edycja mama na mnie nadal woła "siurek"
/polska/
nie dadzo byc takim wężem
wkurwiają mnie komary
zajeb je
mnie też
ostatnio ich chmara kurwa i cały czas gryzą, jeszcze dwa tygodnie temu tak nie było
moskitiera to protip (i na drzwi balkonowe i na okna które otwieracie)
znaczy na sezon może parę wleci z klatki schodowej, ale to o wiele rzadziej niż jak jescze moskitier nie mieliśmy
czy gdybym był oskarkiem nowobogackim to tak samo był bym w jakiejś bojówce pedalskiej?
tak sobie myślę, może przez to że nigdy w życiu nie miałem lekko nie stałem się lewakiem
chciałbym mieć dzieci anoni
jak jest po polsku wihajster?
tenteges
ja nie miałem lekko i dlatego jestem centrolew
jakonsienazywa
chodzisz na marsze pedalstwa?
jakzwiesieon
o kurwa mówiłem że napływ, nie wie nawet że noffa jest
>zamów jakąś monetę ze skarbnicy narodowej
>nie da się wybrać żadnej formy płatności (chciałem zapłacić normalnie elektronicznie)
>tylko piszą że płatność "na fakturę" i że już się szykują do wysyłki zamówienia
co kurwa bo nie rozumiem
ja jebie to jest zdanie po niemiecku, dopiero mnie olśniło
kurwa całe życie w kłamstwie
wypierdalaj śmieciu
robisz przelew zgodnie z fakturą i wysyłasz im potwierdzenie ze swojego banku że dokonałeś przelewu
(gadam z dupy jbc)
o skapnął się napływ że nowa jest
bravo
>(gadam z dupy jbc)
śmiechłem
nty za lazienke i kibel w jednym
jakas wesz mi podjechala motorkiem pod okno i sra brujm bru SEBKU KURWO wszyscy juz wiedza, ze masz motorek
chciałbym takiego słodziaka wprowadzić w świat
zejdź na dół i mu to powiedz
dziwny jesteś gościu
kurwy z siłowni dalej mi na maila nie odpisały kiedy otwierają
mówię ci śmieciu że masz wykurwiać
5 lat doświadczenia do prowadzenia sklepu internetowego za 3k brutto, ja pierdoleeee
przecież sa otwarte
już drugi dzień leci jak mam IP range bana
skąd oni biorą te jebane wymagania z doświadczeniem
dosłownie co im szkodzi wziąć byle kogo i w 2-3 miesiące nauczyć jak robić
o kurdebele u mnie na hardej wsi ktoś się ośmielił picerie otworzyć i dowożą za darmo, ale sobie pojem
olso ciekawe po jakim czasie padną, daję rok bo w tym samym lokalu już chyba 3 razy coś było i upadło
synek, to nie ma tak hop siup
jak można mówić że co to za problem że imigranci przyjeżdżają
tak samo se myślały mudslimy jak żydki się im zaczęły zjeżdżać
potem było ich więcej i więcej, akty terroru, wreszcie wojna
i kto teraz sobie włada w izraelu? już nie mudslimy tylko żydki teraz
jak to jest że ludzie żadnych nauczek z historii nie potrafią wyciągnąć
ale ta moja ma remont, myślę czy nie kupić w jakiejś innej na miesiąc, dwa karnetu
z obserwacji własnych zależy jaki oskarek, jak ma starego janusza z hurtowniami słodyczy to wyjdzie taki normik dynamiczniak
oskarki lewaki wywodzą się z ustawionej inteligencji (lekarze, prawnicy, itp), którzy zamiast zapierdalać i iść w ślady rodziców, postanawiają spędzić 20tkę odkrywając siebie, idą na kulturoznawstwo, psychologię czy filozofię, bo i tak starzy kupią mu te kilka mieszkań na wynajem. taki trochę męski odpowiednik julek, w sensie roszczeniowości i oderwania od świat
>5 lat
czy to jest jakiś mem wśród pracodawców? każdy chce te magiczne 5 lat
aż się kurwa zacząłem zastanawiać, czy ja dobrze pojmuję znaczenie słowa "staż"...
ale wiecie że można się tam zgłosić bez wszystkich wymagań
nie zamawiaj tam fujka, już czuje jakiegoś młokosa który będzie mieć na bakier z sanepidem w lokalu
szybki zapłon masz gościu
pozdrawiam cieplutko
przyjmę pięcioletni bezpłatny staż na twarz
>a tu se pierdolne 5lat a tu 2300
iks kurwa de
to jest mem, nikt im nie przyjdzie za tę kasę, chodzi o to, żeby później obniżyć ofertę, bo wi pan, nie ma pan doświadczenia, 2,5 to maximum, porozmawiamy za rok o podwyżce.
choć ja też
kurwa promotor odesłała rozdział i tylko zaznaczyła linijki na czerwono bez żadnego komentarza co jest źle i ja teraz mam się domyślić
dzięki wielkie ty bezużyteczna kurwo
owo
też chętnie przyjmę
wypad
zależy od tego skąd przyjeżdżają, w jaki sposób i w jakim celu
>nie pisanie pracy u mężczyzny podkreślam mężczyzny
>wybieranie baby promotor jako facet
sam sobie jesteś winny
czy 27ziko za 45cm pica to dobry interes?
Dla mnie może być nawet minimalna, bo to oferta z polski B, a ja mam
tak
czy staż za darmo to dobry deal?
bo mam jeszcze ofertę gdzie bym musiał płacić Dobrodziejowi i się jeszcze zastanawiam
ja mam teraz lekkiego schiza przez wakacje, że ktoś mi zabierze profesora u którego chce pisać i bede zmuszony pisać u kogoś kogo nienawidze
a ja dzisiaj właśnie obroniłem pracę (niestety zabrakło 0.01 do oceny 4+ na dyplomie).
ja bym dopłacił za taką przyjemność
za te cene masz 2 donatello z biedry
fakty są faktami, jak sobie na to pozwolimy to europa skończy jak mudslimy z izraela
proste jak
>siedzimy tu z dzieciaczkami chodzącymi na studia
co tak tanio? sucha margerita?
maxipizza ?
Wypierdalaj boomersie