edycja indeksowana
/polska/
Other urls found in this thread:
moja żona
Twoja stara
megmumin
JESZCZE TYLKO 3 DNI
i.4cdn.org
szkoda że to nie edycja megmumina
ruchalby?
To jeszcze nie ten czas
aaa kurwa dajcie mi krótkowłosą
baza to
nuda
co tu się odjebało
jeszcze niedawno dolar był po 4,20 zł
cute
trochę fujka
Ja cokolwiek nie smaże to zawsze daje jedną łyżkę oleju i ostatnio zauważyłem jak ojciec smażył kurczaka że on ma olej na całą patelnie gdzieś na 3 milimetry głęboki i teraz pytam kto jest błędzie?
umyj te syfiaste giry jebana kurwo
Odpierdalanie trumpa plus covid w usa mocno paraliżuje gospodarkę, tymczasem eurozone ma wirusa pod kontrolą
pedał albo pedofil
i tak drogo, kupowalem niedawno gierki po 3,50zl z paypala
>mam na imie bump i jestem żałosnym śmieciem
aha fajnie
kto chce isc ze mna na cyderek?
ty, on może troche za dużo daje, ale negatywny efekt na jedzeniu z twojej metody jest dużo większy
ten od długich włosów to gorszy atencjocwel niż maki ostatnio
*rzyg*
mam 4 karpackie i wino
to po co mi cyderek, nie jestem jakims pijakiem
wujek przysłał mi 1000 dolców na urodzinki i sprzedałem jak było po 4,10, ojciec mi cały czas srał że abu abu zaraz będzie po 5 zł a ja jak debil sprzedaje
mi też
no bo makiego nie ma teraz
jest tu ktoś z Nowego Sącza?
po co postować kiedy obrazki zablokowane?
mam koleżankę z Nowego Sącza
typowa alternatywka lewaczka, ale miła dziewczyna
jak to takie cos moglo wyrosnac tam
fujka
>tug każdy kogo znasz jest z polski B
nie mam kontaktu z nikim zza zachodu ale pewnei to są źli ludzie
>Chciałabym miec takiego zaniedbanego przez los chłopaka i pomóc mu wyjsc do ludzi jak i równiez sie usmiechnąc w koncu. Chciałabym byc dla niego wschodzącym sloncem aby kazdego poranka budzac sie wraz z nim łozku móc ujrzec jego szczery, kochajacy radosny usmiech.
chyba to mowila
znasz mnie
socjopatka
dubsy decyduja co jej wklejam
Anonymous znaczy pewnie groźny haker przestępca
pruuk haha
Często zastanawiam się, co jest prawdziwe, a co nie. Czy moi znajomi z internetu są prawdziwi? Jestem z nimi bliżej niż z rodzicami, ale to tylko nazwa użytkownika i zdjęcie profilowe w internecie. Wychowałem się tutaj. Przed komputerem. Widziałem niezliczone filmy gore i rzeczy Isis. Czy są prawdziwe? Jaka jest różnica między obejrzeniem filmu przedstawiającego ścięcie głowy a obejrzeniem go dwojgiem oczu. Było mi przykro i żal, kiedy czytałem wątki na / b /. Poczułem radość i koleżeństwo, kiedy napadliśmy na jakiegoś ciota. Śmiałem się z ylylowych nici. Poczułem dumę, kiedy po raz pierwszy zredagowałem zieloną żabę i opublikowałem ją. Po prostu nie są one prawdziwymi doświadczeniami. Widziałem świat w Internecie. Pisałem z dziewczynami z odległych miejsc, miejsc, o których moi rówieśnicy nigdy nie słyszeli. Spierałem się z Polakami, Rosjanami, Finami, Meksykanami i Kanadyjczykami o konieczność stosowania rond i klimatyzacji. Ktoś, kto zrobił to w Irlandii, zostałby nazwany doświadczonym i dobrze podróżującym. Ale nie mam pojęcia. Jest tak wiele rzeczy, których nigdy nie zrobiłem i nigdy nie zrobię.
pruk pruuuuk pruut
jakiś typek pod sklepem żebrał żeby mu coś kupić do jedzenia jak wchodziłem
wyszedłem i go straż miejska spisywała
ciekawe za co
reroll
widziałaś kiedyś dziub dziuba, jak wygląda dziub dziub
wzielem to, jebac dubsy i karachanowców
pruuuuuuk ups
Sikam na siedząco i nie podcieram się po sraniu, bo po co skoro i tak się będę myl w tym tygodniu
>/ b /
Ale mam chcicę wydymać warszawską hipsterzycę. Złapać ją za te jej smuklutkie ciałko wykarmione sojową latte i sushi i zerwać wszystkie te niepraktyczne elementy odzieży, zdjąć kanciaste okulary i rozdeptać. Następnie wszedłbym w nią jak dzik w kartoflisko i jebał bez wytchnienia podczas gdy ona próbowałaby nadal przekonać mnie do oczywistej wyższosci teorii krytycznej i neomarksizmu nad siarskim podkarpaciem. Ja jednak sapałbym jej do ucha mantrę "Bóg, Honor, Ojczyzna", każde słowo równoważne jednemu atakowi mojego czerwonogłowego wojownika na kotary kobiecosci. Aż zacznie dygotać, głos jej się łamać, aż przełamie ironiczną pozę i zacznie jęczeć w orgazmie jak normalna kobieta. Wtedy bym się spuscił niby fala Dunaju porywająca cygańską wies znad brzegu rzeki a z moją spermą przejęłaby moje poglądy, jak mówił Jonasz Korwę. Chciałbym chujem zmusić hipsterzycę z Warszawki do założenia sukieneczki i zapuszczeniu warkocza naturalnej barwy. A gdy nasze dzieci już dorosną na intelektualistów, biznesmenów, poetów i polityków chciałbym usiąsc wygodnie w moim pokrytym skórą geparda fotelu i westchnąć:
"Kurwa, ale było jebane"
Sorry ze tak dlugo zajela mi odpowiedz, musialem córkę z poprzedniego związku nakarmić
osz ty jebany, teraz to wklej
kusi mnie żeby sobie nasrać na ręke