/ex-yu/

bruhujem na amere

Attached: hrtshd.png (666x537, 628.79K)

Other urls found in this thread:

crackstreams.com/mmastreams/watch-ksw-56-mma/
youtube.com/watch?v=UQRmA2v2D9s
twitter.com/SFWRedditImages

i want to sex crotia females
what is your country i have no clue ?
do you guys drink milk for breakfast too

jedva cekam da odem odavde

Da, jer je mlijeko zdravo i prirodan izvor kalcija.

>debela svinja pun gas kopira
PHAHAHAHAHAHAHABABAHAHAHAHAHAHAH MOZES SAMO PUSITI KURAC KAO TVOJA TATA

Attached: EShqj_rXgAApWq8.jpg (888x894, 60.92K)

koje su meme i teme ovoga konca, hoce li neko zapoceti?

to se treba prirodno dogoditi nemozes to forsirat

imam pc na kojem imam eternet adapter i wifi adapter. wifi adapter se konektuje na hotspot na telefonu.
na pc-u imam virtuelnu masinu. virtuelni mrezni adapter na virtuelnoj masini je u bridge-u sa odgovarajucim virtuelnim adapterom na hostu (pc-u). virtuelni adapter na host-u je u bridge-u sa wifi adapterom. rutiranje na windows hostu je podeseno tako da ima dve default rute. jedna preko eterneta druga preko wifi. ruta preko eterneta ima manju metriku, tako da ce ce redovan internet saobracaj ici preko eterneta. adresa vpn servera u firmi je staticki rutirana tako da samo saobracaj namenjen toj adresi ide preko wifi adaptera. mozete videti na slici, normalno adresu vpn-a (crvena boja) je maskirana zbog sigurnosti. zuto je wifi, plavo eternet.

Attached: fml.png (610x162, 8K)

ex-(You)

i?

pricanje o zenoidima ko u svakom koncu ikad

ne opet, inceli na Zig Forums

tu smo
crackstreams.com/mmastreams/watch-ksw-56-mma/

koga se gleda? ne pratim bas ufc, ali mogo bi ovo gledat

erslan, soldic

nisam tolerantan na laktozu odnosno dobijem proliv od mleka da li to znaci da sam turcin

pa to je realno

ne nego vjerojatno nisi dugo konzumirao mlijeko pa ti ga organizam teže probavlja ili nemaš sreće te ti ga organizam ne podnosi kako god da bilo

tema je egzistencijalna noćna mora i vječit nihilizam koji se javlja u obliku post ironičnog humora i samodopadnih svinjarija, te odviše velikog egoizma prisutnog kod određenih članova koji bivaju najglasniji iz konca u konac.

Nebo se spusta na grad,ne stajem idem dalje zele da vide moj pad ,ali hodam uzdignute glave

koje supermoci dobijes ako ga ne drkas

to da si debil kojem se cijelo selo smije

fuck off sandnigger

rak prostate

ti odjebi ustašo glupa pusti stranca na miru da pita što misli pitati jebem ti mater tulavu da ti jebem sakatu na tri groba ću joj isklesat spomenik na kojem mi puši kurac

koje te tacno zanimaju?
t. bio na 4 meseca nedrka

sta je ksw nikad nisam cuo za to

pa eto meni je to zanimljivo tako provodim vreme

kako se prosuo ovaj debil

u stalnoj sam borbi sa svojim mislima - jesam li ja taj koji je poremecen ili su normani? trenutno tezim ka drugom

kako si glup haha

ak duplici obnavljamo dusanovo carstvo ak ne duplici obnavljamo NDH

mozda si i ti jedan od njih eheh

Volim gledati seks

Trazim zenu da mi da seks

uredu brate samo mi je bilo cudno. puno informacija, a nije nekakvo pitanje ili nesto pa mi je bilo cudno

ovo dbi

zena si istetovirala reklame po tjelu koji je ovo kurac

youtube.com/watch?v=UQRmA2v2D9s

parcetamolujem

druze jesi ti svestan kakvo vreme dolazi. svako ce biti hodajuca reklama. vec svi hoce nesto da ti prodaju. za koju godinu ce ti ljudi naplacivati za svaku lepu rech koju ti upute. bices u kaficu i prici ce ti neka devojka. pricace s tobom naizgled o casual temama a zapravo ce ti reklamirati proizvod. onda ce od tebe traziti da aplikacijom na platis tih pola sata sto je sedela s tobom.

zutu spermu