edycja pockecika
/polska/
prawactwo i konserwatyzm dobrze lewactwo i pedały źle
murzyni źle
polki źle
żydy źle
dobra polityczka wyczerpana na tą nitke więc od teraz zakaz polityczki
CHUJ
MNIE
TO
megapocketa się chujowo zdejmuje z tostera taką szpatułą ale najgorzej jebane qurrito
>memento mori
forgetti spaghetti
Sytuacja polityczna w Stanach to nie to samo, co w takiej Polsce. Poza tym zauważ, że większość działaczy polityki gender to młodzi ludzie. Oni przechodzą swoją fazę, LGBT+ to takie bycie edgy roku 2020.
czekam na powrot serowego boge
I love my gf Priscilla.
pamiętam jak pokazali mi jak się robi rozgrzewające sery że niby odłożyć kurczaka na grzewczej przykrytego listkiem tego serka aż się rozpuści
i nawet tak robiłem przez chwilę zanim nie zaczęło sypać zamówieniami i wpierdalałem ser do buły normalnie
i co nagrales
spuk to pruk
zamknij pizde tepa kurwo
zdeh
zakaz polityczki to od razu zdycha
cyk nightcore patriotyczny
youtube.com
Oglądam i czytam to Girls und Panzer i jest to krindż straszliwy, ale przyjemny.
Szkoda że nie podają jedzenia na takich drewnianych deskach
stateczki > czołgi dla kurwa dzieciaczków
Co ten Plus odjebuje? Nie ma telefonu w dobrej cenie który by ich pasmo 5G wspierał. Zresztą ich pasmo to tylko drogie Huaweie wspierają.
Lecą sobie w kulki nie powiem.
>on chce żeby żydzi kontrolowali jego umysł przez 5g
This, but my GF is the real Priscilla.
po chuj w ogóle jest to 5g jak ja na 4g mam transfery po 40 mb/s po chuj komu więcej w telefonie
właśnie ja anime na telefonie oglądam ściągnięte a nie streamy jak patus
oglądałem pierwszy sezon jakieś 5 lat temu i absolutnie nic z niego nie pamiętam oprócz tego że były czołgi, femcel który nic nie mówił i ruski womanlet żłopiący wódkę ogólnie gówno
to, polityczkarze to życiodajna krew generalika
jak już rozkręcą swoimi głupotami to można się kłócić o ważne rzeczy, takie jak koszty życia w Helsinkach czy też jak przejść blighttown (po prostu dostań dobry)
nie wiem
może twierdzą że lepszy zasięg będzie?
bo jak nie to serio na chuj, lte ma dość dobrą prędkość
czacie że niektórzy mają wolniejszy internet domowy lol
Ale Skyrimek jest zajebisty. Jedna z najlepszych gier w historii. Aż dwa razy kupiłem i nie żałuję.
No ja mam wolniejszy upload domowy (UPC wy jebane kurwy, czemu symetrycznego nie sprzedajecie), ale szybszy download
mam nadzieję że porządnie zmodowany
>nie ma lewitacji
>nie ma wloczni
>nie ma szurikenow
*smieje sie w dunmeris*
przecież 500/30 to najwolniejsza opcja w upc jak możesz mieć wolniejszy upload niż 22
>nawet nie 500/50
beka z cwela lmao
gotycki i niebna obręcz to straszny syf
o ile nie grałeś jako dzieciaczek to nic nie warte
a takie dusze demona starsze jest a wciąż się broni w dzisiejszych czasach
>gra typu turlanie
>dobre
no nie wiem
pardonsik mialem 4k widelo wlaczone
teraz lepiej
bo to opcja sprzed lat, zachowana bo przy 'odchodzeniu' dali zniżkę do 80 zł
także znajdź mi wszystkie kanały (dla rodziców poczebne) + telefon + internet za mniej niż 80 zł to się przerzucę
(nie mówię że niemożliwe, od dawna nie sprawdzałem nowych ofert)
(i jakby co to tylko żartowałem że się wkurwiam o ten upload, nigdy nic do neta nie wrzucam dużego więc tak serio to nijak na moje życie nie wpływa)
>wydać gre obrażającą dudełe żeby twitterowcy pobierali masowo
>dołączyć koparke krypto
otóż ja się prawie nigdy nie turlam
tylko paruję, bo tam łatwiej niż w mrocznych duszach
pozdrawiam cieplutko
>także znajdź mi wszystkie kanały (dla rodziców poczebne) + telefon + internet za mniej niż 80 zł to się przerzucę
to zwracam honor niezły deal sam bym pewnie skorzystał jakby mi za tyle dawali
Czy sztab Dudy naprawdę wypuścił grę z Trzaskowskim w której na końcu eksploduje? Boże, żyjemy w najmemiczniejszym tajmlajnie. Przypominam, że w tym tajmlajnie prezydent rapował i ułaskawił pedofila.
ale zenua
doslownie poziom dorysowania kutasa na zdjeciu
>wydać program do trolowania gierek rysowanek w internecie
>dołączyć malware czyszczące dysk twardy tylko polakom
a nie czekaj