/ex-yu/

Car Careva Caruje Carstvom

Attached: Prijem-kod-cara-1.jpg (1920x1280, 179.67K)

prosjecni kockoglovi vs cinez

braaap

žena majka kraljica :3

Attached: _vJkS_aH2LI.jpg (773x1280, 173.24K)

dajana izdanje

komrad vasili kako je

ne razumijem pa nema grad zopa u nas ili?

>rođen u Dinarskim krajevima
>176cm manlet

Attached: 1586795444412.png (495x433, 19.39K)

boli nas kurac patuljak

i dalje si kralj kralju :)

sta je bolje bit 190cm al lanklet il 180cm, al sirok ko vrata

>lanklet
ovaj cope nikad nece ne bit smijesan

sta ce biti s nama i s nasim gf-ovima

citam ovo sad jebote i sta ti mislis? iskreno ne kuzim imas 3 negativa znaci taj cope nikad ce bit smijesan?

jel znas ti hrvatski? sto znaci kad nesto *nikad nece* bit nesto? i onda kad nikad nece ne bit nesto

pijani bed blu bojsi vredjaju srbe u kustošiji, okačeno u svim novinama, hrvatski narod je zgrožen

pa zar nije kad imas dvije negacije to ko da nisi negiro? kao "ova casa nikad nece bit prazna" ubiti znaci "ova casa ce uvijek biti puna" jer ako govorimo o praznoj casi treba se rec "ova casa nikad ce bit prazna" ili "ova casa ikad nece biti prazna"

ne, dupla negacija vrijedi u engleskom ne uhrvatskom

mutava si

hmmm ja sam mislio da vrijedi. imam jednu prijateljicu koja mi sere cijeli zivot da krivo govorim hrvatski i jedamput sam tak prednjom reko to u vezi duple negacije i rekla je da sam upravu

>zene se u krivu
tresem se. recite mi da nije istina

meni kad neko kaze da ne pricam dobro hrvatski namerno pocnem pricat po kajkavski i kazem im da su bosanci

dobar dan jugo bros

baza

jedu se cokoladne napolitanke

fakat su zakon

Attached: 1579040542492.png (584x654, 317.04K)

SEKS SA ZENAMA KAD?????

da posaljem cv GDE?

jedem kebab pizzu

8786 116th street # A 11
Richmond Hill, New York 11418
U.S.A.

pizza s jajima

kakva je vidao sam to al nikad nisam probo opali i neku fotku ako mozes

probao sam jednom tesko sranje dbi

kolko sam jebote usamljen
ne znam nista hocu u zivotu

i ja

jbg nemog postat sliku vec sam pojeo, al nak pizza al su toppings sve ono sto ide u kebab znaci ljuti umak, kebab meso, kupus, luk, kukuruz, paradajz i tak
men je uredu. nema bas okus ko pizza vise ko da jedes neki retardirani otvoreni kebab, ali mi je dobro

a nema onog umaka za pizzu od rajcice i toga? jel se uopce pece to onda ili samo ispeku tijesto za pizzu i na to stave sastojke za kebab

Attached: _EJ8orVK2aw.jpg (236x256, 12.67K)

za te nebitne bosanske gradove nitko nije cuo

ko ce mi sredit seks

kolko love

pa umjesto umaka od paradajza imas taj kao mix ljutog i blagog, ne znam kak prave al cini mi se da tak kako sto si reko ispecu prvo tijesto pa onda stave

iem bi crnac