mekane tibe edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
twitter.com
prvi za rekognizovanizaciju
jebes anime
hellsing anime KINO
Jebi se ti, ja volim anime (ali one dobre).
Kako to da odumre kolektivna svijest prethodnog konca kad se napravi novi, čim uđem u novi drukčije sam nabrijan
faca joj je gadna ko psece govno
+ Drifters
zadnji anime koji sam gledo je serial experiments lain neznam koji da novi gledam
bljak
>Jebi se ti, ja volim anime (ali one dobre).
bazirani serz tartuf
youtube.com
Krepaj, bosanac
Novi kao neki drugi ili novi kao neki od novijih naslova koji su izašli u zadnjih par godina? Ako je prvo, pogledaj ostatak ABe trilogije - Texhnolyze i Haibane Renmei, nakon toga možeš Mushishi i KIno no Tabi, a od novijih preporučam Shouwa Genroku Rakugo Shinju. Meni osobno najdraži i dosta zanimljiv naslov koji ne viđaš često.
krepala ti krava iako smo na istom brdu
jel ti roditelji znaju da si peder
195
20
19
jebo sam
gledam anime
nemam vozacku
ubio bih za takvu jednu
Zna se šta valja
pogledo sam vec texhnolyze pa cu onda najvrjerovatnije taj treci u trilogiji, iskreno nisam ni znao da je to trilogija
jel su to pederi?
Stefan Jankovic
1488
666
420
Radim 69
Choda Badnjar.
kakva novopedercina ogavna nevjerujem
opet se neko govno sa reddita dojebalo, ovaj puta bosansko
205
102kg
19
17
jebo al kratko jer je krvalila pa se prepo
gledam anime
imam vozacku al mrzim voziti
jel micka iz ns ili bg?
Nije trilogija u smislu da se nadovezuju radnjom jedan na drugoga, više u tematskom smislu. Haibane Renmei se bavi ljudskom dušom, Lain ljudskom svijesti i Texhnolyze ljudskim tijelom, jel.
nemas ti pojima
Jesi ti peder? Izgleda da jesi
Porodila sam se pre 2 nedelje. Bolove sam dobila u toku noći i muž me je odmah odvezao u porodilište. Ni manje ni više - dežurni ginekolog te noći bio je moj bivši. Muž još uvek ne može da se pomiri sa tim da me je bivši porodio, ponaša se drčno prema meni evo već 15 dana, kao da sam ja kriva što mi je baš tada pukao vodenjak i beba krenula napolje. Rekao mi je da je znao da će me bivši poroditi, sigurno me ne bi vodio u porodilište već bi pustio da se porodim kod kuće.
kaj biste joj poručili ako bi nam došla u konac ?
tabani su najgori fetis
samo SEX
AUUUUUUUUUUU
youtube.com
NOVO NOVO NOVO
youtube.com
HIT HIT HIT HIT HIT
youtube.com
MARKO BULAT X 31 VEK
da zelim da je seksam
Kakav crni rabbit, nemam vremena da vrebam po tvojim tibetanskim forumima care, previše jebem
au kakva avangarda od spota, pa ovo je fenomenalno!
ideee gasssssss