edycja kuchni polskiej
/polska/
Other urls found in this thread:
cyk wlasnie wlecialo miensko do wolnowara i bede mial gulasz za 6h
ETA na legalizację zioła w polsce?
kto zapostuje anime ten pedał
łuba duba dub czy to prawda?
tak
jedziesz dalej duży chłopie
SEKS SEKS SEKS SEKS
hewhehe jesten le epickim pedałemn xdd
How do you call this in polish? Here it's shaurma or shaverma in St. Petersburg brcause they are pretentious faggots
trochę to
takie to gadanie z normikami że
>hehe po prostu zrób
kabap
czasami chciałbym nigdy nie znać wartości pieniądza, urodzić się gdzieś w samotnej chacie w Mongolii i nigdy nie doświadczyć internetu i tej zazdrości
wolałbym być całkowicie nieświadomy tego jak wygląda życie gdzieś indziej i przymierać z głodu bo nie udało mi się upolować sarny w lesie niż żyć w polsce i pracować cały rok żeby było mnie stać na rozjebanego zgniłego golfa jednocześnie widząc ludzi których stać na kupowanie nowego samochodu co miesiąc
OSTRZEŻENIE PRZED NIEBEZPIECZEŃSTWEEEEEEEEEEEM
>10. Nie będziesz pożądał domu bliźniego twego, nie będziesz pożądał żony bliźniego twego, ani sługi, ani służebnicy, ani wołu, ani osła, ani żadnej rzeczy, która jego jest.
mordko. to naprawdę nie takie ciężkie
ehh jak ja chce do domu grać w ck3 bo mi zajebista kampania wyszła a tu chuj ehhh
>Przetłumaczone dla gimbazy
a oryginalny post po angielsku? bo mnie krindż ciśnie jak czytam wypociny typu "spierdolina" używane nieironicznie
>czerwony barszcz winiary
>waga na opakowaniu: 60g NETTO
>zeskanuj na kasie samoobsługowej
>u-hum, nie sądzę, mój czujnik twierdzi że tutaj jest 64 gramy
>próbujesz podpierdolić paczkę zapałek?!
>PRACOWNIK OBSŁÓGI!
>cyk, odblokowane, skanuje pan dalej
>druga paczka czerwonego baszczu
>NA~HA, nie sądze kochany, znowu 64 gram?
>OBSŁÓGA!
>cyk, odblokowane, skanuje pan dalej
>pani poczeka, ja mam jeszcze 8 opakowań
>masz pan kluczy i nabijaj resztę
ja to jestem kurna ważny gość
tooooooo po prostu przestań chcieć mieć rzeczy do których jesteś biologicznie predesponowany żeby chcieć je mieć
dajcie protipy w wkładaniu soczewek
t. kupił tydzień temu i do tej pory nie założył
na chuj ci tyle barszczu?
>sobota
>popołudnie
>spokój w nitce
tak jak mówiłem, obrotni przychodzą tutaj srać, a w łikendy balują
to nie dla mnie
Dobry na surowo nieironicznie. Zawsze jak mam to wpierdalam na surowo
spóźniłem się
jedno to chcieć, a drugie to żyć użalaniem się nad tym że ktoś już ma, a Ty jeszcze nie
ja nie pisze bo gram w gre
za oceanem jest miliony ludzi młodszych ode mnie którzy żyją w luksusie
kiedy ja będę mógł przeżyć swoją młodość w luksusie? a no tak kurwa już nigdy bo mam prawie 30 lat i jestem skazany na zapierdalanie za marne pieniądze aż do rychłej śmierci
wpierdolilem hotdogi na obiad fajne byly teraz jem zupe w sensie pic rel
anoni chyba nie chcecie mi powiedziec ze mam kurwa zacząc pic alkohol i udawac kogos innego zeby znalesc loszke na studiach bo oni sa takimi kurwami które musza byc pod wplywem czegos aby sie dobrze bawic? w kazdym badz razie jak te studia wygladaja? ciezko Z A P I E R D O L zawsze i wszedzie? co mam sobie wyobrazac na pierwszym roku studiów na kierunku humanistycznym filologicznym? ja sobie zdaje sprawe ze na polibude ide te smieszki i wykopki co po pierwszym roku odpadaja bo sa skrajnymi debilami i mysleli ze beda grac w gry ale na tych humanach to nie wiem
biorac pod lupe facebook i tych ludzi co tam sa zauwazylem tak
>w chuj loszek typu piwa z sokiem, koreanistyka, chuje muje dzike weze sami wiecie o co chodzi
>jakies LGBT pedały
>jacys stulejarze
>jednego grupkarza
jak mam teraz zgarnac roohanie dla siebie? bo sie w sumie troche boje bo z reguly nie pije i nie wiem kim bede po spozyciu (o ile wyjde z domu), No i jeszcze zauwazylem ze te dziewczyny ktore najwiecej o tym pisza (w sensie o integracji) to cos mi sie nie wydaje zeby na tym kierunku nawet daleko zaszły i byc moze po 1 roku odpadna,