edicije
/yugo/
Other urls found in this thread:
danas.rs
twitter.com
baza ovo je pravi
Podmaine zove edicija
dobra stara vremena
tu sam
dobra fefara
epski ekranpucanj
beograd treba sravnat
Da li je ovo kraj?
Očekuje se da će večeras biti poznato kada će biti ukinuto vanredno stanje u Srbiji, a to će saopštiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
>srbi ne smiju van
cec prd
pa naravno da ce kraj, idu izbori 28. juna, moraju da izguraju slobodu javnog okupljanja do tad
>28. jun
odakle ti ovo
i nama ova bagra na vlasti tjera izbore sto prije
crko konac
i gde da postam sad?
GDE DA POSTAM BRE
YUGO SLAVIA YUGO SLAVIA
ovo de be i
OD DANAS SMO YUGA BUGA
e jesam baksuz, ja po bgu trazio ribe sa ovim tinder pasosem, umjesto u zg da idem
okida me ovo odjebala me jedna mirta
koji je pravi
ovaj ima baziranu sliku dosta vise ustaskog terora
je 'poznejši ogled' najnekoristnejši gumb v youtubovem vmesniku? Ker kar narediš sicer v večini primerov je da na zadevo klikneš, nato zapreš okence in glej ga zlomka, že imaš želeni posnetek v zgodovini ogledov. Mogoče je to posvečen gumb za najstnice, ki gledajo videe kronično in stalno vrtijo muzko s svojega profila med druženjem z vrstnicami? Resnično ne bom nikoli vedel (saj je, bodimo iskreni, možnost mojega spečanja z najstnico blizu ničli)
sta?
je 'poznejši ogled' najnekoristnejši gumb v youtubovem vmesniku? Ker kar narediš sicer v večini primerov je da na zadevo klikneš, nato zapreš okence in glej ga zlomka, že imaš želeni posnetek v zgodovini ogledov. Mogoče je to posvečen gumb za najstnice, ki gledajo videe kronično in stalno vrtijo muzko s svojega profila med druženjem z vrstnicami? Resnično ne bom nikoli vedel (saj je, bodimo iskreni, možnost mojega spečanja z najstnico blizu ničli)
u drugom koncu su ostali hredditori, nego lad cemo napravit discord server
skoraj sem kliknil na 'poznejši ogled', šlo je za las
govori hrvatski znamo da znas
ne razumem povezave med sliko in besedilom
>/yugo/
Jel to vrijeme za rebranding?
yugo tredovi su se radili jos prije 4 godine al separatisti oce ex yu
pusti novopedercinu trulu s redita
Nisam ih tad vidio, jedino sam vidio /hrv/ i slične debilane dok su se pokušali odvojit jedan od drugog, no to je propalo nakon par dana.
>hrvatski
jaz temu pravim 'turška slovenščina'