Editia: Un deceniu de crestere economica
Vechi >>...
/ro/: firul nostru
Other urls found in this thread:
youtube.com
twitter.com
oare unde e pekka? nu mai vine pe aicea
Dragi romani tapati-mi va rog salariile din anul 2020 la:
1) cel mai rau lucru(low low end) 0 skills
2)mediu, adica romanul de rand
3)inalt, medicii, inginerii, avocatii
in euro daca se poate
care ai făcut firul cringe de pe /gif/ cu YLYL România? hai recunoaște că nu-ți facem nimic
sa dus pe calea lui shahar
youtube.com
>tapati
1) 300 Euro ...daca esti complet retardat mintal
2) 700 Euro...un mecanic, lucrator de pe santier..etc..
3) It 2k + euro, medicii 2.5k euro (salarii mari acuma), inginerii 1k + euro, avocati..nu stiu..
>It 2k euro
unde?
In IT.
ce regiune
Brasov
vaslui
>1) 300 Euro ...daca esti complet retardat mintal
>da, sunt retardad mintal cum ți-ai dat seama
Sincer majoritaeta populatiei din Romania e. Rudele mele sunt incluse.
>it in vaslui
Juju ?
stiu cativa din /ro/ care stau pe pragul handicapului mintal
(nu tu
good job Romania
we will show the westoids how it's done
Acuma sa fim seriosi multi care stau in regiuni subdezvoltate sau la tara au salarii de genul ala.
DAR daca esti disupus sa lucrezi pe santier salariul creste mult.
pacat ca nu mai e productie in zonele rurale cum era pe vremea lui nicu
Yeah Romania is doing well
Probably because they sent all their gypsies to the UK
Which is perfectly fine by me
în regiunile subdezvoltate e "livable". ce te faci cu astfel de salarii în Cluj, Timișoara sau mai rău, București. sunt oameni care mor de foame cu cei 75% în momentul ăsta
this is a two sided coin however. yes the gypsies are gone but they basically ruined romania's reputation abroad.
cui îi pasă ce cred vesticii despre noi. mă piș pe ei de nu le fut una dacă apuc vreodată să mă confrunt cu vreo situație. numai pe diasporapoponari poate îi deranjează. dar asta e part and parcel în a lucra în țara LOR
Bai buna intrebare. Sincer sunt todeauna oportunitati in orasele mari...la Lidl ofera 3200 de ron net la caserie..
Un lucru sa il sti..marele avantaj al romanilor ca in proportie de 95% au proprietati. Si amortizeaza mult lipsa unei chirii. Taicamiu are un salariu de cam 350 de euro si rezista cu faptul ca nu sta in chirie.
ai dreptate da totuși îi mai bine să ne credea vampir și nu țigani. Iam spus la profa mea în liceu că eram român și mo întrebat dacă eram țigani chec.
Ros mai face căteodată și ediții bune
>la Lidl ofera 3200 de ron net la caserie..
Brut probabil
țigan*
Mâine merg să îmi convertesc banii în dolari/euro urați-mi succes la "pariurile pe termen lung ale omului deștept". Literlamente e ca și cum aș juca la pariuri dar pe termen lung și mult mai complex
"În urmă cu două săptămâni, Lidl anunţa că, de la 1 martie 2019, cel mai mic venit brut oferit va avea o medie lunară de 3.500 lei, adică 2.480 de lei net. "
Deci da incepe de la 3500 lei brut...dar asta e minimul la Lidl!