/ex-yu/

Na noge lagane anoni edicija

Attached: 1587357808934.png (500x452, 249.01K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/UoyIMUkYgYg
youtu.be/2ua1WB-fovQ
twitter.com/NSFWRedditVideo

dobro jutro svim dobrim ljudima i srbima

de ste ajkule

pije se kava crna bez ichega (ko dusa eksju postera) i pusi se cigaretach

Dobro jutro, oni koji ste spavali.

I Srbi su dobri ljudi ;_;

Attached: 1583600845675.png (518x331, 224.33K)

Ja kavu sa mlijekom :^) (upvotajte ovaj post i možete čak dati i gold)

Odjebi anime posteru

+1

Dame i gospodo hvala hvala. Bit ću tu cijelo jutro!

Dobro jutro, ljudi i Hrvati

srbijanci ok
srbi ne

Novi dan, vrijeme je za baziranog Sematarija i Ghost Mountain
youtu.be/UoyIMUkYgYg

Attached: artworks-000583572128-kxjk1q-t500x500.jpg (500x500, 109.69K)

realno svi hrvati su podljudi i treba ih pobiti

>:) A a imali ste svoju priliku...

>:) A a imali ste svoju priliku...
>:) A a mi glasno pjevali pa se odbranili...

youtu.be/2ua1WB-fovQ

molit cu vas bez svade jos je rano

hahahahh zamisli brate saljes devojku da ovo radi. kukavice i sluge

šuti u pičku materinu

shhhh

Attached: 309.png (600x400, 157.11K)

Jel te pito ko šta pederko jedan usmrđeli?

kolji srba jer ti brat

prodje jos jedan dan a ne jebah

Attached: 1589214924484.png (970x542, 416.7K)

Pičke. Nego aj što su pičke koje ne mogu bez gospodara, no što nikakav doprinos čovječanstvu nigda nisu dali. Hrvat, kao neka bantu crnčuga Evrope.

Rekoh tisina kuk kvacicari

a jbg kad klanje baba i novorodjencadi ne spada u doprinos

Zamislite da nismo idioti koji se stalno medjusobno svadjaju i kolju. Bili bi smo svetska sila

obo

Bili smo ali onda ste morali sve baš sjebat!

Zube ću ti prosut, splačino

kurence lizi retarde glupavi nemoj ti ustajem sad

Nemojte se svadjati braco...

Attached: 1593146163972.png (102x146, 20.85K)

Ovo oni uče đecu u školama danas HAHA

Ispade mi proglasili nezavisnost SRH, sami sebi ukinuli konstitutivnost i minirali vlastite lokale.

Ok aj ovako moram sa tobom:
ajde slikaj neke pare ako imas kod sebe
ajde daj neku tvoju sliku ili kad si izasao i zezao se i vodio zivot
pozovi sada nekog da dodje i slikaj, prijace ti drustvo ali nista od ovoga sto pisem ti nemas to znamo svi.
Da jebem, i sex je nesto poprilicno dobro, odraz muskosti jebene i prija, jel si jebao ikada sem kroasana nesto? Znas li da jebes, imas li petlje da jebes, da startujes ribu? Pokazi neku sliku, barem poziv ili prepisku sa zenskom osobom, znam da nemas.
Jedem sta mi se jede jer imam da platim i sta je tu lose, tj meni je dobro ali tebi nije jer realno nemas, aj naruci neku klopu za 10evra ja cu da stavim strim ovde kako go radim sklekove i skacem ko majmun, nemas ni to, znamo svi, znas TI jebote!
I kako nisi luzer i kako da te ne gledam kao sisicu neku? Kazi mi kako, ajde iskreno kazi.
Samo u danasnjem danu sam se dopisivao sa ribama o kojima mozes ali bukvalno samo da sanjas do kraja zivota, ne zato sto sam le faca le mangup le vidi me vec zato sto sam musko i zato sto me cene zbog dosta toga.
Skrinsotovao sam i to. Ali je smesno da ti pustam linkove i slike riba koje su "poznate" lepe, pametne, mlade, snimke sa tv-a i ostalo kako se dopisuju sa mnom kada ces ti retard i onaj hrvat da tipa njima pisete nesto glupo, tj pravicete budale od sebe a i meni po neku komplikaciju.
Ti ces samo da vrtis guzobuljo pacenik i ostalo, jebene slinave sisice sa interneta.

Odličan post. Volim ovaj post jako. Uistinu izvrsno.

To ste bili bukvalno vi koji ste krenuli u posljednji pohod klanja, i to na nas za guzobol koji su vam nanijele konjušarske usraše jer ste bili pičke da njima vratite pa prvo bolje na Muju jer ''a-ali muh Handžar, u kojem bilo čak 5 Muslimana!! I oni su odgovorni!!!''
Puši kurac
Vi Srbi ste bukvalno mentalno bolesna, bipolarna nacija i treba vam stručna pomoć nekoga ko je profesionalizovan u masovnu psihologiju
Toliko ste prevrtljivi i nepredvidivi da vam se ne može u povjerenju okrenuti leđa jer ko zna kakav proces umišljenog šizofrenog revizionizma će vam se dotle odviti u glavi, ali naravno upravo to namećujete nama
Jebite se zasrali ste svaku priliku, ali naravno tu je opet kriv balija jer ONI SU DŽIHADISTI, OPASNOST PO JUGOSLAVIJU, ONI MRZE KOMUNIZAM!!!!