/polska/
edycja plucie do dupy
/polska/
dosłownie nieironicznie wyłącznie JA
a jestes z warszawy ?
Ej, bo ja piszę Varshava zamiast Warszawa.
Zauważyliście? Varshava, a nie Warszava. Widzicie co zrobiłem? "W" zamieniłem na "V", a "sz" na "sh", żeby to wyglądało i brzmiało bardziej po angielsku.
Fajnie, co nie? Pamiętajcie: Varshava, a nie Warszawa. Nie stosujcie "Warszawa" bo mnie będzie wkurwiać, że nie korzystacie z mojego forsowanego mema.
Varshava
nie ten user ale ja np jestem z Vashavy
Stalinograd > Breslau > Varshava
ja już filtruje larperów
lol
> Vashava
brzmi spoko, troche jak jakies żarcie
Czy nikt nie widzi z was nowokurwie, ze nitka jest źle założona deile pierolone. Zrobcie nowa. Nie widac w katalogu
pa mati murzyn xd
to jest wersja robiona na odpierdol,
nie dziekuj
> kim jestes zeby decydowac jak bede nazywał czarnego ? bedziesz murzyn, bo to jest jezyk ojczysty, a nie ze przyjdziesz i zmienisz go bo ci cos nie pasuje.
to bym powiedział OP tego obrazka
jakbym czytał komentarze januszów na onecie
tak jakbys czytał dumnego człowieka
to warszawiaczki wyglądają TAK?
to ją wyszukaj i jej to powiedz a nie kozak w necie anonimowo
konstruktywna krytyka user
Ej, bo ja piszę Bapшaвa zamiast Warszawa.
Zauważyliście? Bapшaвa, a nie Warszava. Widzicie co zrobiłem? "W" zamieniłem na "B", a "sz" na "ш", żeby to wyglądało i brzmiało bardziej po rosyjsku.
Fajnie, co nie? Pamiętajcie: Bapшaвa, a nie Warszawa. Nie stosujcie "Warszawa" bo mnie będzie wkurwiać, że nie korzystacie z mojego forsowanego mema.
Bapшaвa
ale sie sprukał znowu wieśniak
>ej grażyna co to na tym znaku jest bo jedyne co rozumiem to że murzyn heh e trzyma znak z napisem murzyn
>nawet językoznawca
>myli się
no nie wiem, raczej ufam opinii gościa który zna się na języku niż losowej kurwie wielbiącej murzyństwo
czarnuchu...
sosik na te wysrywy? chce zobaczyć burze w komentarzach
słucham Death in June
VAR-SHA-VA nie pasuje do tego chlewu dlatego trzeba pisać po angielsku
baza, już miałem tracić nadzieje w polske
nie miała być konstruktywna po prostu trzeba być 50-letnim dziadem żeby taki zlepek słów coś skomponować
akurat polscy językoznawcy chuja się znają na rzeczy choć tu mają rację
>żeby taki zlepek słów coś skomponować
>zlepek słów coś skomponować
ty tak na serio ? Patrz może co sam piszesz
jak mnie wkurwiają te jebane transparenty po angielsku nie uwierzycie mi anonki
ウァルシァウァ
to z pejsbuka, ale mało atencji ma ten post niestety więc niewiele się dzieje w komentarzach
jeżeli chodzi o językoznawców to mamy dobrych, poza tym w polsce jest bardzo duże i asertywne zaplecze purystów i postawy naturalnej jebiących preskryptywizm
>pic
zdechłem z pic related, zapierdole sobie