/tr/

sinan kaya edisyonu

Attached: manset-akasya-duragi-571x375.jpg (571x375, 54.98K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=jZW3_9Yv7cA
youtu.be/yCKRVaVRUks
youtu.be/yiTn83EPj6E?t=1019
youtube.com/watch?v=6cPrEaab87Q
youtube.com/watch?v=B7utOTVKb0E
youtube.com/watch?v=n_z_hdXYBTs
youtube.com/watch?v=wz0_qJIbkco
youtube.com/watch?v=FoWArU2O6dY
youtu.be/8Dd0deRPrao?t=198
twitter.com/SFWRedditGifs

said i nursi ye said i kürdi denmesi çok çok kürtlerin şanına şan katar, kürdü yüceltmek için olabilir.. türki dense idi de ayni olurdu.. nezdimde yüce olan ırkı değil said dir.. şad olsun..

öte yandan cumhuriyet kürd ve kürdistan kavramından korkmaya başlayıncaya kadar kürdün yaşadığı yer kürdistan, said in geldiği yer oranın dağlarıdır.. defaatle belirtmiştir bunu.. lakin gittiği yer evrenseldir..

vili vili vonka
vili vonka vili vili vonka

bir isim ile isimlenmek, ontolojik manada bir insanın varoluşuyla ilgili en temel hak ise eğer, çirkin bir yaftalamadan ibaret olmaya mahkum betimleme.
adam nurs köyünde doğduysa, osmanlı mantığına göre nursî olmalıdır; nurslu anlamında.
ve adam okur soyadını seçtiyse, said okur olmalıdır, cumhuriyet mantığında.

peki... bu kürdî de neyin nesi o zaman?
kürt said yani, tu kaka said, kötü said. denklemde, x'in yerine neyi koyuyoruz canlar, anlaşılıyor mu?
kürt=tu kaka=kötü.

buna, yeryüzünün heryerinde faşizm deniyor maalesef.

benim adım sinan kaya
memleket kartalkaya
geldim buraya kaya kaya
tırınnnnnnnnnnnnnn tırınnnnnnnnnnnnnn

Attached: 6d77c81d-9c08-47e3-86ca-b819ff76f5c9-m.jpg (400x398, 19.99K)

akasya durağının kapısındaki postere hiç dikkat ettiniz mi?
ilk farkettiğimde tuğla sıçmıştım. resmen simülasyonda yaşıyoruz.
bu arada dün yazdım yine bokposting yapılmış. sıkılmadınız mı artık tırk bokistan yandım yanıyon diye postlamaya?

bir kadın olarak diyorum, hiç bir insanı adam etmeye vakit harcayamam. hazır 'adam' gelsin yanıma. o nedenle başkasına gitmiş gelmiş bıdı bıdı vs de umrumda değil. anasının adam edemediğini sen niye uğraşiyorsun, hazır yapılmışları doluyken...

- bu ne?
+erkek
- ee sen ne yapıyorsun şimdi?
+erkekten adam yapıyorum

erkek dediğin ne ki? oyun hamuru... sanki kadına maymun olarak geliyor da 3 ayda hem evrimleştirip hem evcilleştiriyor. önceki hali - sonraki hali diye poster de hazırlayın da başarı hatıranız olsun.

- bu ne?
+ayy bi sus be! "bu ne? bu ne?" sorup duruyorsun. bak yanlış oldu senin yüzünden.
- ee ne olacak?
+aldatacak ibne. çöpe mi atsak ki bunu?

at görelim

>akasya durağı
axxx be z*Mcular akıs

adam gibi adaaam
nerdee anaaam
yada bize rastgelmez

bıyıklarım uzadı paspas çekmelik oldu

Evet yapıyorum. Ama çok korkuyorum Japonya'da da böyle bir şey yapmaktan. Annemle babam döver herhalde. Burada ayrıca sokakta gözleri çekik birini gördüklerinde "Çan çin çon," diyorlar. Japonya'da birisine "çon" demek çok ayıp ve kötü bir şeydir. Türkiye'de en ilgimi çeken başka bir şey de alışverişti. Burada insanlar sebzeleri kilo ile alıyorlar. Japonya'da ise tane ile alınır. İlk günlerimde pazarcının birine "İki tane elma lütfen," dedim. Pazarcı iki kiloyu tartmaya çalışırken ben "Hayır hayır iki tane," demeye çalıştım. Pazarcı "Sadece iki tane mi?" deyip benden para bile almadı. Japonya'da sebze ve meyveler çok pahalı. Japonya'da üç domates fiyatına, Türkiye'de iki kilo domates alabiliyorsun.

Aksiyonuyla Pek Çok Anime Severin Gözdelerinden Olan Black Lagoon'un İncelemesi
Netflix'e düşmesiyle popülerliği artış gösteren animenin karakter merkezli genel bir incelemesi için buradan buyrun.
Aksiyonuyla Pek Çok Anime Severin Gözdelerinden Olan Black Lagoon'un İncelemesi

kalıp olarak bakarsanız kötü karakterlere hikaye yazmak, iyi karakterlere yazmaktan daha kolaydır. çünkü iyi karakterlerin sınırları vardır ve iyi bir karaktere gri bir şey yaptıracaksanız bunun için uzun bir süre zemin hazırlamanız gerekir. ancak kötü karakterlerde böyle kısıtlar yoktur. eğer hikaye kötü karakterin birini öldürmesini gerektiriyorsa tek yapmanız gereken mekanı ve öldürme yöntemini seçmektir. daha sonra izleyiciye ya da okuyucuya çok da açıklama yapmadan istediğinizi yapabilirsiniz.

ancak saf kötü bir karakteri hikayenin merkezine oturtamazsınız. gerçek hayatta çok iyi olmayan bir insan bile kötü bir adamın fakir bir çiftçiyi dövmesini izlemek istemez. çünkü anlatılan şeyler genelde olabildiğince geniş kitleye ulaşsın istenir ve bunun için hikayenin en ortalama ahlak anlayışına sahip olması gerekir. ana akım tüm filmlerde merkezdeki kahramanın iyi olmasının sebebi de budur.

amına koyam böyle işin ülkeYi bitirdiler zengin topraklar bok yoluna gitti

Attached: 5decb6e818c7732568fcd335.jpg (750x422, 36.67K)

piç...

youtu.be/yCKRVaVRUks
gerçek türk boğalar

piÇali

duuuuudeeeeee kara boğa lmaoooo xDéé

>yanıyem

daha net görüldüğü yerler vardı da bulmakla uğraşamam şurda bir kısmı gözüküyor
youtu.be/yiTn83EPj6E?t=1019

youtube.com/watch?v=6cPrEaab87Q

Attached: 1593406332113.webm (1920x1036, 1.05M)

ak-sarayı bırak atatürk o.ç.'ye bak

youtube.com/watch?v=B7utOTVKb0E

Attached: 1599318699155.webm (860x720, 1.11M)

anlaşılmıyo brem

alfa mıdır???

sanki 1 méLaké

bu karının sosunu ver

youtube.com/watch?v=n_z_hdXYBTs

Attached: 3a33d8aace814947d794d81293f07a24.gif (964x912, 98.47K)

Tırınını Sinan Akasya Durağı'nı Gazino Yaptı | Full Çapkınlıkta | 151. Bölüm

merve bella bella
bela walla billa
bella bela

>gif

merve bella habbını ver çbk

Attached: -KjPTWzzbWcj-lNo9uFShd7B-UJs6ptZ375LfHyKoPI.png (256x256, 46.89K)

zumcu müzikleri atın
youtube.com/watch?v=wz0_qJIbkco

a-haa yormaaa

büyüyüp eski birlikte olduun kizlara ne olduuna bakmak çok garip bir duygu
2008de arkadan çatir çatir siktigim kız. Savcı olmuş.

merve bella bela mıdır???

youtube.com/watch?v=FoWArU2O6dY

bruhhh

Attached: Capture.jpg (323x548, 22.32K)

otist gibi baktim ben de bulamadim

ziXin

bu ne yauw öküz toynağı gibi olmuş bunlar

Attached: bruhhhhhhhhhhh.jpg (684x553, 44.27K)

youtu.be/8Dd0deRPrao?t=198

Sen öyle san bakalım
Harbiden iyi götü vardi. Ilk siktigim göttür. ilk sikince hepsi aynidir diyorsun, saniyorsun ki hepsi öyle, amma alamayan mi dersin, sokarken osuran mi dersin niceleri var.

>sokarken osuran mi dersin

Attached: 1593277078154.png (847x777, 724.86K)

Ne kadar komik recep Джoкoвич