kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
telex.hu
counting-to-infinity.com
ezalenyeg.hu
twitter.com
Napi emlékeztető, ezt hagytátok ki a tinédzserkori szerelemmel
>kategóriádon felüli (szűz)helyeske szerelme
hogy dögölnél meg
Beleképzeltem magamat a femboy fantáziáló user szemszögébe. Addig lenne jó, amíg távolról nézed. Aztán megszagolod a bőrét, érzed az áporodott, férfias tepertőszagot. Megszólal, és legszívesebben a falhoz csapnád a fejét, amikor meghallod a túlkompenzáló buzis nyöszörgését. Vagy képzeld el felláció közben, amikor a szomszéd is meghallja a torkából véletlen kiszabaduló férfias üvöltését.
Ez buzisabb, mint valódi buzikkal szexelni, mert ők legalább nem akarják nőnek eladni magukat, nem próbálnál úgy állni hozzájuk, mintha nővel lenne dolgod.
minden postád szar
nagyon turul
jöhet még rizs
:3
szóval sütöttem egy tepsi sütőporos pogácsát és most nem tudok szarni
kurva anyád juci konyhája
én szerintem focacciat csinálok
szerintem igencsak ugyanaz
Sex
a lábfétis az amit már egyáltalán nem is értek
Orbán Viktor szárnysegédjeként Szijjártó Péter lassan egy évtizede ügyködik azon, hogy a külügyben dolgozók a „partraszállás” mámorában asszisztáljanak ahhoz, hogy szélsőjobbos politikusokkal pacsizzon, diktátorokhoz törleszkedjen és pénzmosodákban sürgölődjön
Kinek lehet annyira a bögyében Szijjártó Péter, hogy még a dolgozószobájával azonos szinten lévő tárgyalókba is két TEK-esnek kell átkísérnie? A külügyminiszternek valószínűleg nem annyira a terroristáktól kell tartania, hiszen azoknak az egyik feltételezett finanszírozója egy ideig a kormányfő tőszomszédságában lakott, és a kormányfő vejével üzletelt. A minisztérium épületében sokkal inkább azok piríthatnak rá, akik még tudják, mit jelent az adott szó a diplomáciában. Márpedig a Brüsszelben a minap összetákolt kompromisszumra még rá sem bólintottak a tagállamok, amikor Szijjártó már úton volt, hogy előkészítse a Fidesz uniós pártcsaládjának újabb hátbatámadását.
A holland Szabadságpárttól a hasonló nevű osztrákig csupa olyan alakulat vezetőjét kereste fel, amelynek az emberei az Európai Parlament jobbszélén foglalnak helyet. És amikor már azt hihette, hogy legalább ebben a körben csak meleg, bátorító szavakat kap, távozása után A Finnek Pártja frakcióvezetője lakonikusan annyit mondott hazai közönségének: nincs szándékukban akár csak egyetlen fillért is megszavazni Magyarországnak az uniós büdzséből, oldja meg mindenki maga a saját problémáit. A szókaratéban látszólag kiharcolt rövid távú győzelmekért Orbán Viktor és külügyminisztere az elmúlt évtizedben feláldozta Magyarország tekintélyét és mozgásterét.
úr isten ki a faszt érdekel
A 2017-ben, több nagy botrány után lezárult magyar letelepedési kötvény programmal sok kínai érkezett az országba. Egy magyar antropológus őket kutatva egészen meglepő motivációra bukkant. Szemben a rendszerváltás körül érkezett, jobb anyagi körülményeket kereső kínai bevándorlókkal, az ebben a hullámban érkezett családok közül sokan azért jöttek, mert a gyerekeiknek akartak magasabb minőségű életet adni.
Aztán gyorsan ráébredtek, hogy hamis illúzióikat tápláltak a magyar oktatás „boldog” természetéről és magas minőségéről. Ennek következményeként pedig előbb egyre kínaiasabban nevelik a gyerekeket, majd érettségi után Nyugat-Európába küldik őket, hogy onnan induljanak neki a felnőtt életüknek
menyé vissza a turulra
Beforeigners
szó szerint kirobbantja a szójakultúrát
8/10
remélem nem rontják el
Én közpénzből kasztráltatnám az összes incelt
a femboyoknak biztos nincs tepertőszaguk... inkább rózsa, szantálfa, levendula illatuk
24 hónap efedrinen így néz ki
counting-to-infinity.com
szerintem a legtöbb férfinak lehetne normális szaga, csak szarnak a higiéniára.
leszarom
be szoktál gyújtani nyáron?
VV Danira és VV Virágra tényleg valódi párként tekinthetünk, akikről már mindenki tudja bent, hogy össze szoktak bújni egymással. A 18 éves lány ki van éhezve, így Dani rengetegszer kényeztette az ujjával. Ez olyan rutin lett, hogy a múltkor úgy élveztette el Virágot, hogy közben másokkal beszélgetett.
húzz már el innen
anyádat