edycja prawdziwych artystów
/polska/
Other urls found in this thread:
en.wikipedia.org
youtube.com
pl.wikipedia.org
twitter.com
ile p*lek wyruchał tytus?
Bazowany Papcio Chmiel, walczył też w Powstaniu Warszawskim.
HAHA
baza raz w podstawówce wygrałem konkurs na najwięcej wypożyczonych książek w roku bo co kilka dni wypożyczałem innego tytusa
po stronie niemieckiej
śmierdzą mi stopy trochę
wtf nienawidzę papcia chmiel teraz?
Dobra edycja
ale poszła sraka
to
tracę nadzieję i nic mi się nie chcę
Nienawidzą kobiet i spiskują na forach. Incele są wśród nas, niebezpieczni, niewidzialni i podatni na wszelkie ekstremizmy.
>>kobiety nie mogą mieć autyzmu ani wartości moralnych bo ten no yyy tinder
autyzm u kobiet się objawia zupełnie inacczej, nie mają problemu z socjalizacją
>polki próbujące udawać słodką japoneczkę
nie dajcie się nabrać waginażydowi
dlatego nie ruchasz wowzer, nie potrafisz gadać o niczym innym niż ruchanie
nie daje bo to jest obrzydliwe
śliczna jest ale chyba narcystyczna
chyba założę tego Interpals
Ale Papcio Chmiel to był Chad.
kurwa dajcie mi włosy
ta w czerwonych włosach, i ta najbardziej na prawo są słodkie nie ukrywam
>chło-chłopaki chyba sie przelamie i zaloze tego interaplsa moze po-poznam kogos
ty kurwa pedale jebany, wypierdalaj
baza ja też z varshavy
ok no to skoro każda femka bez problemu się socjalizuje i do każdej w kolejce ustawiają się czady to po chuj one w takim razie zakładają konta na interpals i szukają międzynarodowych znajomości?
oświeć nas panie ekspercie od kobiet
ta na czerwono ma twarz księżyc, ale ta po prawej przesłodka
żeby ruchać murzynów
nie ironicznie femki prowadzą statystyki z ilu krajów facetów ruchały i według tego oceniają swoją wartość
kurwa pocieszcie mnie debile jebani
jaki pędzel xd
ciekawe ilu niemców zabił
to ale kurwa dosłownie i nieironicznie
kobiety -nie mogą- być spierdolone. koniec dyskusji
chyba nigdy nie założe nigdzie profilu do randkowania, za bardzo boje się kotołowiectwa
połowa ludzi w tle na tym zdjęciu to mężczyźni, zmień moje zdanie (porada: nie możesz)
chyba kotorybactwa cioto
bo mają kompleksy pt "mężczyźni/kobiety z mojego kraju to gówno, mężczyźni/kobiety z kraju X są idealne"
przynajmniej po części
nie rozumiem skąd założenie że portale tego typu są dla spierdolin, wręcz przeciwnie
na tinderze jest dużo mężczyzn więc wszyscy mężczyźni ruchają
nadzieję trzeba zawsze mieć, ale chcieć ci się nie musi
>(porada: nie możesz)
nie moja wina że fakty odbijają się od twojego mózgu jak basketballe od parkietu
>nieeeee bede sam całe życie bo co jak ktoś mnie zobaczy na portalu kogo znam co z tego że on też musi mieć tam konto i że poza tym to nie jest nic dziwnego
Pa jeden debil drugiego poucza jak przekręcać dosłowne tłumaczenie
jak już mi się nie chcę to lepiej nie mieć nadziei, bo będę się czuł winny że nic nie robię a powinienem
zalozylem kiedys tindera i nie dosc ze nie mialem zadnych zdjec to jeszcze falszywe imie uzylem
no i co 0 matchy
najlepsza książka o wojnie secesyjnej?
>basketballe
haha look at niego, ale zrobił cringe
face in kubeł and zamknij up lamus
miałem tindera i miałem kilkadziesiąt matchów ale bałem się do nich pisać bo nie wiedziałem o czym, a nawet jak same napisały to im nie odpisywałem albo czekałem zbyt długo aż mnie unmatchowały
taki wygląd spierdona
nie udało mi się zaruchać przez portal to znaczy że nikt nigdy nie zaruchał i 100% kont to psołowiectwo
Ja zrobiłem kiedyś taki oczywisty fake profil i miałem kilkanaście matchy i nawet pogadałem z kilkoma loszkami na luzie. Jakbym chciał i się postarał, to z jedną mógłbym nawet się umówić.
Trzeba mieć przynajmniej świadomość tego, że życie płynie obok ciebie
aha
ja pierdole debilu posłuchaj to że normictwo tam znajduje albo ruchanie albo stare baby znajdują starych dziadów to nie znaczy że ja mogę ze swoimi oczekiwaniami i swoją osobowością znaleźć tam cokolwiek więcej poza ludźmi których bawi wyśmiewanie kogoś takiego jak ja
jak można taką staruszkę, czyjąś matkę i babcię bezbronną >:(
najbardziej mnie boli fakt że już było dobrze i jakbym się wysilił to by było ciągle dobrze, ale się nie wysiliłem
beka ze mnie
dobra, ilu tutaj ma IP range bana od paru dni ?
>psołowiectwo
chciałbym żyć w świecie gdzie lochy mają regularnie po 190cm a faceci są niżsi
już mnie naprawde cwelu wkurwiasz dostajesz ciągłego bólu dupy jak ktoś czyni sobie założenia i generalizuje pedałków ale jak ty generalizujesz anonków to już jest cacy i baza cnie?? haha jabaci anonuw ale wy wszyscy jesteście zjebani loool ;)))_ pierdol sie
dopóki oddycha jest dziwką
>skończ studia
>nie możesz znaleźć roboty
>matka mówi że przynajmniej mam dyplom i że wiele osób też by taki chciała
>moja twarz gdy to powiedziała
Ona serio jest taka głupia czy próbuje mnie odpędzić od zajebania się?
to były k*biety
Zdjęcie wygląda na modyfikowane
co to?
byliście kiedyś na /nightwalk/? ja byłem parę dni temu i jest przyjemnie w chuj, polecam
zezwierzęcenie kobiet we wschodniej europie to max. 20 ostatnich lat
nie moge tego wykluczyć no ale na wszystkich wygląda podobnie
przeciętny mieszkaniec polski B
Boję się związków damsko-męskich dlatego nie traktuje żadnej kobiety jako potencjalnej partnerki
Nie mam pojęcia jak działa posiadanie i zdobywanie dziewczyny i nie chcę spierdolić