/tr/

Komiklikler şakalar edisyonu

Attached: efs.jpg (640x640, 40.66K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=UgSJo_ITOdw
twitter.com/SFWRedditImages

Sie

buna yazın en ilk bu jap10 piçi açmış.

osur osur ip(liğ)e diz

aptal t*rk piçleri @ll@xını kamalını domalttığımın fakir beyinsiz köpekleri bir tirat açmayı bile beceremiyorsunuz 3 kişi tirat açmış.

t*Rk İTlerinden ne bekliyon moruQ boşwer sigiş verme.

t*rklerden nefret ediyorum.

Japon tiradında biri açmadan önce önceki tirada yazıyor ben açıyom diye karmaşa olmuyor. İnsanlar da kibar ve sıçanları bile yardımsever.
Ama siz afet olsa yardımları çalıp karaborsadan satan, depremde göçük altında kalan cesetlerin kolunu kesip bileziklerini çalan t*Rklerin oğlusunuz daha fazlasını beklememek lazım

nipan10 ilk açmış

Attached: leaf.png (668x643, 216.27K)

evet bir sorun mu vardı????

Attached: 1588286860192.jpg (474x266, 10.11K)

bn d

>telefon 10 milyar
>bilgisayar 15 milyar
>araba 150 milyar
>çürük betonlu daire 500 milyar
nefes almakta bu kadar zorlanmam normal mi???

normal oqlim vaktinde kaçacaktın

hala şansın var bi yolunu bul kaç :D

İşte bunu doğru dedin.

sen nie rahatsın bRem t*RRRRRRk bayrağı war

ya bi şekilde kaçarım ya ölürüm iki türlüde pokKiyeyle uraşmıyorum

b*Yaz ANANı karım yapsam direkt vize alırım brem ondan :D

mezarda

Karşı apartmanda kerana virüs çıktı oqlimm napçaz????

Fransiz devrimi cocugca bir is yabmak midir?

Yıllar Önce Ecevit'in Önüne Yazar Kasa Fırlatan Adam Bugün İçin Konuştu!

Ahmet Çakmak, 2001'de Başbakanlık binasının merdivenlerinden dönemin Başbakanı Ecevit'in önüne yazar kasa fırlatarak ilginç bir eyleme imza atmış, "yazar kasa eylemcisi" olarak da hafızalara kazınmıştı. Dalgalı kur sonrası dolar borcu yüzünden zor durumda kalan Çakmak'ın bu eylemi, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik krizi gözler önüne sermişti. Çakmak, son günlerde dolar üzerinden Türkiye'ye oyun oynanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'ye yönelik 15 Temmuz darbe girişiminin devamının yapıldığını belirten Çakmak, tankla, uçakla, silahla yapamadıklarını parayla başarmaya çalıştıklarını söyledi. Dünyayı Trump gibi akli dengesi bozuk bir kişinin yönettiğini kaydeden Çakmak, "Zaten derler ya 'ısıracak köpek dişini göstermez' diye. Bu köpek ısıracağını zaten uzun zamandır söylüyordu. Biz köpeğin karşısında dik duracağız, kaçmayacağız, eğilmeyeceğiz. Bugün her ne kadar olay Recep Tayyip Erdoğan üzerinden yapılmış olsa da bu, Türk milletine karşı yapılan bir operasyondur. Her zamankinden daha fazla birbirimize sarılmalıyız, kenetlenmeliyiz ki bu ülke bugünleri atlatsın" diye konuştu."BİZİ DOLAR İLE TERBİYE ETMEYE ÇALIŞAN İNSANLAR HÜSRAN İÇİNDE KALACAKLAR"

Attached: biraz da gülelim.jpg (225x225, 7.6K)

okuyan bildirsin okumaya değermi

bu hepsijetin ta anasını avradını sikeyim yaw

Siz hangisisiniz?

Ben okudum qnq değmez

Attached: 1588406187356.png (1599x1544, 980.32K)

500 euro gibi bir miktarı dolandırıcılıkla bağdaştıranı mı ararsın, türk lirasına çevirip öyle linç edeni mi... Hepsi bir arada, full paket. Ekşi sözlük bildiğin hayvanat bahçesine dönmüş. Allahın barzoları, kudurun ulan! Ahaha...

Fransiz yabmis masAllah
Su tayyardan sonraki iktidar demokratik falan takilirsa feci gotum yanar.. ama bu got yanginim akpye ulu orta soverken HiCbIrSeY yapamayan comarlarin heyezanindan dolayi biraz inebilir.

>Kudurun Ulan
>€100
>55 mins
aç sokak çocuğuna 5 lira vermezler, yanına yaklaşsa yüzünü ekşitirler. karaktersiz t*Rk köpekleri orospunun tekine donasyon için yine kuyruğa girmiş. t*Rk İTlerinden iğreniyorum.

>aç sokak çocuğuna 5 euro ver
>bali alıp çeksin, bıçak alıp milleti tehdit etsin

>öykü'ye(/tr/nin yeni kraliçesi, güzellik abidesi, bakir tokatçısı) ver
>tamir ettirdiği bilgisayarıyla tezini yazsın
>okusun, topluma faydalı bir birey olsun

Niye yandınız ki bu kadar koçum? Homlıslara veriyorsun büyük miktarda parayı adamı bir yıl takip ediyorsun hepsini çarçur etmiş aynı yere dönmüş sokakta yatıyor buluyorsun.
Gerçeklere kızmayınız.

>aç sokak çocuğuna 5 euro ver
>saf ve temiz gülümsemesini gözlemle

>öykü'ye(efe gaydalın favori amatör film kritiği)
>tamir ettirdiği bilgisayarıyla inst*gramda bokpostlasın
>fransada 100 kişiye siktirip €kş*ci tokatlamaya dewam etsin

kenefistan menşeli arthoeya veriyorsun büyük miktarda parayı karıyı bir yıl takip ediyorsun hepsiyle çok faydalı işler yapmış yine €kş*de para dileniyor buluyorsun.

akıt t*Rk, akıt KÖPEK

Hey Turkish bros
Do you understand this video?
youtube.com/watch?v=UgSJo_ITOdw

Nie terkettin beni amk qehßesi