kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
youtu.be
index.hu
twitter.com
kitaláltam egy játékot:
minden kínaimeséből a legjobb lányt szabad postázni csak
kezdem is
Én és a bn egy másik világban
annyira magányos vagyok meg szomorú. azon gondolkozom lehet fel kéne ütni pár pasit hogy nincs e kedvük valamikor. azzal is távol lehet tartani a szomorúságot picit ameddig velük vagyok
mikor sűrűn válogattam a partnereim kevésbé voltam depressziós
lehet egy visszalépés lenne. de nem érzem semminek értelmét. nem játszok, nem olvasok, nem zenélek hangszeren, semmihez sincs kedvem. élni se. akkor vagyok boldog mikor alszom mert nem létezem
leszarom
Ó Travianon, rokonlelkek vagyunk. Csak én még életemben nem láttam puncit így a kimegyek és elkefélem a szomorúságot nem opció.
tiéd lesz a piros bájonikül
Hát puncit ő se lát és te is ugyanúgy szét tudnád baszatni a segged mint ő.
hülyen japánok asziszik villával eszik a palacsintát
>bay-eau-nie-cul
az mi a transz-faszom?
Indítsák az Emberi Prokreiációs Tervet.
Azt viszont nem szeretném. Én lányt akarok baszni punciba, nem vágyok arra, hogy valami faszi tologasson hátulról.
hát erre nem klikkolok
Gigaszója
nyáribuzi hozza a színvonalat
nem kell kimenni, fel lehet regisztrálni pár helyre aztán gyakorlatilag házhoz jön a szex. meg amúgy ha elég sok emberrel lefekszel egy idő után újat se kell keresni, mert a régiek közül valaki mindig rádír hogy nincs e kedved valamikor.
heh
ez tetszett
Én és transzánon egy másik világban
De ez ebben a világban is valóság lehet
A transzfeleségem egy másik világban
sportoljatok bazmeg
kezdetnek keljetek fel a seggetekről és minden nap legalább egy fél órát sétáljatok vagy bicajozzatok de inkább egy egész órát
rakjatok be valami hangoskönyvet ha nagyon nem bírjátok ki stimulus nélkül közben
legalább 2%-ot javít az életeteken onnantól meg már jön magától
unirónikusan
hiányzik a Csokó
attól nem leszek szebb és a faszom is pici marad
kép kapcsolódik az enyém egy másik világban. jó lenne tesi de sajnos ez nem az a valóság. a szemét csanád alternatív énünk dögöljön meg
index.hu
szarbán kaffantva és rádebelve
megtaláltam Könyvfejűt animekivitelben
Sztem az inceleknek minden alternatív énjük incel amúgy ahogy a csanád is csanád marad minden világban.
konstansok és változók, Könyvelő
persze limitált keretek közt mozog minden, de nekem pl volt csomó helyzet ahol rossz döntést hoztam. nyílván nagyfaszú dugógép sosem volt a pakliban de pl én elutasítottam két csajt is akik nagyon nyomultak, egyik még helyeske is volt 15 éves koromban. most ha 15 évesen szexelek egy helyeskével és van béenem ki tudja mi lehetett volna, az az alternatív valóság ahol azt mondtam elmegyek vele fagyizni tuti nem ilyen geci nyomasztó
ti utasítottatok vissza, volcelek
befejeztem a diszkurzust
kurva anyádat
Az hogy valaki incel-e, az konstans. Ez egy nagyon komoly sorskérdés, nem hiszem hogy változó lenne. Legfeljebb a részletek lehetnek eltérőek amik az incellé válás felé vezetik az egyént.
Hát én 15 évesen 40 kiló voltam és a környezetemben mindenki megvetett vagy rühellt. Nekem előre meg volt írva a sorsom.
dögölj meg késforgató normálféreg
az csak védekezés volt
Lol
én is girnyó voltam és mindenki gecire utált a suliban és folyton baszogattak és megaláztak, de ez az egy csaj nem a suliba járt és ezért nem utált. de pl gondolj bele ha valami más dntést hoztak a szüleid és más helyre költöznek és másik suliba jársz? szóval a végtelen alternatív valóság közt tuti vannak jók is