/polska/

edycja kontrowersyjna

Attached: zs.jpg (1600x1072, 376.51K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=SMaVii7nnj4
twitter.com/SFWRedditGifs

bardzo dobra edycja

jebać tego grubego cwela

ech zuchy chyba moje marzenie nigdy się nie spełni, te życie to oszukaństwo, nie jestem mądry i dla takiego anona jak ja tylko śmierć przeznaczona nic więcej.
Echhh na chuj taki niesprawiedliwy świat tworzyć?

no kurwa mać kim ona jest
to nie jest żona morawieckiego bo już sprawdziłem więc kim
kim jest ta mamusia
user od stalkowania kaj jesteś mam dla ciebie robote

Attached: mamusia.png (570x515, 555.28K)

pomógłbym ci, ale nienawidzę grubasów

no kurde user błagam, rządowa mamusia
niedziela jest zlituj się

postujcie włosy

Attached: __consort_yu_fate_and_1_more_drawn_by_hane_yuki__a7b2230c60ac4d2c479eb858b0f8df2f.png (1764x2508, 1.75M)

opinie?

>chciałbym mieć glos jak Sam Hejden z Duma
Jesteś mno.

>zrób sobie taki hehe review swojego życia
>urodz się w gównie
>nigdzie nie byń
>nigdy nic nie miej
>umrzyj
no w sumie chujowe życie, 30 lat biedy, na co to komu było? nie wiem, nie mógł nie boż zrespawnowac w jakims kurwa nowym jorku?

no to niech kurwa wyjedzie przecież go stać
czy nadal w więzieniu siedzi?

youtube.com/watch?v=SMaVii7nnj4
nuta

a myślisz że w nowym jorku nie ma biedaków?

dałbym sobie uciąć moje włosy że już gdzieś widziałem wszystkie posty z tego trede wy nudne śmiecie

gdzie znajdę tradycyjną loszkę z małymi wymaganiami?

Attached: gf-EntW-BUQu-i35Q_rekordowa-kwota-w-programie-500-1920x1080-nocrop.jpg (1920x1525, 334.83K)

trawa zawsze zielona po drugiej stronie płotu
jak w polsce sobie życia ułożyć to w nowym jorku tym bardziej zwłaszcza że ilość bezdomnych i biednych w dużych miastach ameryczki przewyższa populacje kilku największych miast w polsce

przynajmniej popatrzą na wieżowce i maja szanse spotkac bogatego szekelberga ktory da im szanse a nie kurwa puste pole całe życie w dupie europy

>Małgorzata Gosiewska

Attached: 1585754737529.png (1200x675, 806.44K)

Dlaczego w Polsce nie uczy się o liczbach urojonych? No chyba że na studiach dopiero
Ale nawet w technikum żaden nauczyciel nigdy nic nie wspomniał o liczbach urojonych. Np. mówili
>w tej paraboli NIE ISTNIEJĄ ROZWIĄZANIA
zamiast
>w tej paraboli NIE ISTNIEJĄ ROZWIĄZANIA na osi liczb rzeczywistych, ale każda parabola ma 2 rozwiązania, tylko na osi liczb urojonych, o tym się będziecie uczyć na studiach jeśli będziecie zainteresowani
gdyby nie internet to bym nigdy nie wiedział, że coś takiego istnieje

ale mleczarka mamusia dla anonka

Attached: b2cd5976-296e-4fb5-bac1-d352be8ee905_f1400x900.jpg (1400x900, 83.23K)

w polskich szkołach uczy się przestarzałych teoriach które za granicą zostały obalone, pozdrawiam cieplutko

bo nie jest nikomu do niczego potrzebne oprócz dla profesorków i autystów żeby se konia walili

nie ma czegoś takiego jak liczby urojone, chyba masz na myśli liczby zespolone
nie wspomina się o nich w szkole bo nie mają żadnego zastosowania praktycznego

ale paszczak pierdolony z mordy ulany knur miej włosy

to czemu w Ameryce się wspomina?

to dobrze że nauka tablicy mendelejewa na pamięć ma zastosowania praktyczne

opinie o guru internetowych motywacji
>nom hehe ziomeczku po prostu to zrób wszystko ci się uda zrób sobie idz sobie zrób ale masz zrobić bo wiesz jak nic nie robisz to nic nie masz hehe wszendzie dajo tylko bierz

>wrzucanie over 9000 jakichś infograficzek politycznych statystycznych na general z

Attached: 1586648643285.jpg (598x447, 254.49K)

dlatego nie ruchasz

>ufff czy to nie jest przypadkiem logarytmiczny fraktal przestrzeni zespolonej cwelejewa?? to moj luubliony!!

Attached: 1582487388424.png (600x800, 50.3K)

Dla mnie to jest takie pojebane jak amerykańscy politycy mówią w tych wszystkich przemowach że będą bronić państwowości izraela jakby była to stolica ameryki

ale biedaciuchy

opinie o anarchii i jebaniu systemu?

Zamknij kurwa ryj. Matematyka królową nauk

to, wyobraz sobie Kidawe mówiącą przemowe o tym jak Polska będzie bronić Brukseli

baza

chyba królową inceli LMAAAAO

Też lubię zakładać skarpetki nie do pary

a do pracy user chodzi czy pierdoli niewolnictwo?