kurva anyátok
Kurva anyátok
dögölj meg féreg
heh
>173 centi
>12 centis és vékony ""fasz""
>elől erőteljes hajhullás
>csúnya taszító arc
>csúnya barna szemek
>28 éves szűz nulla tapasztalattal
na jó a kurva anyád most azonnal rákban medöglik apádat lefejezik a cigányok a kurvádat meg megerőszakolják és széttapossák a fejét
te gonosz kis késforgató féreg geci fos, mindenkid megdöglik lassan és fájdalmasan
szennyember geci tönkretetted a napomat már megint GONOSz kis fosadék állat
anyád mustárgáz szívás után kihányja majd a tüdejét apád meg a takarítása közben áldozatúl esik a rezes cigányok késeinek te pedig a temetés után döglesz meg egy autóbalesetben, a barátnődet lefejezi egy lerepülő autódarab te pedig elveszted minden végtagodat és a saját fosodban fuldokolva meghalsz
átok, rák, halál rád késforgató rosszindulatú gennygombóc féreg tumor fos szar
kurva anyád dögölj meg megint sírni fogok miattad
a magyarok hun ivadekok?
yes?
since when did thuringia reach all the way to the danube
Nem!
kurva anyád
Nexius tesik, mit választottatok?
Nexius tesik, mit választottatok?
miért nincs hung?
azért mert az egyetlen skizoid aki bumpolta megunta és itt gonoszkodik megint
>az egyetlen
Már megint azt hiszi 5 user vagyok egyben lol
azért csak magadra ismertél skizó
hasonló
kéne
jó lenne bizony
Olaszok mi a faszt csinálnak, hogy már megint tele a római kórházak és máshova kell átszállítani a betegeket?
Mutálódott a vírus, már mindenkit 1 nap alatt kinyír csak nem merik bejelenteni mert totális pánik lenne. Ismerősöm egészségügyben dolgozik és ő mondta hogy készülni kell mert katasztrófa közeleg :(
mi? hazugság a drampf már meggyógyult
ha mindenkit egyből kinyír akkor nem tud terjedni és egy hét alatt eltűnik teljesen
tünetek megjelenése után nyír ki mindenkit. előtte napokig lappang és már fertőz
asszem nincs itthon több wcpapír :(
Még ilyen halott fost geci. Inkább ne is indítsatok fonákot mert csak magatokat égetitek vele!
nekem azt mondta az orvos bácsi hogy Prevenar 13-mal kell beoltatni magad és az megvéd
de légyszi ne terjesszétek nem akarom hogy elkapkodják a patikákból
nézem a Szoky konyháját és nagyon éhes lettem :(
utálom a szokyt
Miért hurcolta be a kormány az országba a koronavírust az ukrán vendégmunkásokkal?
mert utál téged