Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 48.83K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=qUk1ZoCGqsA
anyforums.com/
twitter.com/NSFWRedditVideo

végre rendes op

Ha a te szüleid össze tudtak jönni és gyereket csinálni, akkkor te miért nem tudsz, user?

mikropéniszem van

túl nagy péniszem van

youtube.com/watch?v=qUk1ZoCGqsA
ez jó animu?

Jobbat mondok. Előttem minden egyes kibaszott felmenőmnek évezredeken keresztül sikerült. Mindegyik férfi felmenőmnek sikerült beleélvezni egy pinába.

Nekem nem megy. Életemben nem láttam még pinát, nem fogtam lány kezét, nem voltam randin, nem öleltek meg romantikusan, nem feküdtem a fűben lánnyal és néztem vele a csillagokat, vagy mondta volna azt, hogy szeret, stb...

Attached: obese wojak gun in mouth.gif (888x781, 37.76K)

évezredeken keresztül harcoltak, éheztek, húzták az igát az őseink és ez a vége. mi vagyunk a végpont. ha ezt látnák...

>a te szüleid össze tudtak jönni és gyereket csinálni
az életük legnagyobb hibája volt

Igen, pontosan. Küzdelmeik vége egy szánalomdomb lett, mint én. Ha látnák, biztos lekaszáltatnák magukat egy géppuskával vagy felakasztanák magukat. ;_;

Ezért aztán megérte.

mert lusták voltak kiirtani a zsidókat és ők irtottak ki minket

Igen.

Lekjobb.

RIP KyoAni.

De genetikailag ugyanolyanok vagytok mint a felmenőitek. Mi akadályoz meg titeket abban hogy teherbe ejtsetek egy helyeskét?

úgy hogy a felmenőim rossz tulajdonságait örököltem

Genetikai hulladék, korcs, mentálisan nem épp, rossz korba születtem, stb...

magyar masterrace

köszi

mert az elmúlt korokban a nőknek 1) muszáj volt találni egy férjet mert különben éhen haltak vagy nyomorba jutottak 2) a kurváskodást elítélte a társadalom és kénytelenek voltak a nők monogám módon élni. ma ezek nincsenek, most selejteződik majd ki az évezredes civilizáció alatt felgyülemlett korcs gén (vagyis mi). gecire ráfáztunk

Akkor hozzájárultok az eugenika programhoz?

Bázisolt. Ennek így kell lennie.

Persze. Mehet az összes életképtelen incel a koncentrációs táborba.

minek?

Úgy is túl sokan vagyunk a Földön, ráférne erre a bolygóra egy kis tisztogatás

a szemüveges fapicsát kívánom vájfuul

de akármilyen más korban a magunkfajta élhetne egy munkás boldog életet, vagy szerintetek csak 190 centis 140 iqs emberekből létezhet társadalom? én és a többi inszel ánon egy normális korban szépen dolgoznánk valami alsóbb osztálybeli munkát és lenne egy vagy két gyerekünk és nekünk is jó életünk lenne és az országnak is hasznot hajtanánk. ez stabilitás. ehelyett egyik sincs, mi szenvedünk és kihalunk, helyettünk meg jönnek a romák és a migránsok

Szenvednek ők már eleget, bőven elég is az ha önkéntetlenül “kasztráltatják” önmagukat

>de akármilyen más korban a magunkfajta élhetne egy munkás boldog életet, vagy szerintetek csak 190 centis 140 iqs emberekből létezhet társadalom?
Igen, és itt be is fejeztem az olvasást

Ha cigányt látok az mindig elrontja a napom. Tényleg rejtély nekem hogy miért tűrjük meg magunk között ezeket a 70 IQ goblinokat.

Nem. A legjobb amit tehetnek velük az az, hogy táborokba tesszük őket és kivégezzük egyesével, vagy sóbányákba, nehéz fizikai munkára kényszerítjük őket, amíg meg nem döglenek, hogy legalább egy kis hasznosat tegyenek a társadalommal.

Ők Emberek, user. Honfitársaink, teljes értékű, magyar állampolgárok, és az ország jövője.

Attached: orbán deamboy.jpg (1024x543, 250.26K)

inkább a féreg csanádokat írtjuk majd ki. aztán nem válogathat sztészi, de ha megpróbálja majd ő is kap

éljen orbán viktor ! éljenek a cigányok! éljen magyarország!

Attached: 0120121.jpg (400x524, 43.93K)

Csanád értékes. Csanád GDP-t termel, minden héten váltogatja a barátnőjét, de majd talál egyet, akivel letelepedik, megállapodik, lesz háza, autója, fogyaszt és termel, pörgeti a gazdaságot és biztosítja az ország jövőjét.

Az incelek csak elszívják a drága erőforrásokat, amik kellenek, hogy fenntartsuk a cigányokat.

Az inceleket táborokba tesszük, és kivégezzük.

egy apró dologgal nem számoltak a csanádok:
bukik szarbán

bolognait főztem, jó lett

értsd megfőzött valami szar tésztát, aztán ment az instant levespor meg valami szar felvágott bele. gratulálok, szép volt

Bukik? Ha csak elbuszoztatja Lakaros Dzsesszika Dzsennifer Szulejmánnét és a 35 kölkét meg onokáját és egy ezresért meg egy doboz bagóért szavaztat magára, már nyert. Érted? Ezért van ennyi cigány.

Attached: orbán consider the following.jpg (1774x887, 240.85K)

Akkor ennek az országnak nincs jövője.