/tr/

1 köylünün oyu 10 şehirlinin oyuna eşit baskısı

Eski

Attached: yasli1-vXdc.jpg (1000x613, 234.06K)

Other urls found in this thread:

twitter.com/YolTV2/status/1256631685086666752?s=19
youtu.be/Nl_eJ-zdLrA
en.m.wikipedia.org/wiki/Alum
reddit.com/r/Turkey/comments/gcmvdu/emekli_korgeneral_erdoğan_karakuş_kozmik_odaya/
twitter.com/NSFWRedditGif

Attached: neset-günal-duvar-dibi.jpg (442x470, 91.97K)

Attached: HXh1DOM9.jpg (400x400, 48.11K)

Kız babası olmak EN BÜYÜK gavatlıkmıdır?

Kız babası olmaktan daha büyük bir gavatlığı hayal bile edemiyorum. Harbiden, mantıklı olarak düşünün.Sırf başka birisi tarafıldan ÇATIR ÇATIR sikilsin diye bi kızı 18 yıl büyütüp,besleyip giyindiriyorsunuz. Ufacık tatlı kızına harcadığın bütün emekler , uyumadan önce masal okuma , kızını voleybola yazdırma , iyi beslendiğinden emin olma , kızınla oynama...

Hepsinin çok basit bir sonucu var : kızının vücudu onu sikecek erkek için daha çok zevk verecek

Mükemmel bir kız mı yetiştirdin? Tebrikler. Kime yarıyor? Şanslıysan kızının büyümesiyle HİÇBİR alakası olmayan bir adam onunla evlenecek. Sonrada hergün dar amcığından çatır çatır sikecek. O adam kızının iyi kişiliğinden ve vücudundan faydalanacak.

Kız babası bir adam olarak , hayatından HARFI HARFINE 20 sene sadece başka birisinin sikip keyif alması için bir kız yetiştiriyorsun. Bu EN BÜYÜK gavatlıktır. Mantıklı olarak düşün..

Attached: kız buba.jpg (831x645, 36.19K)

kız babası olmak başlığına attığı (#91798480) şu entry ile sözlükten acilen ucurulmasi gereken bir zihniyettir.

böyle bir iğrençlik olamaz, eksisozluk moderatörleri üzerlerine düşeni yapmalıdır

edit : söz konusu karaktersiz yazar ucurulmus,buradan moderasyon ekibine tum kiz babalari adina cok teşekkür ederim...entrynin igrencligi nedeniyle bazi yazarlarin uyarmasindan sonra daha fazla rahatsızlık vermemesi icin screnshot'u siliyorum.

ayrica hayvanadam94 nickli yazarin da destek entrysi ile ucurulmasi gerektiğini düşünüyorum,bir cok yazardanda bu yönde mesaj aldim.

ek edit : şu destek entrysi ile uykuyuyenenadam nick'li yazar da ucurulmali, eksisozlugu bu ve bunun gibi pisliklerden temizlemeliyiz.

edit 2 : başlık altinda var olan tüm yorumları okuyorum,inanir mısınız gözlerim kanıyor! babadan oğula nasil bunlar arkadaşlar babadan oğula nesil ! destek entrysi girenler mi dersin,kara mizah diyenler mi dersin yoksa özgür platform ifade özgürlüğü diyenler mi dersin.

ya bilader anneniz hariç gerçekten siz nasil bir orospu cocugusunuz ki bu ciddi duruma karşı su başlık altinda karsit bir görüş belirtip bu serefsizleri savunuyorsunuz ? kız çocuğu babasi olmayı böyle birşey olarak gören serefsizler yarinin cocuk tecavüzcüleri ! mahkemede yetistirdigim meyvenin tadina baktim diyen domuzlar bunlar,aminakodumun evlatları hangi sıfatla hangi mantikla kalkip bu ve bunun gibi serefsizleri savunuyorsunuz.

evet burası özgür bir platform fakat bu özgürlük değil bu kanayan bir toplum sorunu,bu bir insanlık ayıbı bu sayfalarca küfre sigmayacak bir serefsizlik! burada kac tane kiz cocugu anne babasi var siz biliyor musunuz ? eksisozluk türkiye'nin en cok okunan sosyal medya platformu ve bu tip düşünceler insanlari zehirleyen,toplumun var olan yarasini oluk oluk desip kanatan düşünceler !

ifade özgürlüğünüzü ayri,beyin damarlarinizi ayri sikerim,insan olun biraz!

Attached: Ek Açıklama 2020-05-03 111308.jpg (554x892, 124.89K)

Takbir

NO.

ekşi post atmayın buraya amk

fuck @LL@x fuck pisslam fuck mudslimes

kız bubası ne yanmış beeee

kız bubası mı yoksa gay bubası mı olmak daha kötü????

ananı sikerken kırıldı karyola

alfa mıdır???
twitter.com/YolTV2/status/1256631685086666752?s=19

Lazlar Türkiye'nin en zeki ve aynı zamanda refah seviyesi en yüksek etnik kesimidir

Umarım hepsi goronlanmıştır.

вкycныe лeпёшки y вac бaбки нa кaмнях гoтoвят дa...

eskiden hayal gücüm çok daha kuvvetliydi yaş aldıkça zixnim köreldi

Attached: 1586415282864.png (796x398, 82.34K)

пceвдopacтяжeниe звyкa вo вpeмeни

>laz
>zeki

seç birini

aşk101 izle oqlim

siktir git izmirine amk cahil solcusu

>>/ekşiye//

resimler açılmıyo fotodaki anan mı

youtu.be/Nl_eJ-zdLrA

Ananı sikerken kırıldı karyola

COOOMlamaktan bıktım amqqqq hangi depresyon habbı alınca libidom düşer?????

gerçeklik

gerçeklik antidepresan mı amcık

dideral çak pipiyi söndürüyo libidoyu öldürüyo moruQ reçeteyede gerek yok eczanede 10PİÇ 1 kutusu

Hayvansever Tırkolar yine işbaşında.

Attached: Screenshot_20200503-135540_1.png (1080x584, 91.03K)

klomen+tiromel+aöf pilli aynı anda yutsam göt üstü düşer miyim????????

dideral kırmızı habb mıdır???

ahh baby no money

Axolotl beslesem kafa sağlığıma iyi gelir mi

if u actin' like a bitch you get fucked like a bitch

en.m.wikipedia.org/wiki/Alum

reddit.com/r/Turkey/comments/gcmvdu/emekli_korgeneral_erdoğan_karakuş_kozmik_odaya/

t*rkolar niye downvote atıyo

Abim ödevin falan yok mu senin hadi oyalanma redditte

Bi daha siyaset konuşmayın ananızı sikerim. Zoomer beyninizle bi bok bilmeden sıçıp sıvayıp duruyosunuz.

Hits pipe

Attached: Download.jpg (181x278, 11.94K)

hepinizin anasını sikem

tc siyaseti hakkında habbla beni