Osmansko izdanje
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
JOOOOOOJ NA KAFU JE VODIM KONACNOKONACNO
>Osmansko izdanje
Znaš kako da privučeš moju pažnju smradino jedna pacovska
Da li bi milogorci bili najzasnovaniji srpski narod da ne larpuju kao fiktivni entitet
Fala bogu kaj međimurje i zagorje nikada nije bilo pod osmanlijama
ma nema šanse maći moj ništa mi neće to pokvarit
pa bili smo
da, srpska sparta. crna gora je 1077. pokorila i ujedinila sve srbske zemlje. tadsmo bili katolici, mihaila vojislavica krunisao papa
bili smo kurac, veće razlike između katolika i pravoslavaca se javljaju kasnije
tad je to samo bilo političko pitanje, jesi li bliži Vizantiji ili Rimu
pošto rimski car nije htio da mu da krunu, dao mu je papa
Objasnite mi kako su se Berberi i Rumuni tako dobro odupirali da su preostali autonomni i zašto su Arapi takve pičkice i ne znaju se boriti
Stefan Janković
Berberi su bili vazali, a i bili su predaleko
Rumuni su isto bili vazali ali mnogo su zajebani, vlaška magija i ti kurci
jes ali bogami malo falilo da ostanemo pri papi. nemanjići izabrali pravoslavlje jer ih nije ograničavalo, puno više slobode imali. a kotromanići da bude još više uzeli svoju crkvu
Stefan Janković
e ovo ja zovem postinom!
choda
janko
da ali onda kasnije Srbija je baš bila anti-katolička
tad smo bili dovoljno jaki pa su se orijentisali istočno
Dušan da je poživio malo duže, možda bi osvojio Carigrad
bila je antikatolička mada je više rim bio antisrpski, antiruski... al to jeste, svakoj jačoj državi je bilo komfornije da bude pravoslavna
osvojio bi ga sigurno da je samo još malo duže ostao. kereća sreća, taman carigrad da pokorimo i car padne s konja i umre
a na kraju bi isti kurac bio, feudalci bi sve razjebali
ali eto mogli bi malo da se kurčimo
cekaj pa nije valjda na neki ovdje neironicno vjeruju u boga
imao je retardiranog sina jbg. al jebe mi se za to, da mi je samo to osvajanje carigrada pa da se kurčim i serem o tome strancima čak i kad ne pitaju
Ja sam agnostik
pa to je realno kume
Vec sam 4 tjedna na nofapu i osjecam se bolje, ali sam konstantno napaljen i samo su mi sise i bulje na pameti
t. Disgusting zagorje German rape baby
janko dbi
choda dbi
put hrista DBI
Ti si moj omiljeni poster
Zasto ne bi?
Ja drkam svaki dan više puta. Kako uspijevao?
>ma mogli smo carigrad imat
U zadnje vrijeme bih se nakon drkanja osjecao totalno isprazno, odvratno i bezvoljno pa sam jednostavno spontano prestao.
Ponekad opet dobijem poriv ali se onda odmah sjetim tog loseg osjecaja i prodje me volja za drkanjem. Osjecam se kao da me netko hipnotizirao da ne drkam, neobican osjecaj.
youtube.com
Kajkavski Horvatski standard, kad???