edycja wowiktora
/polska/
czy to było kino?
drugi za wiktora adamczyka
ale kurwa nie forsujcie tematu przez 5 nitek jak z jebanym basiarzem bo to nudne
czekam na strim z samobója
wiktorku...
przez pierwsze 10 minut nie postuj
zasługuje na własną edycje
>jak z jebanym basiarzem
to jak się nazywa
jeszcze da was do jakiejś uwagi czy innych trudnych spraw i tyle będzie z nitki
>patrzcie, user zapostował historyjkę i dodał obrazek żaby
>to musi być nasze bożyszcze wowik!
>błagam cię wowik, pozwól mi wylizać rodzynki z twego odbytu
>wierzę we wszystko co mówisz, wszak zapostowałeś avatar szeroko dostępny w internecie
kurwa, z jakimi debilami ja tutaj siedzę
wiktor skończ kontrolować obrażenia
co z basiarzem było?
...
gregorgw96
>Trener z Kórnika uwodził, obmacywał i ROZDZIEWICZAŁ nieletnie piłkarki. Sędzia BEZWZGLĘDNY
>Ten skandal wybuchł ponad 1,5 roku temu. Łukasz J. (40 l.) trener młodych piłkarek z Kórnika pod Środą Wielkopolską uwodził je, namawiał do seksu, wykorzystywał i molestował. A wszystko po treningach, turniejach i zawodach. Dziewczyny odważyły się opowiedzieć o swoim dramacie dopiero po latach. Za wielokrotne molestowanie i seks z nieletnimi Łukasz J. idzie za kratki na 3 lata. Tak postanowił dziś Sąd Rejonowy w Środzie Wielkopolskiej.
>Wszystko dlatego, że trener wykorzystywał swoją pozycję, władzę i wiek. Prokuratura oskarżyła go o molestowanie i seks z dwoma dziewczynkami poniżej 15 roku życia - Klaudią J. i Katarzyną P. Dziś (1 października) w Sądzie Rejonowym w Środzie Wielkopolskiej mężczyzna usłyszał za to wyrok 3 lat więzienia. Przez 10 lat nie może też prowadzić zajęć sportowych i edukacyjnych z dziećmi. Ma też zakaz zbliżania się do pokrzywdzonych kurew. Wyrok nie jest prawomocny.
bracia...
CHUJA KOGO BASIARZ
czekam na posty o wowiku na grupie
było
ktos znalazl profil na wykopie, moze jego moze nie, i kurwa przez miesiac forsowal.
wiktor adamczyk gramy aramki?
>wiktor adamczyk
pospolite jak skurwesyn a tfe
>z Kórnika pod Środą Wielkopolską
myslalem, ze sroda to wiocha
jak one były 15+ to musieli to na siłę pod 'pozycję władzy' podciągnąć
bo po 15 można ruchać, ale nie można płacić i nie można mieć władzy nad tą kurweką
nie były 15+
czytaj
jak byl trenerem to zbytnio nie musieli podciagac, bo z automatu
niech kto zrobi te fejkowe konto i wrzuci na grupę
ja bym zrobił ale akurat lecę do zdalnego korpo za 2k
a że ten gregorGW96 czy jakmutam
myślałem że prawdziwe dane kiedyś były
Z pewnością te dziewczyny nie chciały z własnej woli wskoczyć na bolca dojrzałego faceta, w dodatku wuefisty.
Ja pierdolę, czy wszyscy myślą, że kobiety to jakieś bezrozumne zwierzęta, które nie są w stanie podejmować decyzji i brać odpowiedzialności za swoje czyny?
>niech kto
a potem pan prokurator do mnie zapuka
>odpowiedzialności za swoje czyny
to są dzieci user
kupiłem spodnie 1 raz od 6 lat i są jakieś takie obcisłe jak dla pedała ale już zapłaciłem eh
Za co niby, wiktor.
poka dupe
>jak dla pedała
>matka kupuje mi nowa bluze
>tylko i wylacznie w niech chodz ubrany
nie bo zdoxujecie jak wiktorka
czemu wowik przestał postować
tak właśnie uważam
za groźby i zniesławienie tępy debilu
aż tak znana jest twoja dupa kurewko?
a na bolca to pewno same wskakiwały