/tr/

Günaydın edisyonu

Attached: sun.jpg (480x340, 82.87K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=uvtJYC8qsQk
twitter.com/AnonBabble

Uyandım geyler

Xashamaq çok zor t*RKO PİÇ ülkesinde.

Günaydın pipişler

ALLAHI SIQEM
MUHAMMEDE SOQAM
ALIYE SICHAM
KURAN YIRTAM
BAYRAGA ATTIRAM
KAMALI DOMALTAM (WHY SELANIQ PICHI WHY)

intihar ne zaman otist

belki yarın

belki yarından da yakın

>yanıyom

oqlim çin yuanı bile t*RKo parasını geçti + çinin asgari ücreti t*Rko asgari ücretini geçti + çinde kimse asgariye çalışmıyor üni tarih bitiren adam bile 5k yuan alıyo

Attached: 20140309_102208.jpg (1600x1200, 280.2K)

qE$$$$$$$$$$ ULAN t*Rk sabah sabah canımı sıkma + moraLimi bozma

aöf yaşlı bakımıyla hindiçinde akademisyen olabilir miyim???

ah be çocuk

Attached: ax.jpg (713x590, 94.29K)

5 yıldır şeytanlaşmış Türkiye’den uzaktayım… Önce Tayland sonra Kamboçya… Burada güneş batmaya yakın polisler dahil herkes su gibi içer… Yahu bir defa olsun bir kavga çıksın… Bir defa olsun birisi bir kıza laf atsın… Kaldı ki burada kızlar kilot gibi şortla sabahlara kadar gezerler… Birisi trafikte arabadan inip levye ile birbirine dalsın… Yok arkadaş… Ne kavga ne tecavüz… Ne cinayet ne de başka bir kötülükten eser yok…

İnsanlar fakirlikten sinirli olup birbirlerine dalıyorlarsa Türkiye’de… E Tayland ve Kamboçya halkı da multi milyoner değil…

Ben size nedenini anlatayım… İslam kafayı yedirdi millete…

Tayland’da 1.5 yıl yaşadım… Bir İslamcı Türk dangalak Taylı kızla evlenip zorla Türban takmaya kalkuştı kıza… Kız kabul etmeyince, hastanelik oluncaya kadar dayak yedi dangalaktan…

3.5 yıl Kamboçya’nın Sihanoukville kentinde yaşadım… Bir tek kavga, silah patlaması yok kentin sicilinde… Bir İslamcı Türk o sicili de bozdu…. Silahlar patladı, bıçaklar havada uçuştu…

Daha ne diyeyim…

CEM AKKILIÇ
30 Ekim 2018
Kamboçya Göçmenlik Tutukevi esiri

Attached: gerilla.jpg (660x650, 74.85K)

bunun pasaportu niye iptal olmuş :DDDd

oqlim aç sıçanla galip cem akkılıç 50 tane blogu var

youtube sayfaları paso bam yiyo ülkeyi tc yapma

kuranı si kerim
cem akkılıç
murat kemer

diye arat tek tek oku

Attached: cem-akkilic.jpg (660x495, 191.46K)

tam GERİLLA

Attached: asgari-c3bccret.jpg (660x1091, 219.86K)

“Türkiye’de hangi suçları işleyip, Kamboçya’ya geldiniz?!..”

*

Ben size anlatayım…

Dört yıl oldu… Adam kesmişini, karısını doğrayanını, banka dolandıranını, en çokta uyuşturucudan yakalaması olanları gördüm Kamboçya’da… Ben blog yazarı olarak bir istisnayım… Blog yazarı dedin mi, ne olduğunu da zaten kimse anlamıyor!..

Bir diğeri şöyle yazmış, gülme emojisi ekleyerek:

“Türkiye’de af çıksa da, Kamboçya boşalsa…”

Ha ha ha, hi hi hi…

Zort…
üstad 2014 te zortpostingyapıyormuş yauww

Attached: 4a751-bilim2badam25c425b1.jpg (320x280, 40.46K)

pırt pırt

Murat Kemer'e türban takıp şişeye oturttular...
Her türlü şişeyi denemişler... Tabi önce türban bağlamışlar... Her fırsatta "ben müslümanım" diyen Murat Kemer'e önce boş Tekirdağ rakısı şişesi sokmuşlar...

Yandım Allah diye inlemiş sığır. KURANI si KERİM isimli kitaba işedim diyen, peygambere MUHOPUT diyen keltoşu iyi benzetmişler...

Şimdi biraz da Murat Kemer kimdir söz edelim. Müslüman olduğunu iddia eden prostat hastası yaşlı bir sığırdır...

Sığır dediğimize bakmayın, aslında baykuşa benzer bu mal...

On yıl önce çekilmiş fotosunu yayınlıyorum. Şimdi hepten döte döndü...

İnternette en çok aratılan kelimelerden olan "Murat Kemer" görselleri ile başbaşa bırakıyorum sizleri...

Gavat acaip reyting alıyor ki bu aralar Muhammed peygambere "Muhoput" dediği için polisler tarafından takibe alındı.

Ben Muhammed'in soyundan geliyorum, Muhoput peygamberimdir diyen Murat Kemer'e bu defa şişe yerine su bidonu sokacaklar, emin olabilirsiniz...

Fazla tokatlamayın malafatı, bel fıtığı olursunuz. Sitemizi paylalın her yerde...

AK ÇOMARIN İTİRAFI devam ediyor...

Attached: murat kemer.jpg (252x320, 18.96K)

paylaş MİLLEt uyansın

Attached: Annotation 2020-05-13 121332.jpg (756x896, 198.48K)

yav tamamda 2012 den beri internete böyle şeyler sıçıyodu o kadar dava açılmıştı zamanında ne olduda 2018 de iptal ettiler bunun pasaportunu

var yok satılıp tayLanda gidilir mi???+böyle tatlıturta qız arkadaş edinilir mi???

Attached: cem-akkc4b1lc4b1c3a7-bangkok.jpg (2446x1852, 736.97K)

kerana bitsin varı yoğu sat bana ver sana blog sitesi açıp tayyip domaltıp tarihleri backdate atıcam 2018-2019a sonra polis ifade tutanağı yapıcaz sanki polis seni evden almış gibi + sahte darp raporu vericez polis seni dövmüş gibi. sonrasında sahte mahkeme çağrı kağıdı ayarlıcam

dil kursu ayağına almanya veya istediğin bi eu ülkesi seçip öğrenci vizesi alıcaksın. ben evrakları sana yollucam vizenle uçucan ülkeye normal dil kursuna gider gibi giriş yaptıktan sonra evraklarla iltica başvurusu yapıcaksın.

hikayen şu olucak

ben blog sitesi açtım erdoganı eleştirdim diye polis evden aldı beni götürdü zorla darp ederek tutanak imzalattı. darp raporu aldım ve itiraz etmek için avukata gittim ama avukatım itiraz edilmez benimde başım belaya girer dedi (avukat olarak fake avukat var mailler vs bana gelicek). itiraz etmedim. sonrasında bana mahkeme açılmış bunu duyunca türkiyeden kaçmam gerekiyordu, ülkeinize yasal yollarla geldim. mahkeme çağrı kağıdı,darp raporu,tutanağın kopyası ve blog sitem şunlardır. pasaportum ve kimliğim zaten belli
saygılarımı sunuyorum diyip 1. dünya vatandaşlığı alıcaksın

bunu sana 15k€ya ayarlarım, uçak bileti+vizesi senden. 100% kabul alırsın kabul almama gibi bir durumun yok + zaten alacağın welfare ve asgari ücretle bana domalacağın 100k~~PİÇ i yarım seneye çıkarıyon

Attached: sargerasın kılıcı.png (330x389, 105.78K)

olm malmısın lan 15k euro olsa zaten yasal yoldan gidilir avrupaya. 500 euro desen hadi neyse.

Ataturk was a kurd

Attached: Bandera_gay_Turquía.png (777x480, 19.42K)

uslan be çocuk d:DDddddd

yasal yoldan 15k€ya nereye gidiyon t*rrrrrrrrkoŞ?

öğrenci vizesi yıllık 10k€ çalışma iznin yarım gün 120 gün boyunca :D

perma residence 15k€ ya herhangi bir eu ülkesinden al ne istersen vericem. en iyi ihtimalle mastere kabul alman lazım onun için 20k+€ gider ki bu almanya için. geriye kalanların hepsi tution fee + living costlarla 50-60k€ ya geliyor.

doğu avrupada evlenmeden oturum alman zor. 15k€ ya herhangi bir birinci dünya ülkesine legal göç edilse 3. dünyada adam kalmazdı aq

youtube.com/watch?v=uvtJYC8qsQk

500 euroya ne alıyosun ciklet mi alıyosun koçum böyle çerez paralarıyla sayın admini rahatsız etmeyin

t*Rke güwen oLmaz

bankada 15k gösterip working holiday yapamayacağın ülke yok. hadi avrupa olmasın abd, avustralya, yeni zelanda uzayıp gider. hepsi iltica etmekten daha iyi alternatifler.

tıRko PİÇi anlamıyor

iltica ile 1 yıla perma residence, 2-3 yıla citizenship alıyorsun. milyoner vizesi bile daha uzun sürecek neredeyse :D

örneğin euda en kolay göç edilen ülke şu an almanya. öğrenci vizesi 10k€. en kısa okunacak şey master,o da 2 yıl sürüyo. 20k€ bloke hesaba koyup aylık taksit taksit çekmen gerekiyor. o ara çalışabiliyon ama part time 450€ ya ve iş bulmasıda baya bi zor. bulsan bile yarım sene çalışabiliyon 1 senede yani maks 5-6k€ çalışıp çıkıyor.

15k€ + 2 yıl harcadıktan ve masteri bitirdikten sonra 1.5 yıl iş arama ve çalışma vizesi alıyorsun. buldun buldun,bulamadın tcye siktirliyorlar ve paranı harcadığınla kalıyorsun. bulursan çalışma vizesi alıyorsun, 2-3 sene çalışınca perma vize alıyorsun, 7 sene almanyada kalınca(öğrencilik dahil değil) vatandaşlık alıyorsun.

ilticada ise 2-3 yıla direkt vatandaşlık alıyorsun, barınma yeme içmen herşeyini devlet ödüyor ve iltican kabul olur olmaz direkt full çalışma iznin var. 1 sene boyunca iltica yurdunda sıçanlaman gerekiyor ama wifi var her bok var. giderken laptopunu alırsan bişey olmaz ki zaten iltica kampı almanya yazıp youtube vurursan t*rko evinden iyi olduğunu g örürsün

bunun dışındaki bütün batı ülkelerinde isviçre isveç norveç danimarka hollanda vs tution fee var o zaten direkt fiyatları 30-35k€ seviyesine çekiyor master için ki sonun da belli değil çalışma iznin oluyor ama iş bulurmusun,kaç maaş alırsın işin sonu sıkıntılı.

doğu avrupaya göç zor karı bulacan onu yapıyorsan ne işin var benle

türkiyeyle working holiday anlaşması olan 2 tane ülke var bunlar australia ve new zealand. son 2-3 senedir hepsini ak-itler kendine peşkeş çekiyor ve bunlara t*RKodan başvurulmuyor bile, dubai elçiliğine DHLle başvuruyorsun posta masrafı 500$ tutar :D . zaten git gel uçak bileti 3-4k$ tutuyor en ucuzundan. kalacak yeri cepten ödüyeceksin.

gidenlerin 80% i binlerce doları çöpe atıp geri dönüyorlar. gerisi tarlada saati 15$ a anası sikilene kadar çalışıyor. gidip amele olup, rezil olup sonra t*rkiyeye siktir yiyeceksen gitmenin ne anlamı var

working holidayle gidip kalabileceğini mi zannediyorsun?

az bişey beyin olsa bi gün şaşırtsanız beni t*Rkler

bu gaddar kırmızı yeter yauw overdose oldum başım agiriy