youtube.com
t*Rk geRiLLiçesine bak
youtube.com
t*Rk geRiLLiçesine bak
günaydın t*rklerden nefret ediyorum
niye acaba :DD
Günaydın pipişler UwU
Patron zihniyetine sahip olmak istiyorum beni çetene al brem
t*Rk mindset
b-bazlı
külo vermem lazım
flexlik bişeyler atın
k*dınlardan nefret ediyorum gün 59
nefes alamıyorum
youtube.com
devamı çıkmış :D
sashimi yiyom brem
youtu.be
3t tam gorilla
bu kişiler uykusu geldiğinde diğer insanlar gibi dayanamazlar, uyumasına izin vermezseniz agresifleşip sinir krizlerine girebilirler.. aynı şekilde uyanmaları da çok zordur.. bir anda kalkıp beni rahat bırak diye üzerinize saldırmaları mümkündür..sonra hiçbirşey olmamış gibi uykuya devam edip, uyandıklarında da birşey hatırlamazlar..uykularında kalkıp dolaştıkları ya da konuştukları çok olur.. gerçeklikle rüya arasında ayrım yapamazlar.. okul,iş ve özel hayatları yok denebilecek kadar azdır.. ya aşırı kiloludurlar (sadece yemek yemek için uyanıp yatanlar) ya da çok zayıf ( yemek için bile uyanmayanlar) olurlar.. nedenleri arasında psikolojik etkenler fazladır.. gerçek hayatı beğenmeme, istediği mükemmel hayatı rüyalarında kurma gibi sebepleri olabilir.. bir başka görüş de ana rahmindeki ortama benzeyen yorganın sıcak altına kaçma ,gerçeklerden kaçıp en mutlu olunan ana rahmindeki döneme dönme isteği olabilir..
auuuuuuu para yok is yok tembelim onu demek istedim
sarıların sülo
Beni tehdit eden siz arkadaşlar annemin bu videolarına dislike atarak, büyüklerinize karşı bile saygınızın olmadığını diğer bir deyişle şeref, onur, gurur ve haysiyet yoksunu olduğunuzu ispat etmiş oldunuz.
Attığınız dislike sayıları ile zaten nasıl insanlar olduğunuz anlaşılıyor.
ermenistana salliycaksin 10 tane tsar bomba hizaya gelicekler.
Önce karılarını kızlarını ermeni erkeklerinin altından al sonra savaşmaya gidersin koçum
lütfen yapma user
Bu ne la orospular?
ndn
ERMENİ SORUNUNA SON ÇÖZÜM(final solution). TÜM PROBLEMLERİ ÇÖZDÜM. HAYİNLER NO MORE.
Bunu bir turk dedi...
Bokkiye+dünya gündemi hakkında hızlı aşağıkoşu verin
göt kadar ermenistan size kafa tutuyor yazık
Korgeneralini biz ketlemedik koçum yol al
sikerim anani ermeni pici akilli ol
ben erdemin annesiyim
bi posta versene
Yav noldu sana ya? Neden surdaki sohbetleri ciddiye aliyosun?
Deyrəmki qozuva alma
HAPİSTEN ÇIKAN TÜRK HACKER İLE RÖPORTAJ!
İnsanın sadece "La ilahe illallah" derken dudağı kıpırdamaz
»Telefonu Uçak modu'na alıp şarja takarak %50 daha hızlı şarj olmasını sağlayabilirsiniz
Bir inek hayatı boyunca yaklaşık 200.000 bardak süt üretir. ?
İstatistiklere göre, üşengeç insanlar daha zekidir. ?
Tüm dünyada her saniye 10 milyonun üzerinde sigara yakılmaktadır.
Yaklaşık 65 milyon kişi dünyada Türkiye diye bir ülke olduğunu bilmiyor.
• Yeni doğmuş bir bebeğin topuk iziyle annesinin baş parmak izi aynıdır
. • İnsanların %97'si küçükken ayın kendilerini takip ettiğini düşünmüşlerdir. •
Çikolataya olan bağımlılık, uyuşturucuya olan bağımlılıkla aynı kuvvettedir.
Rendelenmiş limon kabuğuyla dişlerinizi fırçalarsanız lekeler gider ve dişleriniz parlar.
Ütü suyunuzun içine biraz parfümünüzden sıkarsanız, çamaşırlarınız mis gibi kokacaktır.
Eger hiç hereket etmeden 15 dakika durursaniz vücudunuz kendini kapatir ve uykuya dalarsiniz.
Alkol, beyninizin "Dürüstlük" ile ilgili kısmını harekete geçirir. Bu yüzden, alkol içenler genellikle doğruları söyler
İstiklal Marşı 571 Hece 1453 Harften Oluşmaktadır.
Bugünlük Bukadar İyi Günler.
Git suriye siki yala KOÇUUUM siz kendiniz bizden iyi diyilsiniz zaten
Azerbaycan terörist ülkedir Ermenistan ananızı sikdi şehidinizin mezarına sıçam
koronavirüs
ERMƏNİLƏRİN VARYOXUNİ SİKİM. HƏR GECE YATMAZDAN QABAQ ERMƏNİLƏRƏ SOYQIRIM ETMƏK HAQQINDA XƏYAL QURARAQ YATIRAM.
Armeni siçsin senin turk nesline bende gidiyim sizin sehidlerinizin kabrine siçiyim
Bokiyye yakında Pakistan gibi olacak diyoruz inandıramıyoruz
kürtdü peysər türk deyil.
Ay qaa mende sikim onlarin varyoxunu anasinin amciginnan girim bayisinin agzinna cixim. Turklernen direwme duzelesi wey doyuller onsuz