Kurva anyátok
Kurva anyátok
húúúú azt a kurva eget, csak a boltba mentem el kenyérért és 3 helyen csípett meg a szúnyog
gyűlölöm a nyarat
Ez
Voltam Angliában egy egész nyarat, volt kb. másfél hét igazán meleg, amúgy meg pulcsiban voltam végig, legjobb nyár
Mondjuk cserébe tele volt pakikkal meg cigányokkal, és többen is figyelmeztettek hogy vigyázzak esténként mert sok a késelés, dehát valamit valamiért
#csakvidekidolgok
ez jól hangzik mesélj róla mit csináltál
Mennyit fizettek mosogatásért?
Beszélgessünk a hüvelygombáról
én is voltam, de abban az évben még melegebb volt, mint itthon
én meglocsoltam a virágokat 6-kor és most van rajtam vagy 10 csípés :s a szúnyogok késforgatók
Dikta mamo tyibori tyibori tave tuke bakhtali mamo bakhtali aj kade szokero kade szokeral palala te memerav mamo memerav.
>Dikta mamo tyibori tyibori tave tuke bakhtali mamo bakhtali aj kade szokero kade szokeral palala te memerav mamo memerav.
És akkor most ezt a poént, vagy valamit el fogod magyarázni, mert nem értem!
ma jó szar lesz éjszakázni, még csak 10 óra és már légkondit kellett kapcsolnom
f*hér fiúk nem értik
>légkondi
pestia bemérve
Ne is mondd, én reggelig tolom az ipart, de az épülteben és a szolgálati autóban is van klíma. Kell is, 35 fokban.
>de az épülteben és a szolgálati autóban is van klíma
>szolgálati autóban is van klíma
>szolgálati autó is van
KURVA ANYÁD!
Pickeltem, azaz egy raktárban mászkáltam fel-alá és pakolgattam dobozokba vagy ketrecekbe árut, egy idő után felraktak egy ilyenre is
Volt kint még pár magyar, az ő szokásuk az volt hogy meló után átsétáltak az Asdához, vettek egy doboz sört és szürcsölgették amíg jött a későbbi
Nyílván minimálbér körül, akkoriban £6.8/óra volt, én £7.1-et kaptam. Az igazi pénz a túlórában volt, ha egy héten 37.5 óra fölé mentél onnantól már £9-10 körül volt.
Szóval ha nem volt túlóra akkor úgy heti £265, de általában 300-370 körül összejött.
Ebből amúgy heti £75 ment el egy szaros szobára ahol ketten laktunk és egy paki családdal kellett osztozkodni a konyhán és fürdőszobán, meg tele volt ágyi poloskákkal
Összességében kb. 700ezerrel jöttem haza két és fél hónap után
A legfrissebb adatok alapján tovább emelkedik a munkanélküliség.
JÚNIUSBAN AZ ELŐZŐ HÓNAPHOZ VISZONYÍTVA MINTEGY 25 EZERREL NŐTT A MUNKANÉLKÜLIEK SZÁMA.
De a kormány Orbán szerint minden rendben, annyi munkahelyet hoznak létre, amennyi eltűnik. Látom, látom, ügyes ez az Orbán...faszt, hogy verjem a faszom annak a ciganyvajdának a hajára!
Ez a látvány fogadott amikor elvittek a lakáshoz és mondták hogy na, itt fogsz lakni
Ilyen a külföldön mosogatók magasélete
Annyira szeretném a libsiket a Dunába lőni.
mert alacsony iq-val rendelkező agresszív korcs vagy
Nem hinném. Az önvédelem sokkal inkább magas IQ-ra utal.
senki:
egyáltalán senki:
még mindig senki:
egyetlen lélek sem:
szó szerint senki:
még a nagy csungusz sem:
még a keánu rívsz sem:
véletlenszerű incel a 4chanen: SOIJAK (500) .JPG LOL Idézlek
[mindenki utálta ezt]
baba yeed: várjon, ez illegális
brie larson: oké, ez alacsony volt a ponton
uborka rikk: * megpofozza a kocsi tetejét * luke mondtam neked arról az időről, amikor savanyúsággá változtattam magam? epikus pillanat volt.
luke: * retardált *
CIA: Bane?
sans almese: hékás ne googlizzad HP Lovecraft macskája nevét
[OP kiguglássza lovecraft macskáját]
CIA: gratulálok, hogy elkapatta magát!
stan lee: * elrepül egy űrhajón * ó, nem érdekel, hogy milyen univerzumban vagy, ennek FÁJNIA KELLETT
[mindenki nevetett]
keanu reeves: lélegzetelállító!
51-es körzet őrök: Fogadok hogy keanu rívet is elverhetem
keanu reeves: ebben biztos vagy
keanu reeves: megöli az összes 51-es őröt
51-es körzet: várjon, ez illegális
Mindenkinek tetszett
CIA: egy vicc vagyok neked?
* Jeffrey Epstein megöli magát *
Alternatív Jobbik Öncölök: a csillagok háborúja nem lehet jó újr...
Yeed baba: tartsd a söröm
Nagy Csungász csatlakozott a chathez
Drumpf elhagyta a csevegést
4chanlets: 'Igen, azt gondolom, hogy ez egy epikus bázisold pirulált, talán egy kicsit kúm pillanat? Idk azt hiszem, elküldhetek egy békát.
Nincs azzal semmi gond, Vim surolóval neki kell esni azt csá!
Én a cigányokat. Orbánnal kezdeném. :^)
hülyeségeket miért hordasz ide?
Legalábbis a miénkben van, nem mindegyikben.
>a libsiket a Dunába lőni
>önvédelem
Kéne elkeseredett munkanélküli helyeske bn, akinek nincs gyereke. :(
>Párizs-Köln 59 perc
>Köln-Prága 21 perc
>Prága-Budapest 53 perc
tudnak valami ezek a UPS-esek
de a lényeg hogy még ma megjön a videókari az új monitorhoz :3
milyen kari?
>ágyi poloska
NEEEEEEEEEEEEEE. inkább magamra gyújtanám a házat
2 éve volt uncsitesómnak a budai várban az esküvője. keresztanyámnál kell aludni, régi társasház, minden jól megy.
este vakarózok az ágyban mint az őrült. de annyira hogy nem tudok aludni. Mondom mi a kurvaélet, büdös szúnyogok majd adok nektek, mobil elő, fényt bekapcsolom nézek körül. keresgélek. Látom falon mászik valami bogár, de nem is egy.
alapból gyanús volt, lefotóz, neten rákeres. geci ágyi poloska. Kivonultam a konyhába, hajnalig virrasztottam inkább, de továbbra is vakaróztam, mert közbe bemászott a ruhámba, de én arról nem tudtam.
Hazajöttem, főző mosással át kellett mindent nyomni, azt hittem okádni fogok sugárban, olyan undorító még maga a tudat is.
Mint később kiderült a felső szomszédtól jöttek át. Ott olyan infesztáció volt hogy az irtók akiket kihívott a ház, lefotózták mert ilyet még ők sem láttak, hemzsegtek a falvédője alatt. Már olyan sokan voltak elkezdtek átmászni a többi lakásba.
Undorító!!! Pest, soha többet.
jóféle
találtam viszonylag olcsót úgyhogy úgy döntöttem nem várok a következő generációra
először úgyis csak a megfizethetetlen 3080/3090-es kategória lesz kint
én is akartam ilyet de azt mondták v-n hogy ne vegyek amds kártyát
Kariban én is an Nvidiában bízok csak, de prociban a Ryzen veri az Intelt, főleg ár-értékben.