kurva anyátok
Kurva anyátok
youtube.com
youtube.com
youtube.com
Egyedül csak Európa történelme nem számít
Stop this
index.hu
Nincs ennél lejjebb basszátok meg.
>Mentős bemegy:
Meghal
>Megvárja a rendőrt
Megy a börtönbe.
Azt álmodtam hogy átkarolom az Enzsit és letapizom a cicijét és tetszik neki
a kanja az irta ki hogy enji megtagadta tőle a szekszet mert feltöltötte a videót amin ugrókötelezik és remeg a hájas combja
Valahogy le kéne szoktatni a barna faszról...
ez jó volt
Ennek a csávónak nagyon komoly programozó vájbja van
Nincs olyan nap, amikor ne érkezne valami dörgedelem Brüsszel tájékáról. Most épp az unió bírósága mondta ki: Magyarország szégyellje magát, amiért a „civileket” arra kötelezte, árulják el, ha külföldről futtatják őket. Ezzel az Orbán-kormány megsértette szegények magánéletéhez fűződő jogait is, bizony. Ilyenkor már nem is annyira fontos az átláthatóság. Valószínűleg az a baj, hogy Magyarországnak még saját törvényhozása van, önálló döntéseket hoz – ennek kéne véget vetni. Ha maradunk az uniós viperafészekben, véget is fognak, nyugi.
Orbán: Szánalmas, hogy pénzhiányra hivatkozik a főváros a Lánchíd kapcsán.
A miniszterelnök ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy nem rossz szándékot, hanem szerencsétlenkedést lát a Lánchíd hercehurcája körül. Azt mondta, szánalmasnak tartja azt, hogy pénzhiányra hivatkozik a főváros, mivel a számlán 180 milliárd forint van. Szurkolunk nekik, hogy sikerüljön – mondta a kormányfő.
Szűz vagyok, gyertek a szintemre ha tudtok!
RTL: Rabosították a csenyétei romatelep szélén várakozó két mentőst
Egy férfi meghalt, amikor azért nem láttak el egy beteget, mert a mentősök megvárták a település szélén a rendőröket.
Pedig a zsideszmajmok szerint példás jobboldali, élhető országban élünk, hála ViktorViktor évtizedes diktatúrájának
Örülj neki.
Karácsony sávosan dráguló parkolási díjakat vezetne be a belvárosban. xddddd
Imádom, ahogyan szétszopatja a rá szavazó közönséget. Fővárosiak meg is érdemlik ha annyi eszük volt csak, hogy egy Karácsony nevű retekre szavazzanak. Xddddddd
>legyen a túlnépesedett város még mindenhol telebaszva németből behozott ócskavassal
A paraszt nem érti, hogy mi a normális élet.
Feljelentést tett az idei Pride miatt a Szent Korona Rádió, mivel a rendezvény logójában a koronát az LMBTQ-közösség szivárványával ábrázolják. Közleményük szerint az ábrázolás provokáció, “a szakrális, keresztény Szent Koronát ezzel a jelképezni a Szent Korona súlyos meggyalázása”.
A Büntető Törvénykönyv vonatkozó passzusai szerint “aki nagy nyilvánosság előtt Magyarország himnuszát, zászlaját, címerét vagy a Szent Koronát sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, illetve azokat más módon meggyalázza, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.
>ez most egy előre el nem tervezett reakció videó lesz, mert láttam valamit és felhúztam rajta magam
be is zártam
Zsidó! Soha nem lesz tiétek az ivóvízbázisunk csak mondom.
Ezt pont úgy olvastam, hogy láttam egy ilyen gyere haza haza fiatal, itthon biztonságosabb plakátot
Miért van minden magyar youtubernek ugyanaz az idegesítő affektáló hangja?
Amúgy ja
Dik ettem egy Phó levest de gecy szar volt. A pincér még nem tudta hogy mi az a ramen
Újbud központban van egy jó hely, én oda szoktam menni
Lehet megyek ma is gec, kösz az ötletet
Milyen hely? Én vietnámiba biztos hogy többet nem eszek
>A pincér még nem tudta hogy mi az a ramen
volt már valaki közületek ebben a Kis Kürt Borozó Csárdában? elég kemény helynek tűnik, kiváncsi vagyok rá, hogy a pultos fószer a random betérő vendégeket is úgy vegzálja-e, mint a törzsápoltakat
Kukulkán vagyok!
Szerintem csak az ilyen nagyon lerobbant alkoholistákkal szokott szórakozni
buzik direkt csinálták mert azt hitték a kormány majd becsicskul
nem jönnek rá hogy itthon nem szent tehenek
Megrendeljük?
fú én eleve nem is mernék
szeretem a májamat is ő is szeret engem
Szerinted milyen, ha vietnámiról nyafogtál az elöbb
bázisolt karigeri elpusztítja nekünk buzipestet