kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
instagram.com
youtube.com
twitter.com
négerfasz
geci
instagram.com
ez egy teljes arthoe
Emberkék kaff!
cigány mindkettő
Kár volt, ő a maga természetességében volt gyönyörű. :(
már megint kurva a tradhelyeske. ez a kis virágos kosztüm a búzamezőn piroszászló inkább
Neeeem, tuti szűz még ^.^ hát olyan kis helyeske
>ez egy teljes arthoe
ánon, még nem láttál semmit
Ó NE NE NE
AHAHAHAHAHAHAH
hitler vagyok
Top csanád komment
Mármint melyik? Az elsőt egy lány írta a másodikat meg egy cigánygyerek.
MONDTAM HOGY KÖZELEDIK A FAL, NEM HITTÉTEK EL. MÁR KÓPOL MERT Ő MÁR LÁTJA
bárcsak beszerveztük volna a fideszbe hogy megmentsük :(
Nézd meg a korcs gecit bazdmeg, csak megtalálta az instagrammot is. Konkrétan kezeltetni kellene, mert az ilyenekből lesznek a zalkatók. Eskü tudnám ki ez már jelentettem volna a rendőrségnek, hogy figyeljék meg mert valami nem kóser a 30 éves fickónál.
I
I
I
I
I
I A FAL
I
I
I
I
I
>csak megtalálta az instagrammot is
Hát mivel kirakta a tinder leírásába ez nem volt nagyon megerőltető lol
akkor még most kell megmutatni a ciciket ameddig feszesek
Én mondtam, hogy gyönyörű volt.
már nem feszesek, nézd meg a képeit
Én kicsi törékeny helyeském :s
Na kb eztett műveli a 45 év feletti kórosan túlsúlyos elvált dilibogyókon élő munkanélküli női nemű rokonom Linz-ben két jógakurzus meg kamu átképzés mellett. Se lakás se semmi és a volt barátja ajándékozott neki egy 3 ajtós szekondos szitróent amivel Pestig sem tudna elgurulni a járgány meg lelkiállapota miatt. És mellette annyira blazír irl meg whatsappon, hogy jegeltem a hölgyeményt.
szegény, akkor biztos mégis trad. megmentési hadművelet kell ide
fosok tesik
mondtuk hogy ne egyél a börgerbe
>hogy őrjöng a szűz
Szájba leszel már baszva bazdmeg geci nem igaz, hogy ez az egyetlen szórakozásod korcs kutya!
Menj ki a friss levegőre, jó az idő!,!!!!!!!
Na majd felirják neki a 10 eurós lexaprót és kész.
Vedd be a gyógyszereid szerintem ;)
Micsoda kópolás
biztos imádja látni igen :DD istenem, de szánalmas
>engedj be nyomi....tudom hogy kiröhögtelek a magasságod és a kis kukid miatt de Csanádnak már nem kellek. érzem ahogy egyre jobban szárad be a méhem, szükségem van egy olyan férfira akin élősköd- elnézést.... egy olyan megbiztható férfira aki mellett megállapodhatok és gyerekekkel áldhatom meg, csak engedj be kérlek tudod hogy nincs más lehetőséged :(
>DE A RIZSEK NEM ÖREGSZENEK
>AJA NEM FOGJA MEGÜTNI A FALAT
aya nem rizs, ő mongol
A heti génlottó nyerőszámok:
194 21 7 65 69
jó posta, vicces és kreativ
ritka az ilyen a fonálban
igen, most már megy a kópolás tudom. egy hónapja még itt pofáztátok hogy nem fog megöregedni
Félig szláv. És már le volt ribbolva évekkel ezelőtt.
magasság
hossz
kerület?
súly?
súly?
Mészáros Lőrincet próbáltuk kérdezni a 270 milliárdosra saccolt vagyon megosztásának módjáról...
GECI! 270 MILLIÁRD FORINTJA VAN ANNAK A FASZSZOPÓ BUZERÁNS TOLVAJ KÖZPÉNZBŰNÖZŐ ROHADÁSNAK????
270 MILLIÁRD?????????? EZT NEM HISZEM EL GECI, ILYEN A VILÁGON NINCS. ÉS AZ AZ ÉN PÉNZEM (IS).
itt úgy néz ki mint egy tájföldi prosti
Az én mostani IP-m 86. Várjál megnézem a két telósat is.
Takarodj már vissza turulra, hát ki a faszomat érdekel az őrjöngésed, tudnám ki vagy már feljelentettelek volna a TEKnél
köszönöm Peti, ebéd közben gondoltam ki
igen
igen
igen
igen
szexpozíció (de honnan is tudnád)
tudom miben mesterkedsz de nem fog menni
De hát a 7 centis kerület az elég vékony
Román Orange 109.
Román Digimobil ami félig Vodafonos itt az meg 82.
A GÉNLOTTÓ HETI FŐNYEREMÉNYE 205 CM MAGASSÁG 24CM FASZ DÚS HAJ ÉS MEGNYERŐ ARC! MENNYI?!
Még mindig semmi közöm nincs bármilyen turulhoz, úgyhogy szerintem te most rúgd fejbe magad!