Edycja Rządu Rzeczypospolitej Polskiej na uchodźstwie
/polska/
Other urls found in this thread:
youtube.com
youtube.com
twitter.com
>na uchodźctwie
czyli rogaczy zjebów a nie rządu
>wypierdol z kraju
>yy my to ten legalny rzont :(( prosze słuchajcie nas
jak powinno wyglądać ostateczne rozwiązanie kwestii kobiecej?
pierwsze 2 posty i już poszła czerwona sraka
przestać mieć obsesje na ich punkcie i specjalnie z własnej woli czytać o nich rzeczy które cie wkurwiają
pozdrawiam
po prostu zignoruj 50% społeczeństwa oraz własną potrzebę reprodukcji :))
zdaj sobie sprawę że jesteś gejem jak ja
chętnie dam dupy anonowi btw
>mienie tak słabej silnej woli że kontroluje cie "potrzeba reprodukcji"
bazowany user pedał
a co zrobić z faktem, że jak idę do sklepu to je spotykam? albo, że moja sytuacja na rynku pracy wygląda gorzej, bo kurwy dostają darmowe awansy i granty za bycie kurwami?
jak sie czujecie z tym że wasze geny całkowicie znikną i nie zostawicie po sobie żadnego śladu na świecie?
picrel legalny rząd który siedział w kraju i własnymi dłońmi rozpierdol po czołach jeżdżących w kółko naprawiał, edukował chłopstwo, zabrał szlachetkom majątki i oddał ludziom znającym się na roli, stawiał fabryki i huty, oddał polakom polskość do której nie rościli sobie prawa zdegenerowani weimarscy żydopisarze, promował kult zdrowia i sportu, nie łapał pizdy na sąsiadów o byle gówno
i co ci robią w sklepie?
>moja sytuacja na rynku pracy wygląda gorzej, bo kurwy dostają darmowe awansy i granty za bycie kurwami?
jakoś mi sie udało dostać dobrą prace i jak patrze po znajomych to też większość nie ma z tym problemów, przestań czytać epickie redpillowe nitki na czanie i wykopie i sie o nie wkurwiać i kształtować na ich podstawie swój obraz rzeczywistości
Wzięcie gejpiguły
nie chcesz być śmieciem bez potomstwa numejlem pierdolonym hedonistą bing bing wahoo znaczy masz słabą wolę
obciąłbym jej włoski na zapałkę
>po prostu zignoruj 50% społeczeństwa
jak sam się kurestwa w kurwach nie będziesz doszukiwał to nie znajdziesz
>oraz własną potrzebę reprodukcji
zwierzu dziki
tooo ignoruj rzeczywistość -..-
heh no ja musze mieć dziecko bo nie chce żeby ktoś w internecie nazwał mnie numejlem ;)
Virgin rząd pod butem imperialistycznym w Londynie vs Chad NKWD
zamkniesz wreszcie tę parszywą mordę pierdolony śmieciu zajebany w dupe zawszona kurwo?
>jak sam się kurestwa w kurwach nie będziesz doszukiwał to nie znajdziesz
LMAO XD
>wasze geny całkowicie znikną
I tak jestem pedałem
>nie zostawicie po sobie żadnego śladu na świecie?
Puchar mojej drużyny w siatkówce do dzisiaj jest w gablocie mojego liceum
dzięki
postuje jeszcze stanlej gadać
Szanuję towarzysza prezydenta
heh jestem takim chłodnym antynatalistą ;)) odpalam giereczke i już zapominam że jestem genetyczną ślepą uliczką która nigdy nie przekaże swoich wartości i wierzeń dalej ;)))
>zabrał najlepszej, najbardziej patriotycznej, ledwie niedobitej warstwie społecznej takiej jak ziemiaństwo, inteligencja ziemię
>z jakiegoś powodu to dobrze
Tacy ludzie jak ty zarzynali Bogu ducha winnych Polaków podczas rzezi galicyjskiej tylko dlatego, że Austriak ich podpuścił.
wrzuć więcej brzęczosłów zjebie to może ktoś weźmie cie na poważnie
no to słucham gdzie irl spotkałeś taką kurwę która ci realnie zaszkodziła?
Dobry post, zamknijcie sie wszyscy
widzicie, z takimi zakolami i chujową szczęką można być jakimś ważnym groźnym żołnierzem
>sahara myszka
co on miał na myśli?
>Bogu ducha winnych Polakow
O kurwa xD
ide przekazywać swoje wartości w sensie sranie w internecie na grupy osób których nie lubie
jak życie to jest w ogóle aberracja z punktu widzenia fizyki zjebie i za każdym razem gdy się panoszy to jakoś kula ziemska koryguje to kurwa nazywa sie to hipoteza medei
Na pewno bardziej niewinni niż twoi sadystyczni chłopi których kult tak zapewne uprawiasz.
Nie moge wejsc w zwiazek bo dane potwierdzaja ze i tak mnie kurwa zdradzi.
A to by się zgadzało, tylko pedały grają w siatkówkę
nie rucham bo dane
o co chodzi, dobrze mówi
nieeeeeeeeeeeeeeee tylko nie grupy ludzi których user nie lubi jak on może ich nie lubić ?!???!?!?
Gomułka > Bierut > Jaruzelski > Ochab > Kania >>>>>>>>> Gierek
jakie niby dane?
mikhał jestes tam?
Znajdź sobie dane które tego nie potwierdzają
co się robi na kawalerskie? bo nigdy nie byłem a mam w tym miesiącu coś ogarnąć
coś w tym jest bo pierwszy raz w życiu obciągnąłem koledze z ekipy
ogarnia mnie wściekłość na sam ich widok
cyrankiewicz chłodny troll był najbazowańszy ze wszystkich czerwonych
to raczej z tobą jest problem że cie wszystko wkurwia
niech komunizm wróci do polski błagam
się pije, pali papierosy i rucha kurwy
Jak ogarniesz kokainę i jakieś kurwy to może być trochę za grubo ale za to zajebiście
Ja tylko przypomne że w II RP było ogromne bezrobocie, mała elektryfikacja a rząd napierdalał pałami robotników i rolników gdy protestowali. Więc zabrali ziemię nie rolnikom ale ich panom
ej jaki laptok 14 cali z używanych ma najdłużej trzymającą baterie taki za około 1500zł?
oczywiście fabrycznie czy ewentualnie po wymienieniu na nową
na kurwy tyle kasy nie ogarne (bezrobotny student hier)
jakieś kluby coś?
Cyrankiewicz był bardziej do konformistą niż czerwonym
ale se cockringa zrobilem ze starej gumki zajebiste uczucie
nie wiem pewnie jakiś thinkpad obspermiony
jakis ospermiony uzywany thinkpad
tug wylałem kiedyś jogurt na thinkpad i zaschło w niektórych miejscach które nie dałem rady nijak wyczyścić i wygląda jak ospermiony