/polska/

Edycja zagadek

Attached: 1601737097192668217.png (518x748, 713.22K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=O_6cM4cEBA4&ab_channel=KANAŁZ
en.wikipedia.org/wiki/Cat-burning
youtube.com/watch?v=E5FCbZB47zQ
twitter.com/SFWRedditImages

bracia...

profseorka lewaczka mówi o bojkotowaniu firm które wykorzystują prace niewolnicza/dzieci
ma makbuka z chin

ej kurwa, dostałem prace, podpisałem umowę a dziś do mnie rekruter pisze, że ma dla mnie ofertę za dwa razy tyle co dostanę w nowej pracy
troche umarłem w środeczku. nie no ale argumentuje sobie, że pewnie tam bym i tak nie przeszedł rozmowy za taką kasę itp

lol zabawny obrazek
co tam u ciebie bracie...
youtube.com/watch?v=O_6cM4cEBA4&ab_channel=KANAŁZ

za każdym kurwa razem

Słyszałem że rozmawiacie o cywilizacji.

Attached: file.png (597x906, 311.84K)

JUŻ BYŁ NOWY

profesor prawak powiedział że najważniejsze są tradycyjne wartości a na kamerce było widać że siedzi na dildosie

a nie możesz iść na rozmowe o prace tam gdzie dostaniesz więcej i jak dostaniesz to się "wypisać" z tej do której już się dostałeś?

lmao jebać st*pkarzy

nie zalinkowałeś lol

No i chuj, moja edycja była pierwsza

głupio by to wyglądało. umowa spisana, zaraz pierwszy dzień a tu pach, wypowiedzenie. zresztą musiałbym miesiąc czekać na rozwiązanie. poza tym mam tylko 2 lata doświadczenia a tam mi oferowali 20k za stanowisko seniora a jaki ze mnie senior po 2 latach. posiedzę tu może z pół roku, rok, jak w między czasie coś znów dobrego wleci to wtedy zaaplikuję

>ON BĘDZIE ZARABIAŁ10K
EHH CHUJU

fajny larp
idź szybciej te frytki smażyć bo ci kierownik zmiany utnie pensje

no to tam wypierdalaj ułomie

eh nie złośćcie się, co z tego, że tyle zarabiam jak i tak nie jestem szczęśliwy, nigdy nawet dziewczyny za rękę nie trzymałem

en.wikipedia.org/wiki/Cat-burning
czy francuzi naprawde

sam wypierdalaj

damn we used to be weird

>used to be

>nigdy nawet dziewczyny za rękę nie trzymałem
no dobra troche mi lepiej teraz
a ile masz lata i jaka branża?

Sorry I have to post this meme

Attached: People with corona.jpg (1000x500, 180.31K)

we're doing our best, don't bully

two typical "french" people on the right

Attached: 1599374869668.png (845x925, 439.98K)

jaki kurwa debil. posterzy mieli telepatycznie sie tam przeiesc???

do you like wpierdalac zaby?

24 lata, IT.
to nie jest tak, że mi się udało i jestem teraz cwany. od małego się uczyłem, a potem tylko życie praca-dom, że nawet siły na gierki nie miałem tylko szedłem spać, rano prysznic i znowu zapierdalać. podążanie za pieniądzem to jedyne co robię w życiu, nic innego mi nie pozostało a zapierdalanie troche zapełnia tę pustkę

ziomek is based
youtube.com/watch?v=E5FCbZB47zQ

dude, I was hoping you will catch the ''lascars'' refference, this show used to be big in Poland, even gained small cult following

Attached: Lascar 2.gif (480x360, 1.86M)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA KURWAAAAAAAAAAAAAAAA W KOŃCUUUUUUUUUU

Attached: 1591663226766.png (1920x1046, 2M)

na PLNy ile to będzie?

idz sie zajeb pedale

dobra skońc już ten larp. 20k nie zarabiają nawet elitarni lekarze i chirurdzy. wgle te całe jebane IT to jakaś chora branża, za co wy kurwa dostajecie ty tysiące xd? za klikanie cyferek i 'kodowanie'? Mam nadzieje że już za parę lat zastąpią was kodo-małpy Paejeety za najniższą stawkę, albo jakiś logarytm. dosyć kurwa tego dobrego

nic nie wydałem jeszcze

co wam niby przeszkadza w tym, ze kobiety uprawiaja seks co tydzien z kims innym w klubach
jak wy byscie mogli to robilibyscie tak samo, a tak wlasciwie to mozecie tylko wolicie plakac nad wlasnym spierdoleniem i czemu niby jak kobieta sie rucha to jest kurwom a mezczyzna nie?

niegrzeczny

i never thought it was popular in Poland kek. I used to watch it with my brother when I was a kid. The one you posted is my favorite.

>jeszcze