Tarih edisyonu
/tr/
Other urls found in this thread:
T*rk roaches =/= TURKIC GIGACHADS
bokunu sikeyim bokistan
Bump
fakır tıRk köpekleri aypon bile alamamışhintiler bile daha zengin LOL
sexy kizlar.sabah erkenden uyandığım için üzülüyordum ta ki pencereden dışarı bakana kadar. yaşlı alevi komşumuzun torunları gelmiş mini eteklerle bende çaktırmadan baka baka azdım endirekt koştum tuvalette fapladım.
Bu t*rkoların ve h*ntlilerin duruma psikolojide ne deniyor?
uh uh uh youre talking about india aren't you
şu saatten sonra bana yolun inişi amın genişi lazım
no
Shut the fuck up, turk. You're now a bunch of radical islamists now lmaoooooooooooooooo
noooo
/r/ishalistanda fiŞŞŞek gibi haa
Nobody dares upset pooper
ohhh kahvaltimi yaptim, siz ne yediniz vitaminsiz piçler?
youtu.be
bokkiyenin herşeyi bok gerçekten
ohhhhhhhhhhhhhhhhh kendi bokunda bogul turkiyem
ohhhhhhhh kumluyorum sabah sabah
Aleyna Tilki'nin am suyu icilir mi?
Aleyna Tilki'nin meme ucundaki killari yalanir mi?
Aleyna Tilki hamile birakilir mi?
Sen bırakamazsın
kekso tirada bak ula :ddd
İÇMEM!
YALAMAM!
BIRAKMAM!
Eskiden sürekli Cagla Kubat'a kumluyordum
11. Sınıftayız ben sınıfın loserıyım hiç arkadaşım yok teneffüste kulaklık takılı oturuyorum. Bir tane kız var o da benim gibi ama o kız aşırı güzel herkes öyle düşünüyor zaten. Sarışın 1.70-1.75 boylarında ortalamanın baya üstünde güzellikte bir kızdı. Bir gün her zamanki gibi beden dersinde salak salak kendi başıma oturuyorum bu kız bu akşam ev boş bize gelsene senle ben iyi anlaşırız dedi elime kağıt tutuşturdu. Ben tabi loser olarak sikiş hayalleri kurdum. Elimdeki kağıtta da evinin yeri yazıyor. Bizimkiler o gün misafire gittiydi bende şans buldun kaçırma dedim süslendim parfüm sıktım sikimede parfüm sıktım koyuldum yola. 15-20 dakka sürdü sonunda eve vardım. Kapıyı çaldım kalbim güm güm atıyor. Kapı açıldı benim hayaller suya düştü bu baya yataktan yeni kalkmış gibi ama hala güzel gideri var. içeri aldı beni odayı kitledi aha başlıyoz diye düşünüyom ben, çıkardı bir silah al önce ben sıkıcam sonra sen eğer sıkmazsan suç sana kalır dedi aha dedim yarra yedik doktor olamıcan hapis yatacan diye düşünüyom kafamdan. Silahı aldım elime, doğru içini boşalttım direk bunun o güzel kalçasına elledim dudaklara yapıştım gider ayak milli olak diye. Kız ittirdi beni, ben seni bunun için çağırmadım hem sen kimsin dedi sinirlendi ben bir daha yapıştım bunun tişörtü yırttım o göğüslerini aldım elime bu da zevke geldi bunun terler sırtın o eğimimden akmaya başladı ben bunu bir güzel siktim o gün ikimizde değiştik artık loserlıktan kurtulmuştum bende kızı intihardan kurtarıp sevap kazanmıştım. Biz bu hatunla yaklaşık 9-10 ay böyle devam ettik hem o olgunlaştı hem ben.
çok uzun.
bırak artık şu vikipedi proksilerini.
Hangi bölümde okuyorsunuz?
anan da dün gece çok uzun diyordu
yallah inciye
gastronomi bolumu
uzmanlik alanim yarak sashimi
kumcu bölümü
amcıx sashimi yiyom brem
okuduğum bölüm kırmızı haptır rahatça gidecem bokistandan