Ediția de AUR
/ro/- Firul Nostru
>Nu-mi plac țigănc...
bump
PNL si USR inca incearca sa faca un guvern lmao?
impreuna cu (((UDMR)))
Ghiciți cine în 2021 o să își facă iubită?........
Da exact, nu eu.
>Celibatul involuntar
>*voluntar
De ce te minti singur?
M-am mutat cu maicamea de acasa in chirie, trebuie sa imi gasesc de lucru in ianuarie ca acum nu angajeaza niciunde ca sunt sarbatori
zicetimi bafta pliz
youtube.com
Taica unde-i?
la apartament acas, bea de rupe
Sunt Hitler.
De asta te-ai mutat?
First for greater romania
Deci care-i consensul general? Opoziție controlată?
da dar pe bani mei ca noa nu lucru, ai mei is
nebuni psihici de la alcol, plm eu vreau sa imi gasesc de lucru si sa ma mut la dracu undeva sa nu mai aud de ei nici de vechea strada
>o-o-oricum femeile sunt curve!
URASC FEMEILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LE URASC LE URASC LE URASC LE URASC!!!!!!!!
>dar pe bani mei
nu pe ai mei ca nu lucru
si da votez aur numa de al dracului sa fut in cur tot sistemul corupt si de as avea un pistol as trimite un glont in fiecare care a votat diferit
În politică discuțiile negocierile tratalele sunt totul. Dacă nu ar exista comrpomisuri, interese, negiocieri etc atunci nu ar mai fi politică.
nu a zis nimeni asta aici în fir
How do we make Romania BIGGER?
You have to defeat Russia
it is considered extremist to unite basarabia and romania nowadays
ile
>annexing some backwards shithole that will suck the welfare system dry
Why not just do what the Germany is doing to us and turn them into a colony?
Random question: do Romanians generally dislike Ukrainians? I had a Romanian coworker that asked me if I was Ukrainian because my name has a -Ski suffix. I told him I'm of Polish descent, and he said; "good I was hoping you aren't Ukrainian." He constantly harped about how much he hated Hungary (I know of your historical rivalry with them) and Ukraine. Was he just an autist?
Nu îmi voi lăsa frații la greu chiar dacă asta mă costă bunăstarea mea, vreau unire.
Da, atât de bazat sunt.
They're russian rape babies that got our land after the USSR stole it. They're also trying their best to ukropify the romanians still living there by making teaching in romanian illegal and such.
Other than that we literally don't care about them and share nothing in common, not even culturally.
Ukraine?
No rivalry or hate but per general we simply dont like each other.
>Try Hearts of Iron IV as Romania spending all game building industry.
> Join Axis when things started getting heated and reject Soviet demands on Bessarabia.
> Get rolled by the Comintern before Germany could stabilize their front, with Bucharest occupied.
> Use decision tree to switch to a Comintern cabinet so I don't get completely annexed.
> Germany pushes Soviets back after 2 more months, and now they are occupying my Transylvania, and I have no option to switch sides again.
Life in Eastern Europe must truly be suffering.
>welfare system
o suta de euro ii cacat la cat castiga un parlamentar, 8000 de lei lejer si freaca pula, de aia se manca toti in cur acuma la stiri care ii care si nu se decid naibi care sa fie la guvern
Nah, I mean I dont, there are plenty of ukrainian-romanian mutts in north-east, by geography logic it makes sense, they dont larp as any separatists or whatever, why would I care, we do have of the biggest tobacco smuggling around from what I know
Ști că toți ucrainienii din România au fost complet asimilați? Știu sate de ucrainieni la origine dar toți vorbesc română și o vorbesc mai bine decât ucraineana
Sunt vreo 466 de parlamentari si vreo 3.5 mil de moldoveni dintre care vreo 30% sunt pensionari.
Pai am avut permisiunea tovarasului Stalin pentru asta.
Cam cat tine scoala de soferi? Adica de la ultimele ore de condus pana te programeaza la traseu?