edycja szkolna
/polska/
mi sie w szkole najbardziej podabały największe suki poza zasięgiem bo i tak z żadną nie gadałem
nie ten user ale ja też czytam książki w obcych językach bo tak najlepiej przyswajam
tak samo jak angielski mi się szlifuje bo oglądam tylko angielski jutub, słucham angielskich piosenek, gram w gry po angielsku itd
nauka poprzez robienie rzeczy a nie nauka dla nauki
gaz gaz gaz na ulicach, gaz gaz gaz na ulicach
na co ja się patrzę?
czy w naszej polszy wieksi dostawcy internetu daja jebanie o torenty? mam internet od wiejskiego dostawcy który ma wyjebane na cokolwiek ale jest możliwe że niedługo sie przełącze na orange. nie słyszałem nigdy żeby ktokolwiek sie dojebal o takie coś chyba że pobiera z polskich torentów czego ja nie robie
doskonała okazja żeby pobrać placuszki
huh?
mieszkam w dużym mieście i mam światłowód
od 10 lat pobieram neta od tego samego dostawcy i ani razu nie było jebania o torrenty
w tym kraju gdyby jakiś dostawca zrobił takie coś to by z automatu stracił wszystkich klientów bo polak = złodziej
mam internet z orange i jeszcze nie byłem w więzieniu
takie ciepłe tylko te placuszki
mieszkam w łodzi mam internet od Toya i to chyba jest w łodzi dominujący dostawca (oprócz standardowo TP/Orange). Seeduje średnio 900-1000GB miesięcznie na publicznych trackerach i nikt się nie przyjebał od lat.
Mam tylko jedną zasadę - nie torrentuje polskich filmów i polskiej muzyki.
based, dzieki chłopaki
Tak się zastanawiam czy warto z swoją czeczeńską twarzą zakładać badoo jeżeli lochy w okolicy mają do wyboru samych bananów z pędzlem na głowie
byłem u sąsiada który ma radiówkę u lokalnego dostawcy i chciał żebym mu pobrał jeden program bo on nie umie, odpalam piratebay, włączam klienta i jeb. 0%, żaden torrent się nie pobierał.
jebaniec dostawca poblokował
a może by tak diablo 2 ściągnąć
Halo slowianie
*sarmaci
Jaką szkołę wybrać po podstawówce, jeśli nic mnie nie inteteresuje poza anime i nie ogarniam matmy?
Może budowlanka wykonczeniowka?
niegłupie
ile ty masz lat dziecino
mode lutuj
pewno kiblował bo majzy nie umie
>siedzimy tu z dziećmi z podstawówki
Kto?
postujcie nuty z pieknym damskim wokalem
youtube.com
chłopiec czy dziewczynka
M Y
Jasne
Zdrastwuj ruski brate
B Y L I
youtube.com
od 0:44
bardzo lubie ten arabski styl śpiewu z takim skakaniem po dźwiękach, nie wiem czy to jeszcze się liczy jako wibrato
W E N E D O W I E
opinie o najnowszych macbookach pro z procesorami dziesiątej generacji? laptop dla anona?
dosłownie w tym tygodniu myślałem o tej historii z FMA. HAARP ma teraz funkcję czytania w myślach?
TEN GLOS
Prezydent, na którego, wy marne szczury pisowskie i onr defekacyjne nie zasługujecie, ale który i tak wygra. :)
Słodkiś~
zabić findomiarzy
gdzie ten jebany cwel z wykopu jest, nie mówcie że raz narysował obrazek i spierdolił
>pis po prawej
PiS najlepiej.
PiS najgorzej