/polska/

edycja animkowa

Attached: 1574011220227.jpg (1920x1080, 357.36K)

Other urls found in this thread:

ruffle.rs/
ruffle-rs.s3-website-us-west-1.amazonaws.com/builds/web-demo/
youtube.com/watch?v=2av19gkdn9w
twitter.com/SFWRedditImages

pierwszy za Dudę i Trzaskowskiego

pis po pedały uchodźcy niemcy tusk żydzi lewaki trzaskowski duda
koniec tematy wyczerpane zakaz polityczki pod tą linią

miałem zrobić jakiś post ale poczekałem na nową nitkę i zapomniałem co chciałem zapostować

Attached: 1177121361236.png (404x399, 10.59K)

>
masz to gdzieś zapisane?

trzeci za gazowanie animezjebow

Attached: 1574466837426.jpg (1200x1093, 251.26K)

mam nadzieje że jak duda wygra to julki na twitterze zaczną postować swoje buzki z zapłakanymi oczami bo ostro mnie takie coś podnieca
idę zagłosować na dudę tylko po to żeby mieć dobre walenie wieczorem jak wyniki będą

Attached: 1591689274088.jpg (1272x1779, 233.36K)

A jak PiS-owcy tłumaczą sobie to, że PiS przyjmuje więcej imigrantów z Ukrainy i jakichś brudaskich krajów niż jakikolwiek inny rząd mimo kreowania się na konserwatystów? I to, że nie wypowiedzieli konwencji stambulskiej?

w wieku dziewięciu lat nauczyłem się walić sam z siebie bez żadnych podpowiedzi a zaraz rok później na przyrce nauczyłem się że sperma into owulująca cipka zrobi dziecko
nie rozumiem po co naprawiać coś co nie jest zepsute

BAZA

Przypominam, że Trzaskowski popiera 500+, a PO samo ostatnio popierało rozdawnictwo, więc argumenty o planie gospodarczym są wzięte z dupy.

miejć sex?

imho chodzi o wenery i żeby dowiedzieć się że jest się stulejarzem

chciałbym żeby ładny chłopak uczył mnie robić loda

Właśnie kiedyś szukałem tego ale nie mogłem znaleźć. Wiesz to taka prosta gro animacja była, na jednej z jakiś randomowych stron z takimi rzeczami. Z tego co pamiętam to ta animka była zkrępowana przez tego potwora za ręce. Tentacle był taki fioletowo-różowy a animka miała czarne długie włosy

eh szkoda, teraz jeszcze trudniej będzie znaleźć bo gierki flash zdechły

zwalić czy nie zwalić?

A NA DRZEWACH ZAMIAST LIŚCI BĘDĄ WISIEĆ KOMUNIŚCI
TYLKO PIS
TYLKO DUDA
JEBAĆ PEDAŁÓW

CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE

diagnoza: 60 IQ

No szkoda. Tyle walenia było z gierkami flaszowymi

Powiesicie towarzysza Piotrowicza? Nieładnie.

wypad pedale

co tam pshekasz psolaku?

zamknij mordę zjebie

zwalić bo pół dnia będziesz chodził i sie zastanawiał

nie inspektujesz siusiora swojemu dziecku?

>A jak PiS-owcy tłumaczą sobie to, że PiS przyjmuje więcej imigrantów z Ukrainy i jakichś brudaskich krajów niż jakikolwiek inny rząd mimo kreowania się na konserwatystów?
a od kiedy konserwatyści nie lubią imigrantów? tania siła robocza z afryki dla janusza to ulubiona rzecz przeciętnej konserwy

wypierdalaj

wypierdalaj

wystarczy tego larpowania anonku

>tak, będę głosował na andrzeja dude w drugiej turze, po czym poznałeś?

Attached: 37d56x.png (644x560, 65.1K)

ktoś zrobił emulator, ostatnio się natknąłem: ruffle.rs/
demo: ruffle-rs.s3-website-us-west-1.amazonaws.com/builds/web-demo/

>stulejarzem
Ale jeśli coś jest nie tak z twoim ciałem, to nie powinieneś tego konsultować z rodzicami albo lekarzem? Na seks-edukacji nie jesteś w stanie powiedzieć o wszystkim co może być nie tak - jest to tylko pobieżne omówienie tematu.
Nie lepiej by było mieć okresowe badania jak laski u ginekologa?
Miałbyś gruntowne badania np. w wieku 12 lat by sprawdzić czy wszystko z tobą jest ok.

nie mam dziecka, ale i tak chyba lepiej wiedzieć co się ze swoim ciałem dzieje, co nie?

emulator spoko, masz jeszcze jakąś biblioteke flashówek do tego?

do usług
youtube.com/watch?v=2av19gkdn9w

Anoni czy policjanci noszą w kaburach broń odbezpieczoną czy muszą odciągnąć zamek po wyjęciu ?
Mojej schorowanej babci komornik grozi wejściem z policją i nieironicznie bym go odjebał

Attached: cops.png (952x951, 663.1K)