Sve im udaunjeno jebem.
Suzavac mi preplavio čitav stan sinoć. Neka 4 klinca zajebavali pandure mog ispred ulaza u zgradu pa ih čistili. Učim poljski, selim se u Poljsku, neću više da budem deo ovoga. Vučićeve ustaše, zakoniti vlasnici naših života, ne zaslužuju ni da ih pljuneš u facu odvratnu.
>Poljsku
Zašto Poljska? Ja učim švabski pa ću odjebat u Njemačku/Austriju dogodine, razmišljam možda i o Nizozemskoj ili Skandinaviniji.
Mrzim i ne podnosim Zapad, niti bih da živim u zemlji koja nije bar 90% bela. Poljska mi je nekako baza. Prepičke svukuda, lepi gradovi, opušten način života itd
Istina slažem se s time. Baš iz tog razloga mi je istočna Njemačka (osim Berlina) idealna, tipa Dresden ili Leipzig. Dobar životni standard pogotov ako imaš neku traženu diplomu, a većina imigranata je u zapadnom/južnom dijelu države ili Berlinu.
evo izdrko sam
sad dan moze sluzbeno pocet
Tamo zasad jeste čisto ali opet je svaki drugi lik na ulici reddit nivo degenerik. A i van politike su kompletni degenerici i nepristupačni roboti. Zapad generalno, al pogotovo Nemci. Imam diplomu i mogao bi da se snađem tamo ali nikakvo zadovoljstvo ne bi imao sem malo dubljeg džepa i po koje Elze. Bukvalno bilo šta vezano za Zapad mi stvara potrebu za bljuvanjem.
srpski reddit - prosvjedi, rusenje vlasti
hrvatski reddit - "promijenila sam spol AMA"
alo dijaspora šuti bre tamo niko te ništa ne pita
Upravo se desio egzodus studenata iz moje chmarne duplje AMA
jel pendrekom
Zheljeznom voljom i proleterskom razboritoshchu
Srbija je stvarno istočnoeuropska diktatorska sranjerupa
mogli ste i autom da ga zgazite pizda vam materina pandurska
eh sto nemam kola, kako bi uleteo u ta pandurksa govna
Primijetio sam da Srbin ne može bez diktature. S diktaturom funkcioniše, diktatura ga pokreće. Diktatura mu je prirodno stanje misli. Srbi najbolje žive pod diktaturom, jer drugačije ne znaju. Nesigurni su, samokritični, nemaju preduzetnički ni slobodarski duh. Mislim da smo dosad najliberalnije živjeli pod Stefanom Dušanom. Od tada sve odlazi u kurac i uvijek se gleda neki Veliki Brat, Führer, plemenski starješina, upravnik. Kao insekti u osinjaku što se grupišu oko jedne jedinke. Dakle, nije Sloba kriv.
Bez zajebancije, mislim da policija kod nas ne bi mogla ovakvo sranje raditi. A i ljudi ne bi toliko agresivno prosvjedovali, nekad su mi smiješni naši prosvjedi i koliko su beta.
Ne znam nijedan drugi narod kome ovo mogu da rade, i na kraju kao da se ništa nije desilo. Jbt gledam onaj snimak na N1. Prebili neke blejače što su cirkali pivo na klupici. Bukvalno murija prolazi i usput ih savija od batina. A nisu uopšte bili dio ničega, ni protestovali ni pružali otpor.
I juče pitaju glavonju na pres konferenciji nešto vezano za to i on se pravi lud. Još je i drzak.
Vješao bih SNS-ovce neselektivno, na sred gradskog trga. Skupa sa onim iracionalnim bijelim crnčugama iz MUP-a, koje god da su partije.
>Primijetio sam da Srbin ne može bez diktature
Možda većina Srba, ali mislim da ima i podosta onih kojima je i tog pun kurac više, šta se nije iz Srbije odselilo pol milijuna ljudi u zadnjih 5-6 godina? Isto ovdje otkad smo ušli u EU otišlo je bsr 300k ljudi. Slično i u BiH, pun kurac ljudi odoše.
Što je najgore odlaze oni najsposobniji, na kraju će ostati u ovim državama samo šljam.
Najveći izvoz Srbije i Republike Srpske je medicinsko osoblje. Sve u Njemačku s diplomom
Ljudi se vraćaju. Nije ti život na Zapadu toliko bolji nego kod nas. Puno će samo zaraditi neke novce i zatim se vratiti.
niko se nece vratiti
Ja sam bio malo vani. Ne bih se tako lako iselio sada.