Attached: WipeOut59_12_2020_065939.605000.jpg (1080x595, 117.26K)
/shs/
Jeremiah Bennett
Other urls found in this thread:
Dylan Ramirez
živeće ovaj narod
Charles Rodriguez
ja sam srbin
Cooper Garcia
jeri šizo padavičari koji dođu u balkan info dobiju i kutiju zolofta uz onu majicu? razumem ja da je dogodine u prizrenu, tešo, ali red je i humanitaran biti
Brandon Brooks
Pa ko ce to da plati? Vidis da Teso mora u Japan da ide da isfinansira 5 obroka dnevno
Grayson Garcia
PRVI
Ayden Sanders
da. biće
Blake Edwards
Jason Collins
Oвaј и oнaј ђeнepaл cy бyквaлнo јeдинe нepeтapдиpaнe cтвapи кoјe јe oвa ћocaвa дacкa икaд пpoизвeлa
Joshua Bell
anone, srbine!
William Russell
demencija&daun
Bentley Campbell
Bazirani predator
Joseph Hughes
koložeg
sečko
derikoža
lažitrava
cvetanj
trešnjar
žetvar
gumnik
grozdober
šumopad
studen
koledar
Chase Campbell
koja je kvota na jermeniju?
Hudson Anderson
14.23
Juan Adams
srbija
Christian Nguyen
da li ima išta kancerogenije i ofucanije od ovih forica doskočica? koren zapadnjačkog humora je autizam. uhvati se lik jedne iste replike kao ćuran za mušmulu pa je ponavlja i vrti u stotine različitih varijacija. kao HAHA u sovjetskoj rusiji brt pazi LOL ne piješ ti vodu nego voda pije tebe!! kektanje, roktanje, umiranje od smeha..
Bentley Morales
>broj lajkova na tom transferu
Dominic Wright
kud mu ćaća nije pucao u kolijevku umjesto u vazduh kad se rodio
Julian Rivera
Ovaj je zajebao i crncugatred
Carter Foster
Owen Watson
ne pratim nijedan sport zbog sveprisutnosti nebelih '''ljudi''' u svakom. zadnji put je to bio turnir malog fudbala u surdulici. igrao je neki ciganski centarhalf i to mi je strasno islo na kurac tokom cele tekme. grickao sam nokte uporedo sa semenkama i neuroticno tapkao nogom. zar u mojoj zemlji taj bedni skupljac gvozdja da glumi ramosa onako vidno uzivljen? nisam to mogao da podnesem, cepao sam se iznutra, razmisljao da odem ali onda... ulete ciganu neki crnogorac(nije vaso) klizeci i slomi mu nogu.
u kurac sam hteo da ga poljubim! polaznik za bozic hteo sam da mu budem! to je bio jedini put da mi je bege djetic ulepsao dan umesto da se posere u njega. nakon toga sam jedan period izjutra stalno pevusio sinovi smo tvog stijenjaaa sinovi smo tvog stijenjaaa..
Levi Smith
čini mi se da to nijesam bio ja
Jordan Lewis
kiseli kupus i kineske radnje = najbolji mirisi
Angel Howard
ZAŠTO SADA KAO PIČKE KUKATE?
Chase Harris
govno priča. očekivala sam neki zaplet; tipa da je gurbet zapravo vulinov sin ili vulin, da je danica crnogorčević pevala košarama na poluvremenu, da su na teren umarširali kečeri sa svanton bombama i sl. fudbal je krindž sa i bez crnčuga a ti zvučiš kao peder.
Hudson Fisher
>UGABUGA ne valja jermenijaa UGABUGA
Jacob Hill
Boli nas kurac za vase planinske crncuge iz jevremije lol
Easton Cooper
tesa je u kinu isao, ne u japan
Jayden Hill
srboslavija
Kevin Watson
Jose Allen
Meni je to isto