/ex-yu/

HOMURAN edicija

Attached: Mahou.Shoujo.Madoka☆Magica.full.1227114.jpg (1600x1200, 891.44K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/ceuj4wJyhqQ
youtu.be/PP3V6dk1RdI
youtube.com/watch?v=vMn5v1MjUmg
twitter.com/NSFWRedditGif

Maršale, sve si bio u pravu...

Fali mi bros...

Attached: 1594559138352.jpg (850x400, 82.2K)

Slovenac žaba je bio najbolji poster ovog konca.

ako je on to rekao, ja sam anime djevojčica

Slovenci su gusteri

dečki... nebu dobre
youtu.be/ceuj4wJyhqQ

Sjećam se kad sam se svađao sa mlađom sestrom i ona me u retaliaciji opomenula za fleke od sperme na trenerci, od tad zaključavam sobu i skidam gaće i koristim maramice pri drkanju

jeba ti bog mater kaj je ovima

Sestra ti je zasluzila medalju baziranosti reda svetog gdina bazze. Jel te uhvatila nekad da drkas?

Volim misliti da ne
Vjerovatno

koliko godina ima sestra i sliku ocemo isto

hahahahh kako te je prosula druže

youtu.be/PP3V6dk1RdI
z oroslavja su

>koliko godina ima sestra
Odjebi
>sliku ocemo isto
Odjebi

Kakav si kumer

Attached: gmAQEXZ.jpg (720x1000, 308.78K)

Sacuvano za novi angeli konac

Da li bi me seksualno privlačila sestra da je imam....a vjerovatno bi

Nebi ako odrastate zajedno

ne bi, to samo tezi kumeri jedinci misle

Malo, ali se kroz godine zamrzite još više pa prođe

americi nema spasa

Attached: C7tulQZVYAA6UFf.jpg (675x1200, 141.29K)

a bas si degenerik kumerski

Hvala bogu
Imperija pada

heroj kojega nesmo zavredeli

Attached: 7954657.png (638x360, 228.51K)

Ne mogu si pomoći, ona je zgodna normalka sa uspjeshnim socijalnim akademskim karijernim zhivotom potpuno drugachije od mene izgleda a ja sam incel
Moram pronaći suštu suprotnost žene od sebe da izliječi moju inferiornu genetiku

A kad ne bi odrastali zajedno?

A ako bi imali dobar odnos pa se ne mrzimo?

Mržnja je moj lični tease
Većina ljudi voli kad ih drugi ophode ljubazno

>moju inferiornu genetiku
imate istu genetiku

*moj inferiorni SKLOP genetike

Kaj si stopram rekel o mene pizdek jeden balavi? Da si znal, završil sam škole za grozdja brati vendi v Oroslavju! Berem grozdje i prek v Slovenije i prošlo leto sam svojimi rukami pobral prek 300 veder. Tučem se z sakojačkim jopcima i najbolši sam če treba nekaj brzo spiti. Ti si hohštapler, niko i ništo. Te zgazim kak črva, vrak ti mater jebal na strnišču da još i denes jafče. Misliš da moreš tak nekaj pripoviedati na kompjuteru kak se setiš!? Božja strela vu te pukla! Jebate bik pa čul sam se z babami v Bočakima kaj prate se do Lobora! Saki čas te budem našel pa buš videl koji je cajt! Više te nebu prcknedlin! Z bicikljinom morem biti de god oču i kad god oču. Natambural bum te da buš zube pobiral ko jagode posle branja! Primem te za gege i hitim te v mađarske brege! I to samo z rukami! Čkomi smrdljivec! Kad se setim zemem od deda botu, baltu i kosturu... Spikal bum te! Da si znal kaj bum ti složil bi se delal bedast! Posral bum ti se v bunar i pofundal te. Crkel buš!

Znači kad se mrzite privlači te još više?

youtube.com/watch?v=vMn5v1MjUmg

Kaj si to rekel o meni zmuzganec jen? Da znaš da sem zvršil Autolimarsku i zvadil sam puno getribi i spil prek 300 litri gemišta. Treniral sam v kleti i najboljši sem gutac gemišti v celom selu. Ti si men niko i nikaj. Tak bum te klopil kaj te ni stara nebu poznala, zapamti kaj sam ti rekel. Misliš da mi moreš pobeci sam zato kaj mi ovo prek brajde povedaš? Krivo misliš konj jen. Dok se mi tu povedamo, Štef i Joža ti vec kradiju vino z podruma. Nebuš ti nikakve gemište više pil. Pa makar ti ti gemišti održavali život. Hudo bu ti bilo. Ja sem uvijek tu pokraj tebe i morem ti tako zagorcati ka bu ti hudo bilo. Ne samo kaj imam gujde kaj smrdiju, vec bum ti i septicku ispumpal u vrt, majmun jen. Da si sam znal kaj su ti ta tvoja pametneša laprdanja donesla ve, nebi nikad ni pomislil na to. Ali ne, nisi mogel lampu zaprti i sad su ti cajti istekli. Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani.