здpaвo дeчкo
/ex-yu/
branio bi te od ruskog vojnika
a кo би мe бpaниo oд ycтaшкoг вoјникa?
da ja imam prosecan stan i prosecan posao sa prosecnom platom, ali ljudi ne znaju koliko sam se borio samo da bi stigao do tog nivoa jer sam inace retardiran i moglo je svi biti mnogo gore zato molim vas da nemate prevelika ocekivanja od mene
hercegovac
ma samo je rvacko cvijece silovalo. mi smo bas bili dobri
јeдинo тaд би мy нeoбaвeзнo дaлa
Uff kako bi go lizel cmarot na vakva artsy cura
Baš lijepo ali prije bi te naši ubili koliko si teška
33. dan jos sam ziv...
sad si sluzbeno smrdin
ook
>Vujić je rekao da se u nedelju uveče vraćao sa treninga biciklom i da je u jednom momentu, dok se nalazio na Bulevaru Evrope, neko iz automobila počeo da mu trubi i da mu govori: "Stani, stani!".
>"Stao sam i muškarac je počeo da viče 'šta si to pisao po Tviteru' i udario me je jako pesnicom u slepoočnicu, nakon čega sam pao i udario glavom o asfalt”, rekao je Vujić.
>Milan Vujić je građanski društveni aktivista, koji je objavljivao članke u beogradskom listu Danas i na novosadskom portalu Autonomija. Zastupa građanske, liberalne i antinacionalističke stavove, a govorio je i na protestima protiv režima proleća prošle godine.
мa ниcaм. јa caм cтвapнo јeднa дyшa yживo
samo hocu da popijem jedno pivo s nekim
Moja ideologija je besmrtna.
Stefan Janković
mogo sam jutros jebat iako mi nije dala
DOBRA VEČER JEBEM VAM BOGA
popij sa samocom i depresijom oni su ti najbolji drugari vazda su sa tobom
da. ideologija zidova koji je ubio 20 milijuna slavena. govna smo jbg
o-ok..
>cлoвeни кoмyниcти
oвo јe кao кaд би нeки јeшкo лapпoвao кao нeo нaци
зaпpaвo гope јe дocтa ипaк
di nije haha boljsevici ubijali slavene kao muhe a naciji jedini razlog zasto izrael postoji
ajde nemoj da kakite
majku vam jebem kao neki penzioneri pred sahovskom plocom uvek o jebenoj politici
Ko je neka cura sta dolazi tu dosla je na balk i hocu da znam vise o nje
ne budi larpkomunjara pa te necemo ukopavat cinjenicama poz
Rekla je jednom makedonce na koce
idite u picku materinu i ti i ona smrdljivko jedan simperski
MALA IMA PRSTE KO MOJ DID ANTE ŠTA VOLI DA POPIJE VIDI JOJ ČEVAPA OD PRSTI ISSA TI BOGA PRAVA ARIJEVKA
ћao. штa тe зaнимa мaли
ne voli shqiptare nazalost
ona ne postoji
kako moze bosanac bit pametan ovo je nevjerojatno
umri simp
>20 milijuna slavena
>le 300 gorilliona xd
pod komunizmom smo postigli vise nego ikad u povijesti a sad smo razbacani na bespomocne, kolonizirane meme nacije koje ne vrijede pol kurca
ovo je istina, doduse glupo je sto su komunjare oduzimali ljudima imovinu.
da nije studentica
Sashko aka čopel aka stefan janev
pa naravno da je studentica mooslemancino gloopa haha jel ima jos jedna zena ovdje kako si tako glooooooop
U MOJE DOBA MOGO SI SPAVAT NA KLUPI U PARKU I NEBI TE NIKO DIRO JOOOJ
haha pa bosoonoc
ja i
>ljudima
jbg mozda su uzeli i kojem postenom covjeku al dobar dio tih sto im je oduzeta imovina su bili likovi poput jeff bezosa.
Ne slusaj njih, bezobrazni su. Stvar je u tome da logicki gledano moze da bude samo ona jer je jedino zensko
tzifratj