kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
instagram.com
twitter.com
a szuka
A Nők gonosz hazug lények
el kéne venni a jogaikat
nyőgös csitosze
ja féreg mind
Az a baj hogy konkrétan egy személyben megtestesítem az összes negatív sztereotípiát a gamerekről, a hobbiorientalistákról és mégis tudtam dugni. Nem is egyszer, csak négy (5, ha egy orális szexet is beleszámolsz) különböző személlyel. Konkrétan még én érzem cikinek hogy csak négy lett.
Iksz
Dé
gonosz kegyetlen korcsok sajnos
de te a kurvázós időbélyeges vagy
ja génlottónyertesként nagyon nehéz dolgod van
anyád rákot kap és megdöglik, apád megdöglik
te is megdöglesz te génlottónyertes, gerinctelen, gonosz, rosszindulatú késforgató féreg állat zsidó náci patkányszar féreg baromállat szarevő húgyivó féreggeci
dögölj meg hogy megint direkt fájdalmat okozol mert csak igy érzed jól magad a középszerű jelentéktelen szar életedben te rohadt féreg
dögölj meg
kurva büszke lehetsz igazi király vagy
Akik a 4channeleren posztol annak nem járt a kuksija női punciban csak az anyjáéban
>JAAAAJ MEGNYERTEM A GÉNLOTTÓT ÉS TUDTAM BASZNI JAJJ DE KIRÁLY VAGYOK HAHAHAHA IGEN EZ NEM KÖSZÖNHETŐ SEMMI MÁSNAK CSAK A REMEK SZEMÉLYISÉGEMNEK, NEM ANNAK HOGY GÉNLOTTÓ NYERTES VAGYOK HAHAHA TE RONDA INCEL ALJA 1%-A A FÉRFIAKNAK MIÉRT NEM BASZÓL HÁT EZ BIZTOS A TE HIBÁD LÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Kíváncsi vagyok hogyan lehetne ezt a szabályt betartatni
pálma angolul beszél
instagram.com
ennyire controversial véleményt sikerült írnom? én meg azt hittem tök generikus szöveg
Milyen ízű a punci? Az meleg ha szerintem az összes kurva taszító. Egyszerűen undorító rájuk nézni nem hogy kinyalni is egyet.
császárral születtem
verjétek már bele abba a csökött normálféreg agyatokba hogy csak azért baszhattok mert megnyertétek a génlottót semmi másért bármennyire is bemagyarázzátok magatoknak férgek
öld meg magad te gyalázatos szégyentelen állat
DÖGÖLJ MÁR MEG A FIGYELEMKURVA ANYÁDAT TE ELBASZOTT GENETIKAI HULLADÉK FASZNAK PÖRGETED ITT MAGAD GECI EGYSZERŰEN BETEG VAGY AGYILAG DE NEM IS KICSIT ROZZANT HULLADÉK NEM VAGY A BOLYGÓRA VALÓ EGY SEMMI VAGY EGY SENKI!!!!! MINDEN KIBASZOTT NAP A TE SZARJAIDDAL VAN TELE A KA BAZDMEG MÁST SEM LEHET OLVASNI CSAK A TE HISZTIJEIDET. PUSZULJ! TAKARODJ! DÖGÖLJ MÁR MEG VÉGRE!!
dögölj meg te nomrálféreg szaros
Önmagában nincs íze. Olyan mintha sima bőrt nyalogatnál, de puhább. A nedvét érezheted ha ügyes vagy, az olyasmi ízű mint az enyhén sós víz és a nyál keveréke.
>arra büszkének lenni hogy 5 csajjal volt
én inkább égőnek találom mennyire kevés
anyád rákot kap és megdöglik, apád megdöglik
te is megdöglesz te génlottónyertes, gerinctelen, gonosz, rosszindulatú késforgató féreg állat zsidó náci patkányszar féreg baromállat szarevő húgyivó féreggeci
dögölj meg hogy megint direkt fájdalmat okozol mert csak igy érzed jól magad a középszerű jelentéktelen szar életedben te rohadt féreg
dögölj meg
ezt persze nem olyan jó elhinni mint azt, hogy a csodállatos humoruk meg a megnyerő személyiségük miatt lett szeksz. aljadék normik. hát csúnya férfi akármilyen lehet nem veszik emberszámba a rostik (de még a transzik sem)
Én is kevésnek érzem, a végén oda is írtam.
Mondjuk ennek az örjöngő gyökérnek az 1 is sok
KUSSOLJ TE ALJAS FÉREG
Gén Lottónyertes vagyok.
anyád megdöglik rákban te génlottónyertes gerinctelen késforgató rosszindulatú szarféreg
én meg normális testalkatú önálló tisztességesen kereső fizukakukként életemben egyszer dugtam, azt is nagyon rég
lehet normáltabb vagy, mint gondolod
I miss alma
Na és? Csanád meg akkor is több száz nőt baszhat meg ha amúgy elítélt csecsemőerőszakoló neonáci adócsaló.
DÖGÖLJ MEG TE GERINCTELEN ROSSZINDULATÚ KÉSFORGATÓ SZAR GYŰLÖLLEK REMÉLEM AZ EGÉSZ CSALÁDOD MEGDÖGLIK