edycja cierpiącej duszy
/polska/
byliscie juz na silowni?
>ćwiczenie w taki upał
>ćwiczenie
Kupiłem sobie najostrzejsze laysy w żabie ale już przestały mieć ten sam efekt co kiedyś. Jakby tego było mało odbijały mi się słodycze które zjadłem wcześniej i kompletnie psuły smak.
>klimatyzacja
nie wiem zuchy jestem na takim dziwnym pograniczu chce mi się zabić ale z drugiej strony mam nadzieję że może jednak wszystko dobrze się potoczy
nie chce ona ze mna rozmawiac juz drugi dzień ech
które to były najostrzejsze? jadłem kiedyś wszystkie te ostre i poza chili wszystkie smakowały jak chrzan
czekam az wybiora czlonkow komisji do obron
napisałem na maturze jakieś mistyczne bzdury
Jest kilka najostrzejszych smaków-
>Piekielny Cheddar
>Wasabi
>Cheese and Jalapeno
I co najmniej kilka innych które rzadko są w sprzedaży. Będąc szkrabem piekielny cheddar był nie do zniesienia ale jedząc go niedawno nie był zły. Według mnie najgorsze jest wasabi, a najlepsze Cheese and Jalapeno.
>dawanie o maturę podstawową z polskiego
daj spokój user, nie warto
no cześć, bo ja wiem że mogę tylko nie ma jak
daje jebanie tylko o tyle, żebym zdał, bo nie chce mi się drugi raz pisać... ale raczej zdam
co możesz
najlepsze jest jalapeno z limonką
na pewno zdasz user, głowa do góry. ja napisałem ledwo trzymające się gówno a i tak mnie puścili
wykurwiać podwiekiiiii
>trzeci dzień pod rząd do roboty
ehh nie dadzą wypocząć
tooooooooooooooooooooooooooooooo
Nigdy nie widziałem w sklepie, to też jeden z najostrzejszych?
niektórzy robią i 12 dni pod rząd
no właśnie też takie coś napisałem, bo nie miałem pomysłu a godzina została, więc napisałem byle co na 250 słów, żeby choć trochę punktów dostać.
ile miałeś %?
mieć normalne życie mogę
to miej gnomie na co czekasz rób to teraz
teraz już nie pamiętam, ale były okolice 50%, większość wyrobiłem na zadaniach
sorry, chilli z limonką
dużo lepsze od tych cheese jalapeno
według obrazka nie najostrzejszy, ja obiektywny nie jestem bo lubię ostre, ale one są bardzo smaczne
dzięki za ciepłe słowa anonku
>większość wyrobiłem na zadaniach
Na tych zadaniach które ci dają 28% jak wszystkie dobrze zrobisz?