Edycja zagadek
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
en.wikipedia.org
youtube.com
twitter.com
bracia...
profseorka lewaczka mówi o bojkotowaniu firm które wykorzystują prace niewolnicza/dzieci
ma makbuka z chin
ej kurwa, dostałem prace, podpisałem umowę a dziś do mnie rekruter pisze, że ma dla mnie ofertę za dwa razy tyle co dostanę w nowej pracy
troche umarłem w środeczku. nie no ale argumentuje sobie, że pewnie tam bym i tak nie przeszedł rozmowy za taką kasę itp
lol zabawny obrazek
co tam u ciebie bracie...
youtube.com
za każdym kurwa razem
Słyszałem że rozmawiacie o cywilizacji.
JUŻ BYŁ NOWY
profesor prawak powiedział że najważniejsze są tradycyjne wartości a na kamerce było widać że siedzi na dildosie
a nie możesz iść na rozmowe o prace tam gdzie dostaniesz więcej i jak dostaniesz to się "wypisać" z tej do której już się dostałeś?
lmao jebać st*pkarzy
nie zalinkowałeś lol
No i chuj, moja edycja była pierwsza
głupio by to wyglądało. umowa spisana, zaraz pierwszy dzień a tu pach, wypowiedzenie. zresztą musiałbym miesiąc czekać na rozwiązanie. poza tym mam tylko 2 lata doświadczenia a tam mi oferowali 20k za stanowisko seniora a jaki ze mnie senior po 2 latach. posiedzę tu może z pół roku, rok, jak w między czasie coś znów dobrego wleci to wtedy zaaplikuję
>ON BĘDZIE ZARABIAŁ10K
EHH CHUJU
fajny larp
idź szybciej te frytki smażyć bo ci kierownik zmiany utnie pensje
no to tam wypierdalaj ułomie
eh nie złośćcie się, co z tego, że tyle zarabiam jak i tak nie jestem szczęśliwy, nigdy nawet dziewczyny za rękę nie trzymałem
en.wikipedia.org
czy francuzi naprawde
sam wypierdalaj
damn we used to be weird
>used to be
>nigdy nawet dziewczyny za rękę nie trzymałem
no dobra troche mi lepiej teraz
a ile masz lata i jaka branża?
Sorry I have to post this meme
we're doing our best, don't bully
two typical "french" people on the right
jaki kurwa debil. posterzy mieli telepatycznie sie tam przeiesc???
do you like wpierdalac zaby?
24 lata, IT.
to nie jest tak, że mi się udało i jestem teraz cwany. od małego się uczyłem, a potem tylko życie praca-dom, że nawet siły na gierki nie miałem tylko szedłem spać, rano prysznic i znowu zapierdalać. podążanie za pieniądzem to jedyne co robię w życiu, nic innego mi nie pozostało a zapierdalanie troche zapełnia tę pustkę
ziomek is based
youtube.com
dude, I was hoping you will catch the ''lascars'' refference, this show used to be big in Poland, even gained small cult following
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA KURWAAAAAAAAAAAAAAAA W KOŃCUUUUUUUUUU
na PLNy ile to będzie?
idz sie zajeb pedale
dobra skońc już ten larp. 20k nie zarabiają nawet elitarni lekarze i chirurdzy. wgle te całe jebane IT to jakaś chora branża, za co wy kurwa dostajecie ty tysiące xd? za klikanie cyferek i 'kodowanie'? Mam nadzieje że już za parę lat zastąpią was kodo-małpy Paejeety za najniższą stawkę, albo jakiś logarytm. dosyć kurwa tego dobrego
nic nie wydałem jeszcze
co wam niby przeszkadza w tym, ze kobiety uprawiaja seks co tydzien z kims innym w klubach
jak wy byscie mogli to robilibyscie tak samo, a tak wlasciwie to mozecie tylko wolicie plakac nad wlasnym spierdoleniem i czemu niby jak kobieta sie rucha to jest kurwom a mezczyzna nie?
niegrzeczny
i never thought it was popular in Poland kek. I used to watch it with my brother when I was a kid. The one you posted is my favorite.
>jeszcze