Animach
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
gf da te izvuche iz nitarenja kad
drugi za degenericnost
>ali neeee Sato se sam izvukao nisi ukapirao
Mrzim ove ljude, Misaki mu je pomogla i zasluzna je za njegovo izlecenje, da nije bilo nje ubio bi se
kako mi je nekako brzo proshao proshli konac, bash je bio dobar dbi
a kontam da imaju oni argumenti kao ona je isto imala svojih problema ovo ono, al jednostavno da nje nije bilo sato doslovno ne bi imao razlog da izadje iz sobe kamol sta vise
kad seremo do jaja cijelo vrijeme i usput se debili shizoja posvadjaju oko inane pizdarija
Medjusobno su se pomogli. Misaki bi se ubila, Sato bi se ubio kuci.
Hocete malo o ook no gf? Ajmo decki nismo dugo
Poanta je više da je Misaki subverzija arhetipa "manic dream pixie girl" koja je bila tad popularna u medijima.
Tolko volim sintisajzere
Pre bih Misaki gf nego klasicno manic deam pixie girl gf. Kao kada ti je nesto cudno koliko je simetricno i perfektno.
aj nemoj ga
ja imam neku MIDI Yamahu al kurac kad neznam svirat, placali mi moji instrukcije kad sam klinac bil al sve u kurac oslo
Da.. u tome je stvar. No mislim da je u mangi bila malo pre sjebana koliko se ja sjećam. U knjizi i animeu se sjećam da je više bio balanc i da se osjećala više kao prava osoba nego neka nevjerojatno zlobna drolja
Ja neznam svirat baš isto pa koristim na računalu vst-ove. Volim jako razne zvukove što se mogu proizvoditi.
Anime je blizi knjizi koliko znam, manga je totalni promasaj bio sto se tice Misaki.
Mislim da je Misaki super odradjen lik, nije perfektna ali je bas pomogla Satou, oni soyashi kada te napadnu sa "nisi ukapirao anime poenta je da je sami sebi pomogao inceluuu" su naprosto retardirani
Neznam nisam čitao/gledao već od 2014/15 pa mi je malo mutno. Imam i malo loša sjećanja povezana sa knjigom pa se ne mogu forsirat da čitam
klanje animepedercina kada
Meni se najvise svideo anime, nisam zavrsio nikada mangu.
Anime me je bas bas pogodio i najvise sam ga puta gledao. Nije mi NHK NHK bez onog OST-a
ohladi, pusti ih malo
ne gledam ni ja anime al koj kurac SEBE nervirat bezveze, to nije poanta 4chana
>SEBE nervirat bezveze
?? To je doslovno poanta 4chana
Zig Forums int eksju to je moja adresa
izgleda da se ipak ne gadim onoj djevojci jer nije pobjegla kada sam dosao i jos je zapocela razgovor iako samo par rijeci
vidimo se kasnije djevci
zhivot...
neznam za tebe, ja nerviram iskljucivo druge kad mi pashe a cesto i seriouspostam
I kad ces je pitati da izadjete
pa kad se bolje upoznamo
ne znam nista o njoj
ni ime joj ne znam
gde vi normani uopste upoznajete te devojke
Sto se duze sa nekim vidjas i pricate to ti se vise sanse smanjuju.
>ja
>norman
idemo u teretanu zajedno
to mi nema smisla
pa ne mogu je zvati van kada se jedva znamo a i nismo puno pricali
ni imena si ne znamo
samo znam da voli vjezbati noge i guziti se ispred mene ponekad i to je to
znam da ne treba previse odugovlaciti ali mislim da je ovo prenaglo
>ni ime joj neznam
frf koji kurac jel ovaj ozbiljan
>to mi nema smisla
Nista onda, bice sa njom neko kome ima
Brate ponasas se kao stidljiv cetrnaestogodisnjak iz animea
ma ti znas najbolje
nema veze sta si kv23
ne kuzim u cemu je problem?
ima nekih likova u teretani sa kojima se druzim tamo vec mjesec dana pa ne znam kako se zovu niti oni znaju kako se ja zovem
kad su privlacne zenske u pitanju onda sam prilicno stidljiv jer se bojim da cu zajebat dok sa drugim zenskama nema problema jer me boli kurac sta ce one misliti
kv22*
Mozda je ona ista kao ti, pa joj je zato okej da prica sa tobom i nije stidljiva.
>
Slusa se
youtube.com
problem je u tome sta pickopatis i slinis za njom a nisi je ni upoznao nisi niti prvi korak napravio "ej stalno se vidamo tu a ne znam ti ime ja sam gusan" *das ruku*
toliko si nesposoban i naporan simparo degenericna
Reko si da ti je rođendan bio znači 23