Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 48.83K)

Other urls found in this thread:

index.hu/techtud/2020/08/12/ujratervezes_program_allami_informatikus_kepzes_vizsga_zarovizsga_technikai_hibak_szerverhiba/
hvg.hu/itthon/20200812_thurmer_gyula_munkaspart_kormanypart_karacsony_gergely_tarlos_istvan
twitter.com/NSFWRedditImage

ébredjetek már fölfele tanácsra van szükségem

Na ezért kár volt felkelni.

Nexiushuszárok KAFF
index.hu/techtud/2020/08/12/ujratervezes_program_allami_informatikus_kepzes_vizsga_zarovizsga_technikai_hibak_szerverhiba/

Na ezért kár volt felkelni.

Attached: 1582624215558.jpg (280x305, 16.41K)

hogyhogy

Ezt jelentenem kell a Miniszterelnök Úrnak!

>jelentenem
biztos te futkározol az itteni janóhoz is. hiába, házmestertempó, Magyarország én így szeretlek!

>jelentenem
biztos te futkározol az itteni janóhoz is. hiába, házmestertempó, Magyarország én így szeretlek!

Attached: 46545645645.jpg (300x300, 46.67K)

>Ezt jelentenem kell a Miniszterelnök Úrnak!

Attached: 1595910505954.png (280x305, 28.83K)

...

próbálnám csinálni ez a videóinterjút az állásra, de hát el se indítottam a felvételt és máris ömlik a spagetti a zsebemből

>hogyan jellemeznéd a számodra ideális csapatot és vezetőt
hát ettől meg lefőttem, hát mit lehet erre válaszolni???? úgyis az van amit adnak nem? szopsz és kész.
>ossz meg velünk egy olyan élményt amire igazán büszke vagy, tanulmányaid vagy munkád során
háát ettől meg kipusztultam. semmire nem vagyok büszke. mire legyek? utálom magamat mint a szart.

aláállok

>háát ettől meg kipusztultam. semmire nem vagyok büszke. mire legyek? utálom magamat mint a szart.

Ide tedd be, hogy a /ka/-n 2db user van, aki istennőként tisztel és szeret, tündérke! :3

nem ő vagyok, és hajnalban sem én voltam

akkor pedig a kurva anyádat

hh?

Heil Hitler!

tegnap irtó tahó voltam egy anonnal :( nagyon bánom

hitler vagyok

szerintem rám gondolsz, de nem baj

Hát az nem jó! :(

De nem én voltam, szóval nem érdekel! :3

hvg.hu/itthon/20200812_thurmer_gyula_munkaspart_kormanypart_karacsony_gergely_tarlos_istvan

>hírek

Attached: redditerino.png (491x567, 96.34K)

megalapozott

EZ, CSAKIS EZ

>szerintem rám gondolsz, de nem baj
de az!
mindig ez a rohadt hangulatzavar. múlt héten is elkapott a putykaméreg és 3 embert letiltottam :( az egyik a legjobb barátom volt és azóta se állt velem szóba. De a másik se.
mikor megsértődök nem ismerem hogy enyhén dühös vagyok, egyből a plafonon kezdek és a másik torkának ugrok, vagy letiltom mindenhonnan

nem voltál, nem kell sajnálkoznod

jobb mint az autizmus gondolom

>legjobb barátom
>azóta se állt velem szóba
Akkor nemhogy a legjobb, de barátod sem volt amiért besértődött ezen ahelyett, hogy érdeklődne és beszélni akarna veled.

mert ő a barátja, ha letiltja ok nélkül?

Meg lehet beszélni, lehet csak nyugalmat akar. De egyből besértődni, ahelyett, hogy érdeklődne, aggódna, akkor az nem barát. El lehet baszni egy barátságot, de ez szerintem kevés kell legyen ahhoz.