Editia: Sub asediu digital.
Precedenta IMPORTANT: We are under constant attack for VPN spammers, we request that you report immediately for Spamming any insulting posts and pointless harassment's directed at ruining the fun.Thank you. Va multumim.
Editia: Sub asediu digital.
Precedenta IMPORTANT: We are under constant attack for VPN spammers, we request that you report immediately for Spamming any insulting posts and pointless harassment's directed at ruining the fun.Thank you. Va multumim.
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtu.be
m.youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
twitter.com
fpbp
>fpbp
Nu cunosc acronimul asta. Sunt prea batran
>tfw fără ibovnică Kate Bush
E vreun motiv să trăiesc, /ro/?
Să țineți minte că suntem asiatici.
prima posteare cea mai buna postare (first post best post)
>asta are fetish cu femei americane
mega crinj
De ce nu aveți o pisică?
Câte limbi străine să scriu în CV-ul de pe Linkedin?
E din Regatul Unit.
deja am caine. ar fi prea mult sa traiesc cu doua animale
tot occidentale e, tot crinj e postarea ta
Am unu jumate că vine la mine și a vecinului.
Și Neagoe Basarab a fost asiatic.
Nu-i postarea mea.
O să-mi iau geacă ca Vela.
Minciună!
E adevărul.
Coaie, ai auzit cum cântă?
Miere pentru urechi.
youtube.com
Nu stiu de ce imi pareti mai inteligenti cand vorbiti in engleza
ppcmbp
se compara cu o-zone?
nu
youtube.com
poate tie ti-se pare ca o realizare intelectuala cand cineva invata engleza, dar aicea vad tot felul de untermensi care vorbesc engleza la un standard destul de ridicat. nici nu inteleg mema asta ca engleza e limba grea. grea pula, 0 cazuri si 12 timpuri. mai usor de atat nu chiar exista
Fiecare cu gusturile lui în muzică, dar nu te-ai fute cu o-zone în perioada lor de glorie, nu?
youtube.com
ce muzica ascultati?
youtube.com
postati ce va place sa ascultati
ok si? inseamna ca muzica ei e mai buna?
youtube.com
youtube.com
youtube.com
Il y a des nuages mais il se fait chaud. Comment est le météo pour toi ?
>il fait chaud
>le météo chez toi
imi place sa ascult aste cand scrolez pe Zig Forums
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
cand sunt cu masina imi place sa ascult sinth
>poate tie ti-se pare ca o realizare intelectuala cand cineva invata engleza, dar aicea vad tot felul de untermensi care vorbesc engleza la un standard destul de ridicat. nici nu inteleg mema asta ca engleza e limba grea. grea pula, 0 cazuri si 12 timpuri. mai usor de atat nu chiar exista
Nu, nu de asta, plus ca orice prost stie engleza. Da' cand incep sa vorbeasca romaneste in alte threaduri sau in generals d astea imi da un sentiment de grup de facebook de copii de de clasa a 12a. Parca generalele de pe Zig Forums erau mai okay, da nici alea nu s prea rasarite
Ce ai facut tu n a facut nimeni
Am scris ca sa vada si potentiali Moderatori si vizitatori straini. De aia am scris si Thank you si Va multumesc.
Sa atragem un pic mai multa atentie pe fir.
bros
Vorbeam in general,nici nu am vazut ca ai scris in engleza in op
>sentiment de grup de facebook de copii de de clasa a 12a
da, cam asa e, dar da-ti seama cat de cringi ar fi sa vorbim in engleza, de la un roman la alt roman. abia ca ma abtin din ras cand romanii care ii stiu de aicea vorbesc intre ei in engleza
Correct. Ești de întradevăr asiatic.
Chiar deloc sicer, scriu in engleza cand e relevant sa scriu. De aia comunic in romana aici in firul nostru...
Dar ca sa iti raspund generic: Engleza e o limba de prestigiu la fel cum a fost franceza candva si romanii au tendinta de a asmimila multe trasaturi straine AKA forme fara fond.
>belgia
FRATICA!
Beau un sake de Zalău. E tradiție. Suntem asiatici.
chiar ironic ca limba de prestigiu e cea mai usoara limba de invatat
ar trebui sa fie germana sau araba limba de prestigiu, ceva limba substantiala
sake are gust mai rau decat palinca de 60% filtrata prin carbuni, change my mind
>da, cam asa e, dar da-ti seama cat de cringi ar fi sa vorbim in engleza, de la un roman la alt roman. abia ca ma abtin din ras cand romanii care ii stiu de aicea vorbesc intre ei in engleza
Asa e un fenomen in italia, imi explica un italian ca exista fenomenul de "romani ninja", invata limba la perfectie, isi schimba numele, nu ti dai seama ca nu sunt italiani si dupa ani si ani iti dau bomba ca sunt romani. Era tot un italian pe alt board foarte nervos ca a aflat d abia dupa 3 ani ca prietena lui era romanca
M-am spălat
Intradevar, dar nah totul e legat de economie si influenta...cand era franceza de prestigiu franta avea o populatie similara cu rusia la 20 de milioane si China avea doar 70.
Prog/krautrock/zeuhl
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
Meal
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
Post-punk
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
Bleep bloop
youtube.com
youtube.com
youtube.com
youtube.com
Eu zic să vorbim maghiară că suntem asiatici.
ATENTIE! ATENTIE!
Acesta este un mesaj automat. Ati raspuns accidental unui individ dubios mascat de VPN. Va rugam sa va spalati de urgenta pe maini si va plezniti usor peste ambii obraji!
Comunitatea /ro/ va multumeste pentru promptitudine.
Rece e cam meh dar încălzit e bun.
>romanu ninja
aoleu, cel mai bazat lucru care l-am citit azi. maria crede ca se insoara cu un italian, dar NU! e defapt VASILE ZELINSCHI din suceava!
si eu ma prezentam cu versiunea engleza al numelui meu cand eram mai mic, dar m-am oprit ca e crinj
Deci ai citit Jordan Peterson.
credeam ca user era de al nostru, trebuie sa ai originalitate sa-ti vina sa zici "Beau un sake de Zalău"
>sake are gust mai rau decat palinca de 60% filtrata prin carbuni, change my mind
Am incercat sa mi comand odata sake de pe net odata, dar sunt handicapat si m am trezit cu un kil de otet de orez
adica ai dat comanda de otet de orez din greseala, sau sa stricat in livrare?
>ok si? inseamna ca muzica ei e mai buna?
Putea să arate ca un trol, muzica ei tot e mai bună decât o-zone, dar având în vedere că-i așa o Stăncuță...
Mă uit la Baba Vanga pe YouTube.
basado
Te iert de data asta.