/ex-yu/

brzoglasno izdanje

Attached: 32339769383_3d533c7c3c_k.jpg (2048x2048, 588.99K)

Other urls found in this thread:

njuskalo.hr/prodaja-zemljista
twitter.com/AnonBabble

zakaj lik nosi grudnjak?

Zna se

Attached: 1588367293803.jpg (1125x1038, 163.81K)

tred protiv separatista

Attached: 1588357320309.png (420x692, 423.35K)

uf, dao bih da me jebe straponom

ko

Nazalost nije stvarna

u mojoj glavi jeste

>yugo
krindz

Brani sinove idi drugome

I haven’t tried asking out a girl in five years, at my peak social life I had maybe three “friends,” (only one actually talked or hung out with me of his own volition), now I’m at barely one, a girl hasn’t texted me in seven years and that was to tell me off on my birthday. Only one girl ever expressed interest in me and that was six years ago from a 1/10 who outright said she didn’t want physical anything and was only doing it to make her ex boyfriend jealous. Never had a girlfriend, never kissed and definitely never had sex. Haven’t had anyone want to actually spend time with me in five years. The only person I still talk to on a daily basis is myself.

this is in fact me

sta je hteo ovim reci

jebote ne mogu gledat film online
inb4 skini ga

kad ovako podelite konac dodje mi da vas zakoljem sve

Skini ga, samo pičke streamaju.

ja sam ovdje

Kaj ima drugi?

ima neki redditorski, ali ovdje su sve bitne glave

mislio sam kao dugoročni cilj kupit neko zemljište pored mora, i onda tamo sagradit neku kuću ali onda mislim pa ne mogu tamo zivit citave godine sta ce mi, a ako iznajmljujem turistima oni ostanu 5 dana i onda moram pospremit i dočekat nove, il izaposlit nekog da to radi za mene, i šta ako dođem a taj netko je sve pokrao i osim toga pa sam mislio ovo uradit u Zagrebu ali ne znam gdje ima zemljišta za kupit koja nisu sranje a da je blizu samog grada, jer necu gotovu kuću.

Attached: aE2Vw8O_460s.jpg (460x363, 29.67K)

Nisam videl s ctrl+f.

>kupit neko zemljište pored mora, i onda tamo sagradit neku kuću
ne smijes to vise, samo ako je vec bila kuca sagradjena od prije, naravno ako ces gradit hotele i imas milijune onda mozes slobodno

Ja ću si za 10 godina izgradit kolibu u šumi blizu nekog manjeg gradića ili sela i ići odmarat svake godine za godišnji.

znam ali kad trazis na njuskalu
njuskalo.hr/prodaja-zemljista
ima dropdown "tip zemljista". Znam da smijem gradit samo na građevinskom

ne mozes ako nije tvoja suma.

>ne mozes ako nije tvoja suma.
nać ću način il ću otić u hotel u nekom takvom mjestu i uživat u idili prirode.

meni je neki petogodisnji cilj isto izolacija i potpuna nezavisnost u smislu energije i prehrane. valjda cu naci zenu za to vreme

Ona će ti doći kad dođe vrijeme, do tad brini o drugim stvarima.

jel to realno

to je govno ako nemas u tom mjestu rodbinu da ti iznajmljuju i pospremaju, ako placas nekog da to radi umjesto tebe onda je profit nikakav, znaci moras se preselit u neku primorsku vukojebinu gdje se nikom normalnom ne zivi osim dva mjeseca turisticke sezone, ne isplati se tako zivjet

a u zagrebu je iznajmljiv samo centar

koja zena bi to htjela sta ti je

boli me kurac, to ce biti moj predlog ako hoce hoce ako nece nek crkne u gradu

>ako hoce hoce ako nece nek crkne

Attached: 20200-EFFECTS.jpg (360x258, 29.99K)