tijana čurović edišn.
veliki pozdrav, inceli
tijana čurović edišn.
veliki pozdrav, inceli
drugi za seks
3ci za gospon bazzu
TRENUTNI DAN, heh
TRENUTNO VRIJEME, HAHAHAHAHAHA
lainpeder odjebi
Poserem vam se usta svima ahahaha
KAKO DA NE PRESTANEM DA VJERUJEM
Pardon, ja sam heteroseksualain
ja sam jebo 8 puta
slovima: osam puta
Bas ste jadni ahahaha
dabog da svi DEMONstranti se razboleli od raka
Kupiš auto, umjesto da koristiš javni prijevoz.
de ste ajkule
Debeljuce bolje puse kurac i bolja im je picka nego ove tako reci zgodnije mrsavije cure.
Debela kad pusi kurac dise keoz supak
Uđi unutra
zamisli da je Hitler pobijedio, kolko bi nam svima u ex-yu bilo bolje danas.
>zamisli da je Hitler pobijedio, kolko bi nam svima u ex-yu bilo bolje danas.
>zamisli da je Hitler pobijedio, kolko bi nam svima u ex-yu bilo bolje danas.
ti zasluzujes u zatvor
pa to je realno
ja bi htio da zaustavimo rasizam, fašizam i feminizam
Život je težak, ali NEMOJ PRESTATI, VJEROVATI
kidaju te demoni
nazad na redit, smrdljivko
>ook ti je djed bio ustasa
>ook kad ti je tata bio u oficir u jna
ma ti si picka ako mislis da
Ko nas (srbe i nemce) bre zavadi (englezi)
da, štonas zavadiše sa finim nemcima šro napraviše endeha, veliku albaniju, veliku bugarsku. je li tako, ljotiću?
Ako se prezivas bilic ovaj ti je mozda predak
index.hr
a-ali u srbokomunističkoj jugoslaviji su sve hrvate poslali na goli otok, kako to misliš djed ti je bio ustaša
ja na četeveročanu kažem nešto, i onda se svi ustanu kao
>uff, glup, retard, začepi
ali ja to samo radim da pokrenem dijalog jer vidim da bez mene se ništa ne događa. A normani koji po meni kmeče, trebaju me da mogu uprijet prstom i reć
>look, thats the bad guy
od kad nisam neet i imam posao shvatio sam da postoje 2 vrste ljudi - oni koji su reaktivni, samo sjede i rade što im se kaže jer im se kaže i ne žele odgovornost i radit stvari i realno bi otišli s poslovne lokacije iste sekunde kad mogu, i oni koji su proaktivni, oni rade stvari iako se od njih to ne traži i koji pokreću ostale na akciju. U životu će uspijet ovi drugi (ako nisu dosadni ko proljev), pa tako i ja na četveročanu sam radije proaktivan nego davat (you) drugima i reagirat na njihove stvari
>ctrl+f (you)
>7
pa to jer su nas zavadili, mogli smo i mi kao crvati
samo kažem da su govna i crnčuge evrope. nemac je onako generalno veća splačina od jevrejina
>govna i crnčuge evrope.
nijemci? pff. u odnosu na koga? Englezi su seljačine na otoku, Francuzi smrde itd itd
*šmrk* my gott, you are eating from the *snif* trash can of ideology!
>126586709
ma ti si zapravo obicna picka i ja imam vise (you) od tebe ali ne samo to nego sam i osoba drugog tipa i pogodi sta ja sam zivi uspjeh a ti si osoba tipa 1 samo mislis da si tipa 2 ali si zapravo picka
Ma u redu je to. Ali bezveze si to uradio, ja si postove kao tvoj brojim kao još jedan "(you)", mislim da je to pošteno i u duhu pravila.
ook kad brojis you-ove koje nisi dobio
Hrvatska, DA!
krivi i za prvi i za drugi svecki rat. doneli maltene 100 miliona belih žrtava za nepunih pedeset godina. ulazili u savez sa osmanskim carstvom protiv slovena. ulazili u savez sa arapima protiv romana. uvek radili protiv evrope i evropljana. krivi za svaki evropski rat za koji jevrejin nie kriv još otkad su prešli u dvorce iz germanskih kozojebskih pećinskih zabiti, a i pre toga. isključivo faktor destabiliteta i destrukcije koji ni čemu nie doprineo osim dužini grobalja kako na istoku, tako na zapadu. bukvalno su tolike šimpanze da kreću u čimp aut čak i kad je to izrazito nepovoljno po njih same. nemac nema razum, nema kulturu, u njegovoj krivoj germanoidnoj lobanji idalje vladaju plemenski instinkti iz doba langobarda koji su prcali krave na rimljanskim imanjima. nemac, to je kao jevrejin sa minus 20 IQ poena.
>LGBTIQ+
>I
opa, dodali su još jedno slovo. Mašala, mašala.
nije istina, mijesas babe i zabe
raspale kurvetine bolje puse kurac, ako ti se moze dic kad razmislis sta joj je sve bilo u ustima, a debele cure su obicno raspale kurvetine jer imaju nisko samopostovanje
slušam đamirokvaja
Ali nemci imaju veci iq od srba