/tr/

Alüminyum Folyo edisyonu, versiyon 2.

Attached: maxresdefault.jpg (1280x720, 75.01K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/SqYMm35i1E4
youtube.com/watch?v=kG12C1oX5Eo
youtube.com/watch?v=GjGF7783Dzs
youtube.com/watch?v=PSwFl4GYFjY
youtube.com/watch?v=s0Mxkq19HrQ
youtube.com/watch?v=VvQ-4RwHnVg
youtube.com/watch?v=RNVwuVS2_7o
twitter.com/SFWRedditImages

1st for Nez
youtu.be/SqYMm35i1E4

keşke t*0RRRKRKRRKRKKRRk vatandaşı olmasaydım

youtube.com/watch?v=kG12C1oX5Eo
çiçekistan

ortadoğunun bütün kadim halklarına, KÜRDlere,yahudilere,suriyeli kardeşlerime, muhacır bulgar ve çerkes kardeşlerime, arnavut kardeşlerime, süryani ve rum kardeşlerime ve özellikler ERMENİ kardeşlerime osmanlı islamcı devletinin, faşist türk devletinin ve diktatör erdoğanın yaptığı zulümlerden dolayı özür dilerim , lütfen beni affedin

t*RRRRRRRRRRRRRRRRRRkler kadar bok bi millet yok kadim millet ERMENİlerle kıyaslanamaz bile

intihar ne zaman otist

merak etme 20-30 yıla(yoldaş barış atay SURİ+AFGAN+PAKİ boğaları devşirebilirse 10 yıla bile olabilir) KÜRD boğalar majority olunca HDP başa geçince ermeni+rum soykırımı tanınacak+ermenistana(küçük çicekistan) tazminat ödecek belki o zaman bizi affederler

Attached: turkey-fertility-rate-2000.png (877x512, 236.25K)

12 saat aç durup b*Rek yedim + midem fesatı geçirdim + başım ağrıyor

>durkey

Attached: image.jpg (258x245, 22.88K)

i wish i was greek

youtube.com/watch?v=GjGF7783Dzs

youtube.com/watch?v=PSwFl4GYFjY
çekik gözlü kızlarınızı saklayın PAKİ boğalar geliyo

oqlim madem ermeniler yunanlar bu kadar iyi neden polda açtığın tiradlerde yunanlar beyaz deil dion

>ps4
>7 yıldır olan bir cihaz
>modele göre sıfırı 4 ile 7 bin beton arası değişsin
>bu sene çıkacak ps5 in 7 bin beton olacağına inanları gör
>kattiyan eğitilmezler

Anasını, vergisini, enflasyonunu, ekonomisini sikeyim. Elin avrupalısının, murikalısının maaşının 1/10 i ile aldığı şeyi 1 sene çalışıp para biriktirmeye çalışsam anca alabiliyorum. Adaleti ayrı düzeni ayrı toplumu ayrı sikeyim. Boğulacam az kaldı.

Ertuğrul ski yüzünden şimdi bunlardan daha fazla gelir yav.

İnşallah daha beter olur, dolar sene sonuna 10 liraya çıkar.

youtube.com/watch?v=s0Mxkq19HrQ

PAKİ BOĞALAR MEKSİKADAN USA GİDİYO :DD

waLLa ortalama zumcu t*Rk köpeğini düşününce bende çıksın istiyorumda enkazın altında bende kaldığım içün götüm hafif yanıor.

iltica.xyz çalışıyo abi

hepiniz orospu çocuğusunuz

niye

t*rklerden + k*rtlerden + ar*plardan nefret ediyorum.

bende

youtube.com/watch?v=VvQ-4RwHnVg
şimdi uyuyucam uyanıcam bir bakmışım çiçekistandayım asgari ücret 800EUR paki afgan suri ve t*rkler yok işçi hakları var patron ananı sikemiyor en büyük şehirleri 1.1milyonluk 16 milyon tavuk gibi iç içe yaşamıyor hababam sınıfını beğenmedin diye ekşi sözlüğe adınla başlık açılıp tüm internet seni linç etmiyor sikiş kolay kadınlar ona yavşadın diye mavibülbüle yazdıklarını atmıyor 1(BİR) tane bile sıkmabaş yok yaşam ucuz diktatörlük yok doğası harika laz müteahhitler gölün etrafını otellerle donatamıyor insanlık var antik köye gittiğinde köylüler çin malı incik boncuk satmak için seni rahatsız etmiyor sonra bir daha uyanıyorum hepsi sadece bir rüyaymış

Attached: YETER.png (800x388, 121.58K)

ben sadece t*Rklerden nefret ediyorum kürt ve araplar iyi

ulan yünan PİÇi vatandaşlık verse gidicez

Attached: 2020-05-16-18-19-www.myheritage.com.png (1433x1901, 213.61K)

youtube.com/watch?v=RNVwuVS2_7o
muNgol t*rkoya bak

bn bunu daha önce görmüştüm yauw bu senin olduğuna eminmisin

Azcık batıda doğamadık be sikem bokiye

t*Rk olmak en kötü düşmanımın bile başına gelmesini istemeyeceğim bir hastalık.

artık t*Rklere karşı isa mesih gibiyim.yaptıkları her yanlışı ve kötülüğü affediyorum. bende beyni yıkanmış anası leş türbanlı gerizekalı inbred bulgur+salça+soğancı bir t*Rk PİÇi olsaydım bende öyle yapardım.

ama ben öyle değilim. çünkü ben t*Rküm ama tedavi oluyorum.

ÜSSÖ

Attached: türküm.jpg (528x285, 26.66K)

all*Hım suçum neydi de beni t*Rk yarattın

bu köyün ahalisi antik kentin daha rahat gezilmesi adına hiçbir şey yapmadıkları gibi diğer antik kentlerde de gördüğüm turist kazıklama yöntemiyle sizi taciz etmekten utanmıyor bile. 2500 yıl önce kurulan şehrin su ve kanalizasyon sistemi, yolları, tiyatrosu hala ayakta duruyor.

grubumuzu da ellerindeki ucuz çin malı cincik boncukları sallayarak hello diye karşılıyorlar. suratlarında bezirgan sırıtışı ve gözlerinde cehaletin kuyularıyla bir garip halk...

Attached: le üstün ırk tatar faec.png (421x440, 365.66K)

sniff sniff

aLhabbLı