kurva anyátok
Kurva anyátok
hitler vagyok
>DE SZILVA JÖNNNNNN
takarodjatok innen undarázs nyáribuzi zümmencs gecik
éljen kim dzsongun és eredeti zseniális eszméi amelyek a koreai népet győzelemre vezetik
borderline-os depressziós degenerált travi vagyok
Végre már geci!
lapos rízs?
Lenne popilukhoz nózi dörzsi? :3
kurva anyád vagyok
ne beszélj róla faszt se érdekli a figyelemkurválkodása már
csúnya ronda rizskurvák nEEEEEEEEEE
Öcsémet majdnem minden nap hívják valahova, az én társaságomra meg 4 éve nem tartott igényt szó szerint senki pedig jártam egyetemre meg dolgozni is
>A fertilitási ráták csökkenését jellemzően világszerte ugyanazok a tényezők alakítják: a Föld legtöbb országában egyre több nő vesz részt oktatásban és vállal utána munkát, miközben a különféle fogamzásgátló eszközök is jóval hozzáférhetőbbé váltak.
>Fidesz-kormány: megemeltük a családi adókedvezményt meg egy rakás ingyenpénzt hozzábaszunk a nőkhöz, attól majd nőni fog a születésszám
a tradkonok abszolút állapota
Ó igen, igen igen
kiegyensúlyozott rízs
transzánon vagy az átlag transzi vajon elvárná a heteroszexuális barátjától, hogy orálisan is kielégítse? mert az nekem már nem menne szerintem, az olyan buzis, nem hetero mint fiúpuncikat dugni
tejberízs
tudod is te mi a buzis te szomorúszűz
inkább rizsbetej ha érted mire gondolok
a legtöbb travi nem használja a nemiszervét szexre, inkább az jellemző hogy """heteró""" férfiak megpróbálják leszopni de nem sikerül
hát transzlány péniszt szopi az elég buzis objektíven nézve
de hát nő te agyalágyult
vagy nem is tom te csak csaliztál egész eddig, ennyire ostobán érvelni csak direkt lehet
Ja így van a buzisági sorrend a legbuzisabbtól kezdve
>transzlány pénisz kényeztetés
>puncinyalás
>transzlány fiúpunci dugása
>punci dugása
hehehe ezt értettem :D
pedig nem is vagyok okos liberális
sajnos én sem de megtisztelő a feltételezés
mit fogsz csinálni?
ez hihető, még annyit tennék hozzá, hogy itt a buzis és nem buzis közti elválasztó vonal
>transzlány pénisz kényeztetés
>puncinyalás
húsos rízs
>transzánon vagy az átlag transzi vajon elvárná a heteroszexuális barátjától, hogy orálisan is kielégítse?
nem, sose szoktam. a legjobb barátom úgy dugott meg hogy volt rajtam egy alsó mert ő hetero és nem volt kíváncsi a .... javakra.
de ha egyszer számokkal kifejezhető módon nőtt akkor ne mondd azt hogy nem nő
vagy mondd nyugodtan de akkor ne várd el hogy komolyan vitatkozzon veled bárki
elvakult véleménykövető birka
igen de amikor mindenki nyomorban élt akkor volt a fehéreknek is 10 gyerekük, tehát ez nem pénz kérdése ha fordított korreláció van nem lól? ezt nem lehet pénzzel megoldani, tehát a liberális kapitalizmus nem tudja megoldani
>tehát a liberális kapitalizmus nem tudja megoldani
a liberális kapitalizmus nem akarja megoldani
Napi emlékeztető, hogy a kromoszómát nem lehet megváltoztatni, de amíg nem nyisszantod le a kukkert van visszaút a normális életbe.
többet mozgok, rendesen számolom a kalóriákat
csinálok rpgmaker-ben egy egyszerű játékot
megtanulok oroszul
több hobbifordítás
bepróbálkozok youtube-on
és nem hiányzik hosszú távon? rossz lenne tudni, hogy nincs kielégítve a transzhelyeském
Már nincsenek németek.
agyatlan posta
>több hobbifordítás
Mit fordítasz?
de szerintem a kapitalisták preferálnák ha fehér helyi rabszolgáik lennének harmadik világbeli lusta feketék meg muszlim fanatikusok helyett. nyugat-európa is sokkal jobban jár kelet eus munkásokkal, csak persze innen nem tudnak évente milliókat kiszívni
>megtanulok oroszul
>több hobbifordítás
szerintem ebből inkább csak az egyiket kéne
aztán te tudod mit bírsz
transzlány fütyi nélkül olyan mint egy angyal szárnyak nélkül
GYERTEK ÁT!!!!
>és nem hiányzik hosszú távon?
áh dehogyis. a legtöbb pasi amúgy is bűn rossz orált ad. gyanítom azért mert leginkább heterokkal/kíváncsiakkal voltam,szóval én voltam az első nekik. volt fogazás rendesen. le is állítottam őket nagyon hamar hogy inkább hagyjuk, értékelem a gesztust de ne erőltessük.
>rossz lenne tudni, hogy nincs kielégítve a transzhelyeském
óh, simán el tudok menni ha a popsim megdugják :3 csak magamhoz kell nyúljak közben picit.
「漫画」という言葉は字義的には「気の向くままに漫然と描いた画」という意味の日本で生まれた和製漢語であり、1798年に発行された山東京伝による絵本『四時交加』の序文にその初見が見られ、「気の向くままに(絵を)描く」という意味の言葉として「漫畫(画)」が使用されている。この語は1814年の葛飾北斎の北斎漫画により「漫画」は戯画風のスケッチを指す意味の言葉として広まった。『北斎漫画』は絵手本(スケッチ画集)であったが戯画や風刺画も載っていた。北斎漫画は第二次世界大戦後も版行されるロングセラーとなり幅広い層に愛読された。この影響を受け、尾形光琳の『光琳漫画』(1817年)などいくつもの戯画風の絵を載せた書籍が「 - 漫画」というタイトルになっている。明治時代に入っても月岡芳年の『芳年漫画』(1885年)など「 - 漫画」の伝統は失われていない。山東京伝に「漫画」という語を使用されて以来の「気の向くままに(絵を)描く」という意味に近く、現代語の「漫画」と同じ意味とは言えない。
csúnya rosszindulatú rizskurva, látszik a szemén, hogy gonosz
anyád picsáját hazudozol
magyarnemzet.hu
y2011-ben 1,23 volt a termékenységi ráta, ami 2016-ra 1,49-re emelkedett, és azóta nem változott. A születésszám esetében viszont azt látjuk, hogy 2011-ben 88 ezer gyermek jött a világra, és 2019-ben is csak 89 200 gyerek született.
>1,49
1,49-es rátával ez továbbra is természetes fogyás
épp ezt mondom én is, hogy nem pénzkérdés
Draskovics megmarta Kamu Gerit: Elköltötték a Lánchídra szánt pénzt.
>leírja hogy nő a születésszám
>d-de hát nem is nő a születésszám!