edycja /cm/ jak za starych dobrych lat
/polska/ nocna
nie sram, tak postuje obrazek co by srający nie mógł
o ty chuju
kurrryyywa czemu szadman tak rzadko nowe obrazki wypuszcza
bo ma pieniądze robaku i zapierdalać nie musi
każdy kumerski artysta tak robi bo zaczeli rysować żeby mieli do czego walić i nigdy nie potrafią tego traktować jako pracę
ale z czego on hajs bierze
od ludzi, nie wiem jak mu wysyłają bo patreona mu rozjebali ale pewno jakoś mu dają
też chciałbym żeby mi dali
za to kurwa powinien być jakiś paragraf
>bo patreona mu rozjebali
czmu
nie można sobie z flagą paradować bez ugadania z władzami bo to uchodzi za jakiś tam pochód czy inny chuj
pewno lewacki ból dupy
nazista hurr
>“We saw it! The hussars let loose their horses: God, what power! They ran through the smoke and the sound was like that of a thousand blacksmiths beating with a thousand hammers. Jezus Maria! The lances bent forward like stalks of rye driven by a great storm, bent on glory! They crash into the Swedish reiters…Overwhelming them! They sliced without effort through the whole army…”
Communism was your last chance at relevancy.
nuta ale nie od tego bez gustu
youtube.com
>a fucking leaf
I bet came all over yourself writing this
Don't worry we burn alive """people""" like this
xD
>polish guys are this cute
Where did poles get their superior genes?
uwaga postuję POLSKĄ nutę
youtube.com
HUJASRIA HUJA! ZA MIECZE BRACIA! ZWISAĆ WAM BĘDĄ WOKÓŁA PASA KĘDZIERZAWE KUTASY!
AND THEN THE WINGED HUSSARS ARRIVED
COMING DOWN THE MOUNTAINSIDE
spoko, dziadek
COMING DOWN THEY TURNED THE TIDE
ehh gdybym umiał rysować to bym też kumerskim artystą został i zgarniał tysiące $$$ za commissiony jakichś dup z gier to by było wygodne życie ale umiem tylko programować a za to nikt nie płaci hajsu na patreonie cóż chuj pisane mi życie biedaka
usuń to
znacie jakiś dobry materiał gdzie kobieta jest fizycznie silniejsza od kolesia?
najlepiej z jakimś hepi endingem, pytam dla kolegi
czy to jebany dżo dżo refrenc?
youtube.com
pedale