Engin Altan Düzyatan büstü edisyonu.
/tr/
Other urls found in this thread:
>I visited algiers a while back and it didn't feel islamic at all. Almost like america. Except they expect to wash your shit with water instead of papers. THAT was very eastern
Don't you people have islamic laws?
did he really looked like that ?
We’re not an Eastern Europian country. And yes after the corona virus pandemic average turks hate chinks/gooks.
I don't know about laws. I was referring to the atmosphere, visual, social, and otherwise. I think I wouldn't be surprised if most big cities in the east and their citizens feel westernized.
>knowing who he is
ataPİÇ
Göt simek, am sikmek, bacak sikmek, koltuk alti sikmek, bacak arasi sikmek, ayak sikmek, meme sikmek ve agiz sikmek
What part of Turkey is the prettiest?
t*klerden ve ortadoğu dan nefret ediyorum. Keşke 70'lerde MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNENDE OLAN AVRUPA ülkerinden birinde doğup 2000'lerin başında ölseydim. En azından SİKİŞİRDİM. SİKİŞ çok önemli bir şey biliyor musun. Olmayınca kafayı yiyorsun.
KURDISTAN of course
>bir gün ben Almanya'dayken yine avrat sikiyorduk
sen orda da burda da incel olurdun 1.70 manlet asosyal seni
I kinda think blaming china and their culture is deserved, not that you'd see me hating a random chinese.
>biri oc'mi kaydetmiş
:3
>bu, başka neyden bahsediyor olabilirm ki?
plot twist: kaguya is actually filipino o değil de bu kaguya fag'in bu kadar popüler olduğunu bilmiyordum
>/tr/ yarrak gibi bir yer olmasaydı ikincisi derdim
en azından muhabbet dönüyor
>bacak sikmek
>bacak arasi sikmek
farkı ne bunun???
>yaragimi cikardim nah böyle
Pardon, iki bacak arasi sikmek olacakti
bacak sikmek = bacak açık konumdayken diz arkasına sikini yerleştirip bacağı kapalı konuma alıp sokup çıkartmak
>kiz benimkini gördükten sonra bayildi tabi
le poğaça+yarım haşlanmış yumurta+çay face
based
I wanted to stop fake blogposting (because I rarely blogpost for real) but everytime I think about it I remember the mods deleted that autistic nafri post. That's hilarious to me.
we said efso or bazli
or efsane
Almanların uluslar arası tahtası varken buraya ishalli bokumu bile bırakmam artık.
orada da /tr/ generali var mı bRemin
yaRRixx sikmek
ananı sikerken kırıldı karyola
'sup.
turk hats are based
sailor sıktı awq
blm turning floweristan(USA) to shitistan do PLS something about it
iSro oyna oqlim 2 ayda min 250PİÇ vericen
hyr
ndn
>hyr
para yoq + sarcağını sanmıyom