Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: körte.gif (450x300, 18.98K)

drög

HONGRIE

Attached: Hongriepepe.jpg (312x266, 11.07K)

éljenek a transzangyalkák, le a szörnyű rizzsel

travik ki
rízs be

Attached: 127027050_189990929372142_7123248403409218628_n.jpg (1080x1350, 117.52K)

kor 22
fétis anya-fia szex
faj fehér

dögöljön meg mindkettő

minél jobban szennyezed, terheled a látásmeződ, annál nehezebb felszabadultan és koncentrálva dolgozni. most az a zseni aki fél négyzetméteres patkánylukban is képes teljesíteni, vagy az aki alapból a legtöbbet próbálja kihozni magából és elpakol?

>NEEE CSAK A SZEXET NE VEGYÉTEK EL TŐLEM

Attached: er.png (1000x800, 156.93K)

>minél jobban szennyezed, terheled a látásmeződ, annál nehezebb felszabadultan és koncentrálva dolgozni
ha agyacska vagy

én elég butus vagyok (~130 iq) és idegesít a rendetlenség. ez lehet ilyen középagy dolog

rohadt szüzek

nekem csak egyszerűen igényem hogy nagyjából renben legyenek a cuccaim, lehet másokat a kupi nem zavarja

>(~130 iq)
meg is mérted, vagy csak ilyen online mémtesztet csináltál?

magyarországon csak memeza van, rendes nincs

RÍZS-EK, RÍZS-EK, RÍZS-EK!

én megcsináltam az online otp-s (?) tesztet, az 116 lett, aggódnom kell, tesik?

>orbán bukik '22 ben

Attached: 13.jpg (300x300, 46.67K)

csak termeld a GDP-t, gój

egyszerűen idegesít a rízs. direkt extra nőiesen viselkednek hogy fájdalmat okozzanak a transzangyalkáknak

az jobban befolyásolja, hogy mennyire érdekel amit csinálsz

>NEM NEM NEM LEHET HOGY MEGINT ELTOLJÁK A KIBERPUNK MEGJELENÉSÉT

Attached: 44.jpg (909x1024, 59.94K)

pedó rizsbuzi foslárp

onnantól kezdve hogy van munkád nem sok értelme van az iqn agyalni. a sorsod már predesztinálta, olyan melót kapsz amit el is tudsz végezni. akkor van ez másképp ha sokat kell kommunikálnod életed során, mert akkor az embereknek feltűnik ha agyacska vagy.

kurvára nem, elsősorban a hasonló iq-val rendelkezőknek könnyű kommunikálniuk egymással

a bmemén tanulok, gondolom nem lehettek ANNYIRA retardált

hasonló emberek vonzzák egymást, talán ezért vagyunk mi itt tesik

1...2...3...teszt indít...

Attached: Untitled.jpg (431x109, 8.38K)

agyacskák ezt tényleg elhiszik?

sajnos

nem, valóban hülye vagyok őszintén mondva

ez nem így van. a hatékony kommunikáció egy tanulható készség. amiről te beszélsz az az érdeklődési kör és a beszélgetés mélysége. ezek első sorban belső igények. tehát egy call center állás lehet untatna egy 116 iqjú anont, de valószínűleg 116 iqjú user éppen emiatt nem is lesz call centeres.

engem csak a büdös buzi emberek zavarnak igazán, meg néha a zajok, de abból se minden meg mindig

az illatos buzikkal nincs gondod?