Thread song:
youtube.com
/isr/ intro:
youtube.com
Archive:
desuarchive.org
Last thread:
>מי שמגיב לטרולים הומו אוכל זין
/ישר/ - /อิสร/ - /isr/ - /ઈઝરા/ - מהדורת העתיד
בוקר טוב
>נותנים מספר בלי קשר לגודל המסעדה והתנאים בה
הם סנילים? איבדו את זה?
נראה לי הגל השלישי ישאר פה עד שכולנו נעבור קורונה
אה וזין על סין,צריך להפסיק איתם שיתוף פעולה בכל מיני בולשיט כמו היטק ותעשיה צבאית ולהתחיל לפוצץ את מקורות הנפט האיראניים שהם קיבלו בהסכם לא מזמן.
מלא עוד כוס חבר
לא יכול יותר
שחר FTW
מי דופק פה בירות על הבוקר חברה? אני כבר ברביעית.
פעם הייתי מוריד בירה עם כל ארוחה אבל נמאס לי ולא נראה לי זה בריא,עברתי למים מינרליים
חחחחח תראה אותך רוצה להיות בריא. תמשיך לחיות בריא ולשלם מיסים
>גל שלישי
>בירה עם ארוחה
טוב נורמי
תודה אנון אני מרגיש הרבה יותר טוב מאז שאני /פיט/
>אני פיט כדי לשלם מיסים
תודה לך אנון, אני מקבל 2000 שח מביטוח לאומי על מחלה וממשיך לעבוד כרגיל
>פשוט אל תשלם מיסים
אתה משעמם ונורמי מדי כדי לא לשם מיסים, יאאלה לחמישית שלי
אנון, אנחנו עוד בגל הראשון
תלוי איך אתה מגדיר את זה,הגענו למצב של 0 נדבקים מאובחנים חדשים ביום וחזרנו לעלות אני קורא לזה גל
מבחינה בינלאומית אנחנו בגל ראשון עדיין. אתה צודק שאנחנו ספציפית עברנו גל אבל זה לא ממש היה שווה .כלום אם חזרנו לעלייה
אנשים חושבים שבגלל שלא רואים או שומעים יותר על פיגעוים שהערבים לא כאלה נוראיים, אבל הם כן, זה פשוט ששב"כ מצליח לסכל את הפיגועים רובה הפעמים.
אני מקבל 3000 ש"ח
כרגע לא עובד, אבל עבדתי גם
לרוב האזרחים לא ממש איפכת מהגלים או מהקורונה, יותר איכםת להם מהמצב הכלכלי ואם הם יוכלו ללכת לים ולמסעדות
תביאו את הבוגי, אני רוצה לגלוש
מסעדות\אירועים זה בדיוק המקום שהווירוס מתפשט אנון.אפשר להחזיר את כל מקומות העבודה שיכולים לשמור על מרחק בין העובדים בחזרה אבל לדמור על מסעדות וכאלה במתכונת מצומצמת ממש, לאפשר למסעדות להביא עוד אנשים אם הם עושים דברים כמו סטריליזציה של שולחנות עם אולטראסגול אחרי סועדים וכאלה דברים.
בכללי תחום השירות מנופח מדי בישראל.הרבה עסקים בזה נופלים וזה נראה לי יעשה לנו טוב בטווח הארוך אם הממשלה לא תשתגע עם הגיבז והקומוניזם.אנחנו צריכים יותר תעשייה,יותר חקלאות,יותר פיננסים ופחות שירות
אולי לא הבנתה נכון, אני מקבל 2000 שח מביטוח לאומי ועדיין ממשיך לעבוד כרגיל, יוצא לי 15+ שח בחודש, בלי לעשות יותר ממה שבא לי
מתי סיפוח בלט
ביבי אמר החודש הוא יתחיל לעבוד על זה 20 יום ולא רואים כלום
Шaлoм
הוא פה
פריווט אנון
קק דילה?
>כל מיני אנשים מדברים על קורונה וכאלה
>אני פשוט רוצה לעשות על האש
איציק מבוסס.
תחום השירות לא מנופח ההוצאות שלהם גדולות יותר מדי בגלל שהנדל"ן פה יקר לאללה הודות לקומוניסטים והאוכל יקר בגלל ברית המועצות החלקאיות
אף פעם אינשאללה
לא באמת אכפת להם מהמפגה הם רק רוצים להיבחר שוב.
הסיבה שהגל הראשון נוהל טוב היה כי המנכ"לים של המשרדים ניהלו אותו ולא הפוליטיקאים
מה הקשר אנון
אין קשר, זה למה לא דיברתי לאף אנון ספציפית
איציק מבוסס, זאת פשוט עובדה שרציתי לבסס פה
התמונה גם מבוססת, אנון. בחירה טובה
>תחום השירות לא מנופח
זה כן נמופח אנון רוב התל"ג בארץ זה שירות, צריך יותר בתחומים מייצאים.
>ההוצאות שלהם גדולות יותר מדי בגלל שהנדל"ן פה יקר לאללה הודות לקומוניסטים
לא זה וקר בגלל תחרות כי הם מנסים לדחוף את כי עסקי השירות בערים גדולות. אםמנם הקומוניזם כן תורם אם היה פחות רגולציה על בניה וקרקעות היה יותר בניה במקומות זולים יותר מה שהיה מוריד שכירות ומחירי נדלן
>והאוכל יקר בגלל ברית המועצות החלקאיות
האוכל יקר כי המקומות שמוכרים לך אוכל נמצאים על נדלן יקר והמחיר הזה מתגלגל אליך
>אף פעם אינשאללה
?
>לא באמת אכפת להם מהמפגה הם רק רוצים להיבחר שוב.
>הסיבה שהגל הראשון נוהל טוב היה כי המנכ"לים של המשרדים ניהלו אותו ולא הפוליטיקאים
הסיבה שזה מנוהל חרא עכשיו זה שהם לא רוצים לדפוק את ההגבלות וההסגרים שהם עשו כבר כי אנשים יתעצבנו עליהם. אם היום דוחים את הסרת כל ההסגרים וההגבלות בשבועיים הגל השני היה הרבה יותר מתון והיה אפשר להתמודד איתו הרבה יותר בקלות.
גם חומרי הגלם של האוכל עצמם יקרים.
s2.desu-usergeneratedcontent.xyz
שחר תתרחק מאישתי
REEEEEEEEEEEE